להשאר או להתפטר

• פותח הנושא mmcat
  • פורסם בתאריך

mmcat

New member
להשאר או להתפטר

אני עובדת כיום בתמיכה טכנית טלפונית לאינטרנט באחת מחברות האינטרנט הגדולות, אני פשוט שונאת את העבודה שלי, ניסיתי לעבור לתפקיד אחר בחברה כבר מספר פעמים אבל בכל פעם המציאו לי תירוצים אחרים ולא נתנו לי לעבור תפקיד (חדשה מידי במוקד, לא צריכים אנשים, לא הספיקו להגיש את מועמדותי...). אני שוקלת להתפטר כי העבודה הזו באמת עושה לי רע אבל לא יודעת מה אני אעשה בהמשך, אני בת 21, השתחררתי לפני כחצי שנה אין לי מקצוע או תעודות רק את הידע שרכשתי מניסיון בבית ובצבא. אני פוחדת שיום אחד אני פשוט אתפוצץ ואתפטר ואשאר בלי עבודה, בלי כסף ובלי כלום... מה לעשות???

הצעה לתוכנית פעולה

האם את יכולה להעלות על דף תיאור מסודר של הניסיון שצברת בשנים האחרונות. אחרי שתגבשי נייר שכזה תני אותו למספר אנשים לקרוא, אנשים שמכירים ואחרים שלא מכירים את התחום. קבלי חוות דעת. רשמי לך אותן בצורה מסודרת ומפורטת. לאחר מכן העלי על הכתב את כל סוגי התפקידים והארגונים שיכולים להיעזר בידע והבניסיון שצברת. משם תוכלי לגבש דרך פעולה מעשית ומהירה למציאת עבודה חדשה. אין מה להישאר במקום בו את סובלת, צריך לנוע הלאה בתבונה. בהצלחה, אמיר דרור מזמין אותך להיעזר במאמר רלוונטי

mmcat

New member
תודה, זה דווקא נרא לי אחלה רעיון

ונראה לי שזה בדיוק מה שאני הולעת לעשות מחר בבוקר... :)

motior

Member
"אני בת 21, השתחררתי לפני כחצי שנה"

לרוב עבודת בתמיכה טכנית (טלפונית) היא עבודה זמנית - מתאימה לסטודנטים, לאנשים שמנסים לחסוך כסף למטרה ספציפית וכדו' - זו לא קריירה ולא התחלה של קריירה (בודאי יש גם יוצאים מהכלל). אולי השואלת צריכה לחשוב על לימוד מקצוע.

למעלה