להשפיע על המחשבות........

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
להשפיע על המחשבות........

בחיי היום יום אנחנו נתקלים בסיטואציות שונות ומשונות, יש מצבים שרגעים מסוימים מהעבר חוזרים לרגע, ואופססססססססס הנה הגיע רגע האמת
משהו קטן שלעולם לא קיבל התייחסות או משקל יתר לפתע צץ ועלה, רגע של מחליטים ועושים, ואז פתאום אנחנו מוצאים את עצמנו עוסקים במחשבות שונות ומשונות, אולי אם היינו מתייחסים יותר "בכובד ראש" לנושא הרגע הזה היה יכול להימנע
אני יודע שלכל אורך דרך החיים אנחנו נתקלים "בקוצים" שמהם אנחנו משתדלים להתרחק ולהיזהר, משתדלים להסתכל ולראות את הצדדים החיובים, לראות את המטרה שאליה אנחנו רוצים להגיע, להיות נאמנים לחלומות שלנו ולדעת ששיפור יבוא.....פשוט להפנות את כל תשומת הלב שלנו למטרה. להיות כמו השחקן במגרש שמשחק כדורסל, לרוץ עם הכדור לעשות את המהלכים הנכונים לזרוק ולמסור לפי הצורך לקלוע לסל, פשוט "לשחק ת'מישחק", ולא להיתקע עם המבט ללוח התוצאות בכל פעם, ולהפסיד "מהלך" חשוב תוך כדי משחק. חשבתי שאת המשחק הזה אני מכיר אני מכיר את כללים ואת החוקים, אני יודע שכל רגע בחיים הוא פלא ומסתורין ראבקקקקקקקקקקקקקק אז למה המחשבות מופיעות כמו שדים מפחידים
מעוף

destiny36

New member
כוחה של מחשבה/מבט אחר

ועדיף שהיא תהיה חיובית.. עדיף להביט במשקף הנכון.. מזכיר לי שוב את ה
.. הסיפור על הזוג שהביט. ישבה האישה וראתה ממול את השכנה שלה תולה כביסה ואמרה לבעלה "תראה איזה כביסה מלוכלכת היא תולה" אולי אני אלמד אותה איך לכבס. הבעל לא השיב.. למחרת שוב ישבו הזוג בביתם והאישה צפתה לעבר השכנה ממול ואמרה לבעלה "תראה שוב היא תולה כביסה מלוכלת".. כעבור כמה ימים ישבה האישה ואמרה לבעלה "תראה היום הכביסה של השכנה נקיה בטח איזו שכנה לימדה אותה לכבס". הבעל השיב "לא היום פשוט ניקיתי את החלונות שלנו"
.. לצערי כל פעם שהגרוש שלי משמיע לי את קולו עולה בי הבחילה על המילה "נישואים"!! אבל אני אתגבר ועוד ארדם שוב..
(לילה טוב)

maof

New member
לא תמיד מספיק...... ../images/Emo13.gif

להחליף ת'משקפים מעוף

destiny36

New member
נכון

צריך קודם להחליף להביט ואז להביט נכון אל המציאות וכמובן בלי להתמודד איתה אין טעם לכל השינוי מסכימה למה שרשמת בהתחלה. לא קל.

פברואר68

New member
וגם חשוב להביט פנימה לאישיות שלנו

לתת שם את העיקר ולא בפרטים חיצוניים בודדים שלעיתים אינם נותנים תמונה שלמה כלומר לא כל מה שיפה מבחוץ איכותי מבפנים....ויש הרבה מקרים שיש איכויות גם חיצוניות וגם פנימיות....... בגילינו המופלג אולי כדאי כבר לדעת להבחין ולא להתבלבל.........

destiny36

New member
כשאת כותבת פנימיות שלנו

את מתכוונת גם פנימיות של האדם ממול לא? אני חושבת שכבר אמרנו שחיצוני הוא בדיוק לרגע אחד או שניים. ובגלל הפנימיות אנחנו נהיה או לא נהיה שם. לגבי עצמנו חושבת שכל אדם באמת בגיל שלנו ואחרי מה שעברנו צריך לשבת ולבדוק את עצמו לפני שמאוחר מידי. אין ספק שקל להביט ולשפוט את האדם ממול אבל כשמדובר בעצמנו קשה יותר גם אם נשים כמה מראות.(רצוי)

פברואר68

New member
destiny36 כן גם פנימיות של האדם

רק שהוא (זה שממול)אחראי על פנימיותו ולא אף אחד אחר יכול לעשות זאת עבורו כדי לעבור תהליך פנימי עמוק של שינוי אני מאמינה שאדם בוגר חייב להיות בעל מודעות גבוהה מאוד להתנהגויותיו ולעבוד עליהן ממש בתוכנית מסודרת של התגברות המנעות מההתנהגות הלא רצויה (זו שרוצה להכחיד) יש שעושים ואת בעזרת מטפל קבוצה או בעצמם....... כן כל אחד אחראי לעצמו והשינוי בא מבפנים

פברואר68

New member
כאחת שהתבלבלה .......התחברתי לגבר

יפה תואר חתיך מרשים... שתמיד ברשותו כל הדברים החיצוניים ש"עושים את זה" נכון זה היה מזמן.....(כולם אמרו שאנו זוג יפיפה )נפרדנו....יש לנו 2 ילדים לחיות ללא תקשורת בריאה זה כל כך רע כל התפאורה החומרית מסיס לא מפצה על החוסר שהלב מרגיש וכנראה שאדם שאינו תקשורתי ואינו בעל יכולת שיחה יכולת שיתוף יכולת נתינה........... אדם כזה אינו יכול להבין עד כמה קשר כזה מתסכל את הצד השני...... תקשורת היא מילה מאוד משמעותית

maof

New member
יש פשוט דברים...........

שהם מובנים יותר מכל....ודברים אחרים...אל נבקש

maof

New member
יפה דרשת ...יפה אמרת

תיקשורת....היתחברות....חיצוניות....פנימיות.... גיל מופלג....להבחין ולא להתבלבל.... גבר נכנס לחייך לא מתאים.....מודעות להתנהגות רצויה.... לא רצויה. הדברים מאוד ברורים......מאוד מכנים וקרים, היכן נעלמה הרגישות היכולת להרגיש
ואיך בעצם הבנת שמדובר על יחסים שבינו ובינה
מעוף

פברואר68

New member
אוי התגובה שלך עשתה לי קצת לא טוב

אז אני לא לגמרי בטוחה אם הבנתי אותך....... בכל מקרה השיר שמצורף על ידך מעוף הוא מרגש וגרם לי לחשוב.....

maof

New member
בלי לפגוע בך פברואר ../images/Emo141.gif

לא הבנת
מעוף

R a c h e li

New member
../images/Emo124.gif מעוףףףףףףףףףףף

לדעתי יש צורך להחליף כדור.....
אמרתי לך כבר תפסיק עם הירוק עבור לכחול....... למה סיימנו עם שדים..כשלפני כן היינו במשחק כדור סל....ועוד לפני....שיחקנו מחבואים.....אוףףףףףףףףףף.....כדור ממי או רגע אולי אני.......חחחחחח

maof

New member
רחליייייייייייייייייייייייי../images/Emo124.gif

זה מאוד @שוט......@שוט
הכדורים שלא פורשים איתם כנפים מעוף

maof

New member
אנסה.......... ../images/Emo13.gif

אם רק אמצא את הגוון הנכון
מעוף

מחשבות זה טוב -

הזדמנות- להתבוננות פנימית. ואיך אומר הנזיר ההוא:"ברגע שמופיעה לך מחשבה לא טובה -מיד להפוך אותה למחשבה טובה". העיקר לא לשקוע במר!

maof

New member
ואדם חכם ../images/Emo13.gif

יודע להפוך צרות גדולות לקטנות.... וצרות קטנות להעלים לחלוטין. זאת דרך חיים שצריך גם לישם אותה ולא רק לצטט
מעוף

למעלה