להשתחרר מהשיפוט!!

deep ocean

New member
להשתחרר מהשיפוט!!

עשיתי עכשיו "קצת" סדר ונקיון בחדר שלי! למי שלא יודע, קנו לי מיטה חדשה כבר לפני איזה חודש (מיטה מדהימה, אגב) בכל אופן במיטה הישנה היה ארגז מיטה עם מלא דברים בפנים. הדברים שהיו במיטה הישנה חיכו לי שאני אסדר אותם/אזרוק אותם. פשוט לא יאומן מה היה שם. מצאתי את קופסת הכסף שלי! בקופסא היו אוצרות מגיל 15-16! מה היה שם? דברים שכאשר ראיתי אותם עכשיו הרגשתי איך השופט שלי פועל שעות נוספות. הרגעתי את עצמי, עבדתי על השיפוט עכשיו, וקיבלתי את הדברים שעברו עלי (זה שאני הולכת לכתוב אותם פה, רק אומר שקיבלתי!) בגיל 15-16 הערצתי להקת פופ. בקופסת הנחושת היו לי: תמונות אמיתיות שלהם (שהשיגו לי) חוברות מיוחדות במהדורה מוגבלת ספרים עליהם מכתבים ששלחו לי מעריצות. I WAS A FAN! ממש הערצתי אותם. במבט לאחור זאת היתה אובססיה לגביהם, אבל אז הייתי בתוך זה. מין הסתם זה מילא צורך בזמנו. עכשיו זרקתי את כל תכולת התיבה (רק לאחר שהתמודדתי עם מה שהיה שם, ועברתי על הדברים). כרגע נשאר לי לזרוק את התמונות האמיתיות שלהם ועוד חוברת שהכינה לי מתכתבת מדהימה מסינגפור! (היא היתה שולחת לי מכתבים מעוצבים כאלו, עם כל מיני הפתעות!) תיכף הכל הולך לפח. אני חייבת לציין שהתקדמתי היום בעוד צעד: 1. להיות מסוגלת לזרוק את תכולת הקופסא. 2. לכתוב על זה-על מה שהייתי. אני מאד גאה בעצמי! אני כבר הרבה זמן עושה סדר כבר זרקתי המון דברים בקרוב אני מתכוונת לזרוק עוד כמה דברים ולמיין את המסמכים במחשב- והכל יהיה נהדר! יהיו לי דברים שאני צריכה ולא סתם דברים לקשט לי את החיים. אני לא צריכה קישוטים יפים-יש לי משפיק קישוטים בפנים-בתוכי
אני כבר לא נקשרת לחפצים או לדברים אני יכולה לתת כל דבר שיש לי בחדר!! זה פשוט כיף אדיר להרגיש כך!!!!

deep ocean

New member
בן ../images/Emo23.gif

איך מתקדמות האריזות/הנקיון/הסדר אצלך? אוהבת מיכל

שמוצקין

New member
לא חוכמה

אפשר להישתחרר מהשיפןט לגבי דברים לא חשובים כמו פופ אבל מה עם דברים קשים יותר? \

אורלי_ל

New member
אפשר

זה רק יותר קשה
נקודת המבט צריכה להיות "אני טוב/ה כמו שאני, אבל בדיוק כמו שאני." בעצם מהותי. אם פגעת במישהו, בקש סליחה במקום להדחיק ולהתייסר זמן רב. אם אתה מתבייש במשהו, אז אין ברירה, אתה חייב להסתכל על הדבר שאתה מתבייש בו ולקבל אותו כחלק ממך. לכולנו יש פינות אפלות והן פשוט שם, גם אם לא נרצה להסתכל. אני חושבת שמסתכלים פשוט מאוד על הדבר שקשה לנו לקבל אותו, הוא נראה פחות נורא... כשרואים אוות כמו שהוא.

deep ocean

New member
אורלי, אין קשה יותר, קשה פחות

כתבת- "זה רק יותר קשה". אני אצטט:"לכולנו יש פינות אפלות והן פשוט שם" זה שהערצתי את הלהקה הזאת באופן אובססיבי היתה פינה מאד אפלה שלי פינה אותה לא חלקתי עם אף אחד חוץ מכמה אנשים שאני יכולה לספור על יד אחת. בקיצור, כפי שהבנתם אין יותר קשה לדעתי, כי כל אחד הוא עולם ומלואו ולכל אחד יש בעיות שמטרידות אותו ולא יזיזו בכלל לאחרים, ולהיפך.

deep ocean

New member
כל אחד ומה שקשה לו

לי קשה לראות את עצמי בגיל 16-17 מעריצה להקה עד טירוף! לי היה קשה לקבל את עצמי כפי שהייתי אז היה לי קשה לראות את הדברים שאספתי היה לי קשה לקבל את המצוקה בה הייתי (מה סתם ככה מעריצים ביום בהיר אחר להקה? ממש לא.) לך קשה לקבל את זה שאתה משתתק בחברת אנשים (סתם דוגמא דמיונית) לי אין בעיה עם ההתנהגות שלי בחברה אז זה אומר שזה יותר חשוב? לא, זה אומר שזה יותר חשוב לך כל אחד והשיפוט שלו אין יותר חשוב זאת לא תחרות! אלו החיים ידידי. כל אחד והדברים שהוא רוצה לעבוד עליהם, בין אם הוא שופט את עצמו או שופט אחרים. אין יותר חשוב! כל אחד והדברים החשובים לו.

להשתחרר משיפוט ...

זה גם להשתחרר מהשיפוט לגבי העבר שלנו.....אז בעבר היינו כאלה בדיוק כפי שהיינו צריכים להיות, עוברים חוויות ולומדים לאורך כל הדרך..ובעצם לשפוט את עצמנו בעבר זה כאילו שאנחנו שופטים את עצמנו היום. כל צעד שאנחנו עושים מביא אותנו לצעד הבא...לכן אנחנו צריכים להיות רחמניים כלפי עצמנו על מה שעברנו ועל מה שהיינו. אם אני יעבור היום על היומן שלי בתור ילדה אני לא ישפוט אותה, כי זה מה שהרגישה בעבר וזאת היתה המציאות שלה באותו הזמן..אני ישתדל להסתכל על זה מבחוץ כאילו היתה משהיא אחרת, כי אם כל הדרך היתה נעשיית אחרת הייתי אדם שונה היום. מיכלוש עשית עבודה נהדרת, כל מה שאנחנו זורקים מפנה מקום למשהו חדש, גם פנימית וגם חיצונית. אוהבת המתבוננת

deep ocean

New member
איזה מילים נהדרות! אהבתי!

אהבתי מאד מה שכתבת. אני מרגישה היום כל כך מצויין-פיזית, נפשית, גופנית ומנטלית!!! אני מרגישה קלילה שלווה רגועה ופתוחה לחוויות חדשות הייתי היום בצ´י קונג+טאי צ´י היה נהדר, כרגיל. בסוף הצ´י קונג ישנה מדיטציה שבה נרגעים ועומדים בתנוחה מסויימת (כאילו מחזיקים כדור אור) היום קרה לי דבר זהה למה שקרה בפעם הקודמת. אז ייחסתי את זה לעייפות שלי, אבל כאשר זה חזר על עצמו היום, הבנתי שיש פה מעבר. בזמן המדיטציה הגוף שלי להט מחום ובנוסף הרגשתי שאין לי אוויר הייתי ממש צריכה לקחת נשימות ארוכות, כי הרגשתי שאני נחנקת!! שאלתי את המדריך שלי, והוא אימת את ההשערה שלי. הוא אמר שאנרגית הצ´י שלי מתחילה לזרום יותר, ושהחסימות משתחררות לאט לאט. טוב שיהיה לך יום מקסים אני כרגע בעננים אני מרגישה כל כך קלילה כאילו אני מתמזגת עם האוויר עוד רגע... נשיקות. love you dear שיהיה לך סוף שבוע כיפי!!! (עם הבעל. הוא חזר ממזמן. לא?)

אחח איזה כיף לשמוע אותך ../images/Emo13.gif

לפעמים במעברים ושחרור חסימות , מרגישים קצת לא טוב עד שהגוף מקבל את האנרגיות ולומד להתמודד איתם, קרה לי הרבה פעמים שתוך כדי מדיטציה קיבלתי בחילות כל כך חזקות שכמעט הוצאתי את נשמתי החוצה...אבל זה עובר לאחר זמן מסויים של התאקלמות. אני שמחה שאת כבר מרגישה יותר טוב
אני מתכוונת לנצל טוב טוב את הסוף שבוע עם המשפחה ועם הבעל...געגעתי כבר
גם לך שיהיה סוף שבוע כייפי מאל אור אוהבת המתבוננת

deep ocean

New member
הי יקירה

המממממ, בחילות? ואוו, זה בכלל היסטרי! איך עבר עליך סוף השבוע עד כה? (בטח תראי את הודעתי ביום שבת) מה שלום הבעל?
אוהבת מיכל

תפסתי את ההודעה שלך....!!!!!

בדיוק לפני שעברה דף......חה חה תודה יקרתי היה יופי של סוף שבוע .........יום שישי עם המשפחה , יום שבת עברתי כמעט את כל היום עם חברה בכיף
אוהבת אני

למעלה