להשפיע על המחשבות........
בחיי היום יום אנחנו נתקלים בסיטואציות שונות ומשונות, יש מצבים שרגעים מסוימים מהעבר חוזרים לרגע, ואופססססססססס הנה הגיע רגע האמת
משהו קטן שלעולם לא קיבל התייחסות או משקל יתר לפתע צץ ועלה, רגע של מחליטים ועושים, ואז פתאום אנחנו מוצאים את עצמנו עוסקים במחשבות שונות ומשונות, אולי אם היינו מתייחסים יותר "בכובד ראש" לנושא הרגע הזה היה יכול להימנע
אני יודע שלכל אורך דרך החיים אנחנו נתקלים "בקוצים" שמהם אנחנו משתדלים להתרחק ולהיזהר, משתדלים להסתכל ולראות את הצדדים החיובים, לראות את המטרה שאליה אנחנו רוצים להגיע, להיות נאמנים לחלומות שלנו ולדעת ששיפור יבוא.....פשוט להפנות את כל תשומת הלב שלנו למטרה. להיות כמו השחקן במגרש שמשחק כדורסל, לרוץ עם הכדור לעשות את המהלכים הנכונים לזרוק ולמסור לפי הצורך לקלוע לסל, פשוט "לשחק ת'מישחק", ולא להיתקע עם המבט ללוח התוצאות בכל פעם, ולהפסיד "מהלך" חשוב תוך כדי משחק. חשבתי שאת המשחק הזה אני מכיר אני מכיר את כללים ואת החוקים, אני יודע שכל רגע בחיים הוא פלא ומסתורין ראבקקקקקקקקקקקקקק אז למה המחשבות מופיעות כמו שדים מפחידים
מעוף
בחיי היום יום אנחנו נתקלים בסיטואציות שונות ומשונות, יש מצבים שרגעים מסוימים מהעבר חוזרים לרגע, ואופססססססססס הנה הגיע רגע האמת