להרשם אצל GP והגשת EEA2
שלום חברים,
אז בשע"ט עברנו ללונדון ואנחנו פה כבר 3 שבועות.
התחלנו להתאקלם, הילדים נכנסו לגן והמזג אויר מצויין!
תזכורת למצבנו: אשתי עובדת ובעלת דרכון גרמני שני הילדים עם דרכון גרמני ואני בעייתי... עם דרכון ישראלי בלבד.
ניסינו להרשם אצל GP. האשה והילדים נרשמו ואילו אני נדחיתי כי לטענתם יש לי ויזה לפחות מחצי שנה.
יש לי EEA FAMILY PERMIT בתוקף לעוד 4.5 חודשים (כשהוציאו אותו הוא ניתן רק לחצי שנה)
האם הם צודקים או שמבלבלים את המח?
לפי האתר של UKBA אני בכלל לא חייב להוציא שום ויזה או אישור שהייה כדי לחיות ולעבוד באנגליה. ה EEA FAMILY PERMIT נועד כדי להכנס לאנגליה בלבד:
Do you need to apply?
You do not need to obtain documents confirming your right of residence in the UK if you are a family member of an EEA national.
However, you may be inconvenienced if you do not obtain this confirmation, as:
you may have difficulty proving that you are lawfully resident in the UK;
if you leave the UK, you will usually need to obtain an EEA family permit before returning here, in order to guarantee readmission as the family member of a qualified EEA national; and
you may find it difficult to obtain or change employment.
מה אתם אומרים?
שלום חברים,
אז בשע"ט עברנו ללונדון ואנחנו פה כבר 3 שבועות.
התחלנו להתאקלם, הילדים נכנסו לגן והמזג אויר מצויין!
תזכורת למצבנו: אשתי עובדת ובעלת דרכון גרמני שני הילדים עם דרכון גרמני ואני בעייתי... עם דרכון ישראלי בלבד.
ניסינו להרשם אצל GP. האשה והילדים נרשמו ואילו אני נדחיתי כי לטענתם יש לי ויזה לפחות מחצי שנה.
יש לי EEA FAMILY PERMIT בתוקף לעוד 4.5 חודשים (כשהוציאו אותו הוא ניתן רק לחצי שנה)
האם הם צודקים או שמבלבלים את המח?
לפי האתר של UKBA אני בכלל לא חייב להוציא שום ויזה או אישור שהייה כדי לחיות ולעבוד באנגליה. ה EEA FAMILY PERMIT נועד כדי להכנס לאנגליה בלבד:
Do you need to apply?
You do not need to obtain documents confirming your right of residence in the UK if you are a family member of an EEA national.
However, you may be inconvenienced if you do not obtain this confirmation, as:
you may have difficulty proving that you are lawfully resident in the UK;
if you leave the UK, you will usually need to obtain an EEA family permit before returning here, in order to guarantee readmission as the family member of a qualified EEA national; and
you may find it difficult to obtain or change employment.
מה אתם אומרים?