להרגיש טוב?

להרגיש טוב?

נראה לי שאף פעם אני לא ירגיש באמת טוב. אני מרגישה טוב לימים בודדים,ברגעים מסויימים אבל רוב הזמן אני מרגישה רע או במקרה הטוב לא מרגישה כלום וזה כבייכול הבסדר שלי. לא יודעת ככה אני חיה ככה התרגלתי ליחיות ככה ההרגשה שלי. אני שורדת בעולם במלחמות מטופשות נלחמת על הכל ונשארת מתוסכלת ועצובה.ורואה מסביבי את כולם תמיד מביטה בכולם ותמיד הם נראים לי יותר מאושרים ממני. ולמדתי ועבדתי ויצאתי פה ושם אבל ההרגשה הרעה הזאת הפחד התסכול הכוחות העצומים שלי בלהתמודד עם כל דבר להילחם לא עוזבים אותי תמיד ישנה הרגשה שכולם מתקדמים ואני נשארת מאחור עומדת במקום ולא זזה. כל צעד קדימה ושוב נפילה. כמה כבר אפשר לחיות ככה? אז לקחתי פרוזאק כמה חודשים וראיתי הכל וורוד,מלאכותי ולשם שינוי הרגשתי טוב וצחקתי ולא בכיתי אבל אז לא ראיתי תדברים נכון,התעוורתי,פחדתי להרגשי שוב רע ורציתי רק להינות(זכרתי טוב מאוד את הרע)אבל ניצלו אותי,פגעו בי,הכאיבו לי ואני אפילו לא ראיתי,רק אח"כ הבנתי מה קרה כאן שפתחתי את העיננים שהפסקתי עם הכדורים,והנפילה היתה קשה וכואבת יותר-איך לעזאזל עשו לי דבר כזה? בטוח שאם לא הייתי על רגשות מלאכותיים הייתי תופסת הכל בזמן ועוצרת את עצמי ומתרחקת ונזהרת. מה יצא לי מזה? נשארתי באותו מקום. נכון אז חזרתי לדיכאון אבל לפחות אני נזהרת,מתרחקת מאנשים,רואה מתי פוגעים בי,בוכה שמכאיבים לי. ייקח לי עכשיו שנים של טיפול פסיכולוגי רק לתקן את הביטחון שלי שנפגע את הכאב הזה שגרמו לי ומה בינתיים? לא אעבוד לא אזוז?לא אחיה? אין לי תקווה באמת שאני מיואשת. אני משתגעת איך אנשים מצליחים להתקדם ולעשות דברים וגם להרגיש עם זה טוב. מה עושים אלה שלא מצליחים? שכבר לא מנסים איך הם חיים? מתים? משתגעים? הורסים את עצמם? אפשר בכלל למחוק רגשות?

מישהו אמר לי לא מזמן

שיש לי נטיה להזכר רק בדברים הרעים שקרו לי ולראות בעיקר את מה שאין ופחות את מה שיש. והאמת היא שזה באמת נכון. רק שלאחרונה אני מנסה לשנות את זה. ונראה שאני די מצליחה בכך. כי הטוב קיים גם אם לא רואים אותו. נסי להזכר ואם תרצי גם לכתוב, מה גורם לך לחייך. מה גורם לך הנאה ואפילו הקטנה ביותר. בידידות נטע ואגב: אהבתי את הכינוי שלך

בזמן האחרון.....

נטע-שום דבר לא גורם לי הנאה ולא לחייך. אני מנסה למצוא משהו שישמח אותי יעודד אותי סתם יגרום לי להרגיש טוב אבל לא מוצאת וגם שאני מנסה לא מצליחה. מן מעגל סגור של חושך וכאב ולא יכולה לצאת ממנו. זה גם העניין שאני לא עובדת ולא עושה כלום וזה הרבה זמן אז אני מנסה למצוא מסגרת אבל הפחד מכישלון מפחיד אותי ואני נרתעת הרבה פעמים איך בן אדם יכול להרגיש טוב שאין לו כלום? שהוא לא עושה כלום? אני רוצה להשתנות להתקדם לעשות משהו אבל לא מצליחה. אני לא יודעת מה את וחבריי הפורום עושים ביום יום או בני כמה אתם אבל הכל חשוב. איזו עוד דרך יש?

~דויד~

New member
לתת

את הנשמה ואת הלב לתת לעצמך אולי... תנקי ותסדרי את החדר לפסח? אולי תכיני הפתעה למישהו, שהוא בטח יאהב? כל דבר שנראה לך שהוא חיובי, ואפילו אם לא בא לך, עשי אותו, ותראי שתרגישי יותר טוב אולי תצאי לטיול סתם ככה? כל דבר, רק לא מה שאת רגילה לעשות. צאי ממה שאת רגילה. כל יום עשי או לפחות נסי לחשוב על משהו חדש, שונה, לא רגיל ולא שגרתי, שיהיה חיובי לך או למישהו אחר! בהצלחה, ובאהבה, דויד

adam33

New member
ירח

ירח מביט מעל מאיר באורו את הגיא ושם בשבילים צועדת נערה רק היא עם צמתה והחושך שולט בסביבתה הלעולם יהא בעברה? והנערה תביט רק לעתיד ושם ברקיע אורו יאיר יבהיר שבילים נסתרים לעתיד הלואי שתצעד כך בטוחה בשביל ועם בוקר בקרני החמה תמשיך היא כך צועדת לדרכה והחושך מאחור ישאר בעברה ישאר הוא עם הירח שהיה ואם תעצור היא ותביט לשמים ואם תבחין ממרחק בקרניים ולא של השמש שזרחה בינתיים אלא של חברה היקר הירח שנעלם אט אט בשמים ותדע היא שלפעמים צריך קרן של אור וגם עם העתיד שחור משחור כי הקרן היא שתוציא מהמים תייבש ותטע התקוה לעתיד ....שבעתיים...

למעלה