להרגיש טוב

ran_wa

New member
להרגיש טוב

בדרך כלל אני מרגיש טוב ולפעמים אולי בעיקר בחגים אני מרגיש שאני לבד ואין לי תשובה טובה שתסביר למה. כי אין תשובה אחת, ואולי המון ואולי כולן ואולי אף אחת מהן ממש לא. כי אני חכם ומוצלח או סתם כישלון יודע הכל או כלום ויש לי הכל והמון חברים וחברות ומישהי אחת שחסרה לי. אני לא כותב מוכשר, אז אם המשפטים האלו קטועים ולא ברורים, אולי השיר יעזור: Last night I dreamt \ The Smiths Last night I dreamt that somebody loved me no hope - but no harm just another false alarm Las night I felt real arms around me no hope - no harm just another false alarm so, tell me how long before the last one? and tell me how long before the right one? this story is old - I KNOW but it goes on this story is old - I KNOW but it goes on

אורלי_ל

New member
רן בוקר טוב

את השיר שהבאת אהבתי פעם והיום כבר לא מזדהה איתו, גם אם אני נטולת בן זוג כרגע. פשוט כי לא בא לי להרגיש מסכנה ובודדה... נמאס לי מזה. אתה מעיד על עצמך שאתה חכם ומוצלח... אז בלי בת זוג אתה כישלון? אתה כותב שחסר לך משהו. קודם כל יש חוק קוסמי שאומר, שמה שאתה מתמקד בו - גדל. לדוגמא אם כואב לך הראש ואתה חושב "אני מרגיש כ"כ רע" אתה נכנס לתוך ההרגשה הרעה. אבל אם אתה מנסה לעשות דברים אחרים ולחיות עם הכאב ראש, קורה שאתה שוכח אותו לרגעים. אז מה חסר לך? אתה אדם שלם, כמו שאתה. אם תתמקד בחוסר, תרגיש עוד יותר חסר ומנקודה זו לא תמגנט אליך אהבה. אם תצא מנקודת ראות שאתה אדם שלם, ואתה מלא אהבה (גם ללא בת זוג) האהבה תרצה להגיע אליך. הרי גם אתה לא מחפש מישהי שמרגישה חסרה ובודדה נכון?? ולגבי לבד בחגים - אפשר ליהנות מזה. תחשוב על זה שאתה יכול ללכת לאן שבא לך, אין התחייבויות משפחתיות שלפעמים יכולות להיות מעיקות, ואם בא לך לרדת לים באמצע החושך אף אחד לא ירים עליך גבה.
ושיהיה לנו יום טוב ושקט, כדברי רוברט אולינסקי החזאי החביב עלי.

למעלה