להר אדר!!! שלום!!! כאן שנברג רק רציתי לאחל לכם שנה טובה!!! ותמסרו גם למי שלא נכנס לפורום
ש ש נ ב ר ג New member 30/9/05 #1 להר אדר!!! שלום!!! כאן שנברג רק רציתי לאחל לכם שנה טובה!!! ותמסרו גם למי שלא נכנס לפורום
H Hbentzur New member 30/9/05 #3 שנברג! ../images/Emo9.gif שלום שלום... מה קורה? תגיד, מה לגבי איזו גיחה קצרה לכיוון מחנה הר-אדר מתי שהוא? מחכים לתשובה!
שנברג! ../images/Emo9.gif שלום שלום... מה קורה? תגיד, מה לגבי איזו גיחה קצרה לכיוון מחנה הר-אדר מתי שהוא? מחכים לתשובה!
ש ש נ ב ר ג New member 1/10/05 #4 קלוש ובן צור איזה כיף לשמוע ממכן!! הדר יכול מאוד להיות שאני יגיע לבקר מי יודע אולי בראש השנה? אולי בסוכות? אני יגיע מתישהו זה בטוח
קלוש ובן צור איזה כיף לשמוע ממכן!! הדר יכול מאוד להיות שאני יגיע לבקר מי יודע אולי בראש השנה? אולי בסוכות? אני יגיע מתישהו זה בטוח
א אני לא פסיכית New member 3/10/05 #6 שנננבבברררגגגג כמה טוב לשמוע ממך! רק שתדע שאנחנו נשמח מאוד אם תבוא לבקר במחננו הצנוע. ובנוסף אפילו שאתה לא מהר אדר אתה יכול להתחיל להחשיב את עצמך אורח כבוד\ חבר מן המניין בפורום זה.(אם יתחשק לך כמובן....) חג שמח, ושנה טובה!
שנננבבברררגגגג כמה טוב לשמוע ממך! רק שתדע שאנחנו נשמח מאוד אם תבוא לבקר במחננו הצנוע. ובנוסף אפילו שאתה לא מהר אדר אתה יכול להתחיל להחשיב את עצמך אורח כבוד\ חבר מן המניין בפורום זה.(אם יתחשק לך כמובן....) חג שמח, ושנה טובה!
R R e u t G a l u n New member 4/10/05 #8 הו שנברג היקר שתהיה שנה טובה ומבורכת... אנחנו יודעים שאתה רוצה להיות הראדרניק ... אנחנו מחכים לביקור הכבוד
הו שנברג היקר שתהיה שנה טובה ומבורכת... אנחנו יודעים שאתה רוצה להיות הראדרניק ... אנחנו מחכים לביקור הכבוד