להרגיש לבד...

BALUTAMAN24

New member
להרגיש לבד...

להרגיש לבד זה מוכר לכל אחד. להרגיש לבד אפשר גם שיש לך חברה,חברים ומשפחה. להרגיש לבד אפשר גם אם אתה מוקף במיליון אנשים. להרגיש לבד אפשר תמיד. להרגיש לבד-אומרים שזה הכי קרוב. להרגיש לבד זה אף פעם לא נחמד. להרגיש לבד זה קצת ממכר,לא ככה? להרגיש לבד זה לבכות בלילה. להרגיש לבד זה תחושה של פספוס. ועכשיו אחרי המילים המדכאות,תסתכלו על בן\בת הזוג וחייכו,תתרגשו, תרגישו חיים,תהנו מההרגשה להיות חיים. מהאיש עם הבלוטה

אולי האיש עם השריטה

מה רע בלהיות לבד? אחד הדברים היותר כיפיים שיש, לדעתי. אין זמן ללמוד על עצמך, להכיר את עצמך ולפתח את האישיות, כמו כשאתה לבד. תחושה של פספוס? אף פעם לא נחמד? סליחה, אבל בכל הפעמים שאני הייתי לבד, זה תמיד היה מבחירה - ואני נהניתי מכל רגע.

BALUTAMAN24

New member
אלפקה פקה

לכי חפשי מי ינענע אותך או במילים אחרות go fuck yourself

Slalum

New member
לא יפה...

אפשר לחשוב. אתה רשמת את דעתך, והיא אמרה מה שהיא מרגישה. לכל אחד יש את הזמנים שלו... בקיצר, איש בלוט- אל תדאג. התקופה הזו תעבור... בינתיים, תשתדל לנצל את הלבד שלך ולהפוך אותה לתקופת רווקות מסעירה!

נו באמת

אתה עצבני, ומוציא את זה על זרים שמביעים את דעתם בנט. לך תעשה ספורט או משהו, או להרביץ לקיר. אבל לקלל אנשים שמגיבים להודעה שלך, זה נראה לי קצת עלוב. מצטערת אם אתה במצב רוח נאחס, אבל זה לא סיבה לחפש איפה העולם מניאק בכל דבר. כולה הבעתי דעה, לא משהו שצריך לקחת כל כך אישי.

אני דווקא מצאתי את ההודעה

שלו בתור נחמה ועידוד לאנשים שלבד. היא לא הביעה רק את החסרונות והדכאון של להיות לבד, היא הראתה גם מנגד, את הדברים הטובים שאפשר להפיק מהלבד...

BALUTAMAN24

New member
תשמעו כולכם...

לא זרקו אותי!!!!! מאיפה הבאתם את זה??? לא צריך לרדת לי לחיים.במיוחד לא את אלפקה פקה שבאמת רק עושה פקה פקה.. אומרת הרבה ובעצם לא אומרת שום דבר.... בכל אופן..... אני האיש עם הבלוטה,נעים מאוד,קבלו אותי או לא הנה אני.... עם דעותיי,מצבי הרוח שלי ונטיותיי המיניות הסטרייטיות לחלוטין!!! אה...ו... יש לי חברה אז לא להתחיל איתי. עכשיו.... צריך את דעת הנשים-מה לעזאזל מוצאים בשרון הזאת מקחי אותי שרון? אני לא מבין את ההמולה.... יכול להיות שאני מפספס משהו?

זה הרושם שאתה יוצר

עם ההודעה הדכאונית על החסרונות של להיות לבד וכמות העצבים שאתה מוציא על מי שמגיב עליה. אני אישית עד היום מצאתי ששרון היא מייגעת ופקאצה די רצינית. אבל, כל אחד והטעם שלו.

למעלה