להרהר בקול רם :

nizanm

New member
להרהר בקול רם :

וזה דעה בלתי שגרתית - נא לקרוא לאט בלי לכעוס. שמעתי אישים אומרים שועדות חקירה ממלכתיות(אגרנט, אור) כותבים דוחות עבי כרס, כמו מבקר המדינה, בלי ליישם כמעט כלום. ושועדץ בדיקה, דווקה זאת שאין לה שיניים, יכול שתועיל ביותר ממשהו. אני באמת מהרהר בדברים וגם שומע, שאם למשל יתפטר אולמרט(עם כל השנאה השמורה לו בליבי) תחת לחצים ציבוריים ואם יתפטרו אחרים - מה האלטרנטיבה? ביקשתי שלא תכעסו, אלא תקראו את דברי ההרהור הללו בקור רוח ואני מבקש שתגיבו.

shy-1

New member
אולמרט, פרץ וחלוץ, יכולים להתפטר

היום, לפנות את השולחן, לתת לועדת חקירה ממלכתית לעבוד. נו פרובלמו מצידי, איני קשור לאיש מהם, אך מהיותי אדם נקי, אני יודע שזה ה'פתרון' הקל ביותר, לטאטא את הכל מתחת לשטיח, ולא לפתור כלום! לאולמרט היו כמה פאשלות(למי לא היו?), אבל אני מודה לו שיצא למלחמת 'עד כאן', החזיר לנו את הכבוד, ועוד לא ראינו את סוף השינוי בלבנון, ויש שינוי שרק חלמנו עליו!

גאיה111

New member
ויש לי כבר תשובה אליך

ואני שמעתי כבר גם תשובה לכך- שמעתי, שאותם אישים, הם ספינולוגים, ושכל האמירה הזאת על דוחות עבים לא מיושמים שלוקח להם שנים להיכתב, היא מבית היוצר של אותם ספינולוגים. דבר אחד לא ברור לי: אם ניתן היה להקים שלוש וועדות, שהן כל כך אפקטיביות (נניח) מדוע שלא יקימו כבר ארבע? והרביעית תהיה הממלכתית, וכך יהיה לנו גם מזה וגם מזה ואני מתפלאה מדוע השאלה הזאת לא נשאלה עד היום על ידי איש מהמרואיינים שכל כך מתנגדים לוועדת החקירה הממלכתית.

nizanm

New member
בגלל החסרונות של

ועדת חקירה ממלכתית - אליבא דמתנגדין לה.

גאיה111

New member
לא קראת מה שכתבתי?

אבל שוב, תקרא מה שכתבתי..... הוועדות האחרות יכסו על החסרונות של הוועדה הרביעית היא הוועדה הממלכתית! זה כל הרעיון!

למעלה