להשרף בגהנום

MoriaR

New member
להשרף בגהנום

שלום חברי הפורום היקרים... ברצוני לשתף אתכם בסיפור שלא מניח לי,הסיפור שאותו אני חייה.. ואיי איך להתחיל?? טוב אז ככה לפני שנתיים יצאתי אם מישהו,יצאנו בערך שנתיים,קשר אם המון עוצמה,רגש והרבה מאוד טרוף שכמו שקשרים מהסוגים האלו עתידם להגמר,נגמר רע מאוד... במשך שנתיים מאז שניפרדנו לא הצלחתי לשקם את עצמי בצורה מלאה,אני מרגישה שהקשר הזה הפך אותי לאדם אחר,רע יותר... בכל מקרה נישארתי בקשר מאוד טוב אם החברים של האקס שלי,מה שקרה שבערך לפני חודשיים במקרה מתוך שכרות התנשקתי עם אחד החברים הטובים של האקס,יום למחרת כשחבר ואני דיברנו על כל העניין,שנינו הגענו להבנה שלא יכול לצאת מזה כלום כי זה משהו שלא עושים ומעבר לכך לא היה טעם להלחם בתחנות רוח כי החבר החליף מקום מגורים ועבר לעיר אחרת... מה שקרה הוא שבזכות החבר הזה הצלחתי להבין שכבר אין לי רגשות לאקס,החבר עורר בי רגשות מאוד חזקים וממש לא כי הוא החבר של האקס... בכל מקרה חודש אחרי החבר המדובר הגיעה שוב לאזור ושוב נוצר מצב שבגלל משיכה חזקה בין שנינו מצאנו אחד את השני ביחד שוב,למחרת החבר חזר למקום מגוריו החדש וניתק איתי כל קשר... בשבוע האחרון יצא לי ולחבריי להפגש אם החבר הכי אבל הכי טוב של האקס שלי,לצורך העניין ניקרא לו אלעד... בכל מקרה אלעד הזה ואני מתוך הנסיבות ממש התקרבנו,אני מזכירה שזה כבר חבר אחר נוסף של האקס שלי שאני והוא מפתחים איזו אינטימיוט,בכל מקרה הבחור מדהים,אני ממש נהנת בחברתו,ומהנימה של השיחות שלנו הרגשתי שהוא מתעניין בי מעבר לקשר ידידותי,זרמתי אם זה כל העניין סיקרן אותי עד כמה רחוק זה יגיעה,בכל מקרה ביום חמישי האחרון החבר הראשון ניזכר להתקשר אליי,מה שהוציא אותי מהפוקוס לגמרי,יש לי חולשה עליו,הוא בלתי מושג עבורי וגם ניראה טוב בטרוף,אבל לא רציני ולא ניראה לי שמתעניין בי מעבר להתענינות פיזית ולעומותו אלעד ממש מדהים יש לנו שפה משותפת מדהימה,הכל כל כך כיף ובטוח איתו,בכל מקרה אתמול אני ואלעד התנשקנו כן גם כן שוב מתוך שכרות,והבוקר קמתי ברגשות איומים של אלוהים מה לעזעזעל אני עושה??? זה כבר שני חברים של האקס שלי שיש לי איתם משהו,אני חוששת שאולי אלעד כבר לא מתייחס אליי ברצינות לנוכח כל מה שקרה,הוא יודע על החבר הראשון שהיתי איתו,הם כולם חברים מאוד טובים ובקטע הכי מצחיק אלעד בא לבקש עצה מהחבר הזה שהיתי איתו,עצה לגביי,שאל מה לעשות לגביי,אמר שממש פיתח אליי רגש רק הקטע המצפוני שאני אקסית של חברו הטוב זה משמפריעה לו,וככה בעצם התגלה לו שהיה לי משהו אם החבר הזה,אני ממש מרגישה איומה,הם בטוחים שאני מחפשת נקמה באקס,זה לא נכון,אומנם אני לא יודעת מה אני מרגישה לאלעד והחבר מעיר אחרת מוציא אותי מהאיפוס אבל נקמה אני ממש לא מחפשת... מה לעשות אני לא רוצה לאבד את אלעד,והכי חשוב לא רוצה להצטייר בעיניי האקס שלי כטיפשה וקלת דעת ופטתית,האקס שלי בחו"ל כרגע ולא מודע אפילו טיפה לכלום... מה אתם אומרים?? מה לעשות???

?!?!WTF?!?!

טעית טעות מרה וחמורה! לא עושים את מה שעשית. מה נסגר איתך?! מכל הבחורים בעולם את מתמזמזת דווקא עם החברים של האקס שלך!? ועוד עם שניים? להגיד לך איך זה נראה מהצד או שאין צורך ?(מעבר לעובדה שזה נראה לחלוטין שאת מחפשת נקמה) זה זול. זה לא יפה. ולא ברור לי למה את עושה את זה.

כן אבל עם זאת דברים כאלה קורים

אם את רוצה קשר עם אלעד (כביכול) תראי לאן זה מתפתח ותנסי להצטייר כמה שפחות זולה. לדעתי יכולים לקרות מצבים כאלה ואני בטוחה שהיית מעדיפה להיות עם אותם חברים של האקס שלך לא כחברים של האקס. אם את רואה שמתפתח בינך לבין אלעד קשר רציני דברי איתו על זה אם את חשובה לו והוא אוהב אותך הוא יבין רק חשוב שתבדקי שהוא אוהב אותך או רוצה אותך ברצינות ולא כסטוץ..אלא אם כן את מעוניינת בסטוץ.. בהצלחהה

sweetdreams

New member
ואני חושבת שאין שום סיבה להתרגש...

צריך רק קצת לעשות סדר בדברים, ולהבין מי נגד מי... אני בטח לא חושבת שאת איומה, וגם לא חושבת שמה שעשית הוא טעות חמורה.. אבל כמה דברים: דבר ראשון, מה שאמרת לגבי זה שהכי חשוב בעינייך זה לא להצטייר כטיפשה בעיניי האקס: למה לכל הרוחות זה מה שהכי חשוב לך??? מה זה משנה לך בכלל מה הוא חושב? אתם הרי נפרדתם כבר לפני שנתיים, למה מה שהוא חושב היום יהווה משהו לגבייך? אלא אם כן, עדיין יש לך משהו כלפיו למרות שאת טוענת שכבר אין לך רגשות. אז אולי כדאי שתבררי את זה עם עצמך שוב, כי אחרת באמת שהאקס שלך לא צריך להוות כאן שום גורם. לגבי שני הבחורים שאת יוצאת איתם: את כרגע עם אלעד, או עם הבחור השני?? כי את צריכה להחליט קודם כל עם עצמך מה את רוצה, בכל אופן לצאת עם שני בחורים במקביל זה מבלבל, אבל כל שכן שהם חברים ומדברים אחד עם השני עלייך, ועוד חברים טובים של האקס שלך.. אז לפחות את תהיי סגורה על עצמך, אחרת מה הפלא שאת נקלעת לכזאת סיטואציה?? אם את מחליטה שאת רוצה להיות עם אלעד, אז את צריכה לדבר איתו, ולראות מה דעתו לגבי הקשר בניכם, למרות מה שהיה לך עם האקס, ועם החבר השני, והאם הוא מוכן ללכת על זה. אם כן, אז אין שום סיבה שתתנו לגורמים חיצוניים, כמו האקס שלך, להפריע לכם. אתם אנשים בוגרים, ואת הבעיות שלו עם החברים שלו שיפתור בעצמו. ואם הוא מחליט שלא ללכת על זה, מאיזשהם סיבות, אז זו החלטתו, ולא נשאר לך אלא לקבל אותה.. אותו דבר תקף אם אתה מחליטה אותו הדבר, אבל לגבי הבחור השני.. רק ששם באמת קיבלתי את ההרגשה ששומדבר רציני לא יוצא מזה, אז סתם חבל להקלע איתו לכזאת סיטואציה מוזרה ועוד לוותר על הקשר עם אלעד, שנראה קצת יותר טוב.. וזהו.. אז בגדול מה שאני מציעה לך זה דבר ראשון לברר עם עצמך את מי מהם את רוצה, אם בכלל.. ואחרי שתתאפסי על זה, ובהנחה שגם השני מעוניין, אז תלכי על זה ותפסיקי לפחד ממה שאנשים אחרים חושבים, כל שכן האקס שלך. זה לא שהוא הכי חשוב בסיפור הזה, אלא ההפך- הוא הכי פחות חשוב!! מה שחשוב זה הבחור שאת רוצה לצאת איתו, והאם הוא רוצה אותו הדבר כמוך.. אם כן, אז כל השאר כבר שולי, וקטן עליכם..

MoriaR

New member
האקס חשוב כי

אני רוצה שיזכור מה הוא איבד ושלא יחשוב שהוא עשה לעצמו טובה בגדול בזה שניפרדנו,אין לי רגש עליו אבל אני לא מכחישה שהוא אהבת חיי וניראה לי שלא יהיה לזה תחליף,עצוב אבל לצערי ניראה לי שאחריו מת אצלי חלק שמסוגל לאהוב ככה,והאמת היא שטוב שכך,טרוף ואובססיה זה לא משהו שאני מייחלת לעצמי בקשרים בעתיד. חוץ מזה שיש לי סיבות מקלות,שני החברים האלו לא היו באזור בתקופה שאני והאקס יצאנו ,כלומר מבחינתי הם אנשים חדשים שבזמנו שמעתי רק את שמם... נ.ב: רק רציתי לעדכן שהיום הדברים הסתדרו לי יותר כי הערב ניקלנו למצב שגם אני וגם אלעד וגם החבר הינו באותו מקום,כלומר בבית אצל אחד החברים,היה מאוד מוזר,מביך אבל בגדול ששניהם ישבו אחד ליד השני מצאתי כל כך הרבה למה כן אלעד ולמה לא החבר השני,אבל לצערי אני גם חוששת שמה שיש לי לאלעד זה לא יספיק,הבעיה היא שאחרי האקס קשה לי לפתח רגש וניראה לי אני בכוונה הולכת על הלא מושג כי מראש לא רוצה להכנס למחוייבות,אוף טוב ניקווה שהדברים יסתדרו בקרוב... תודה

טוב אז ככה...

אני לא חושבת שלהיות בקשר רומנטי עם אחד מהחברים של האקס זה נורא כל כך...ביג דיל... הם חברים ..לא אחים בדם...עברו מאז האקס שנתיים...שטויות...נו... יחד עם זאת 2 אקסים זה כבר מוזר....ונראה בהחלט כאילו את מעוניינת לגרום לו קנאה... אבל במקום זה את רק תראי לו זולה... אגב ...מה יש לך לחפש עם החברים של האקס...למה את בכלל בקשר חברתי איתם? ועם אלעד... תהיי איתו רק כי את באמת רוצה להיות איתו ...ולא בגלל סיבות אחרות.

אני חושבת שאת צריכה לבדוק עם עצמך שוב את

האמירה שאין לך רגש אל האקס. כי דווקא מה שאת כותבת בדיוק במשפט לפני כן ממש סותר את זה. את נותנת לו מקום חשוב בחייך, ובהחלט יתכן שזה מה שמונע ממך להכנס לקשר עם מישהו שלא קשור אליו, ולקשר ממשי ואמיתי.

אני אומרת כמה דברים:

1. למקרה שאת מתארת יש פתגם מאוד מתאים: הסקרנות שהרגה את החתול. לא הגיע הזמן להפסיק "לראות עד לאן זה יגיע" כשמראש ברור שעדיף שזה בכלל לא יתחיל? 2. אולי הגיע הזמן להפסיק לשתות עד לרמה של איבוד שליטה על עצמך. את עושה כל מיני דברים אחרי שאת שותה, דברים שאולי לא היו קורים בלי זה. 3. אני חושבת שהגיע הזמן לשקול ברצינות נתק מהחברים של האקס. איך את היית מרגישה אם הוא היה מנשק את החברות שלך? אני חושבת שזו דרך לשמור על קשר עקיף עם האקס, וגם זה בכלל לא מומלץ.

MoriaR

New member
יש בזה משהו...

אני נישארתי בקשר מאוד טוב אם החברים של האקס כי אנחנו גרים באזור שכולם די מכירים את כולם,ואני לא מכחישה שלפני שנה שהרגשות לאקס היו טריים,הסיבה ששימרתי את הקשרים שלי אם החברים שלו היה רק בשביל להיות עדיין קרובה עליו,לשמוע עליו וכו' ואני חייבת לציין שמעולם לא היה לי שום דבר אינטימי אם אחד אחר בשנתיים האלו,חוץ מהשניים האלו שפתאום הופיעו,ואני מסבירה, שניהם חזרו למקום מגורינו אחרי תקופה שלא היו... לדעתי אם גם אני היתי נתפסת בעיניהם כחברה של החבר שלהם הם לא היו מנסים איתי שום דבר... בקשר לשתיה,אני לא שותה כמויות עצומות אבל כן כשאני שותה אני די משתחררת וכניראה זאת הסיבה שבגללה עושה את מה שעושה,ואכן הרבה דברים לא היו קורים בלי השתיה אבל אני לא מצטערת על מה שקרה,העובדה שגם בבוקר ולמחרת צומח מזה משהו כלומר השתיה זה רק כלי לעצירת הביישנות.. לסיום: בקשר לנתק מהחברים,את צודקת ב100 אחוז,חשבתי על זה רבות בעצמי,קשה ליישם כי אנחנו חבורה די גדולה כבר תקופה,ובאמת הם חברים טובים שלי כבר. ואגב אני מרגישה כל כך איום כי אני בחיים לא היתי עושה משהו דומה לחברות שלי,אבל אני גם בחיים לא היתי ניקלעת למצב כזה לא היתי מגיעה למצב שיש סיכוי שיהיה משהו עם החברים שלהם,אבל אני נותנת יד למשהו שאני לא מאמינה בו ומבחינתי נחשב לטאבו...

../images/Emo41.gifההודעה נמצאת בדף הפורומים של תפוז../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים כל החדשים

למעלה