להרגיש טוב אחרי...

רוזנה

New member
להרגיש טוב אחרי...

שבראיון העבודה די פישלת, זה לא משימה קלה. חוץ מתחושת הלוזריות (טוב, לא ממש לוזריות...) האופפת את מורד גרוני ואת עצם מהותי... אני מרגישה כמו ילדה אבודה שהלכה לראיון עבודה רציני, וביננו, לילדה זו חוויה מרתיעה לחלוטין! אז פישלתי בגדול (למרות שעדיין לא קיבלתי תשובה, זו התחושה המאוד חזקה שלי - trust me- I know what I´m saying...) למרות כל זריקות המרץ מהחברים והסביבה. מה לעשות - יש דברים שאי אפשר להשיג (אני לא מאמינה שאני אומרת את זה... - מלכת ה"כל מה שאת רוצה, את יכולה להשיג" התפכחות די צורמת הייתי אומרת. עד כמה מ... השכל של רוז...

זהרי

New member
לך רוזנה

אני מראיין עובדים וגם חוטא בהדרכה של שפת גוף... מקוה שהכל עבר בסדר אבל גם אם לא... ניתן לשפר הכל עם קצת עבודה בנושא... זה נקרא מניפולציה נגדית אז שיהיה בהצלחה...מכל הלב זהרי

רוזנה

New member
לאיש החטאים... ../images/Emo8.gif

תודה על ההתייחסות הנעימה ועל הטיפים המועילים... במקרה שלי, אין לי בעיה רצינית עם ההצגה של עצמי. במקרה זה אף הצגתי את עצמי לא רע. הבעייה היתה כאשר ביקשו ממני לכתוב חיבור שלם על נושא שאני לא מתחברת אליו לגמרי... וזה גם היה צריך להעשות באנלית... בקיצור... נפלתי בין הקרשים הדקים מאוד לא של שפת גוף כי אם של שפה זרה... נפלתי, אבל גם יאצק נפל והוא תמיד ידע לקום... הופ, הרצפה מתרחקת ממני
בכל אופן זהרי, בשיא הפשטות - תודה!

זהרי

New member
רוזנה

שאלה אישית! למה קראת לי איש החטאים? באמת ובכנות.. זהרי

רוזנה

New member
תשובה אישית ../images/Emo13.gif

מכיוון שזו הפעם השניה שקראתי אותך משתמש בשורש ח.ט.א אז זה נתקע איכשהו, אבל ללא כוונה להקניט או לעקוץ - רחוקה מזה
זהו, פשוט, אמיתי וכנה...
יום טוב

זהרי

New member
אז בגלל הכנות אגלה לך סוד...

אני מדבר ב"ח וע"....
ומעבר לכל תודה על הכנות...אין כמו תקשורת כנה וטובה לגשר בין אנשים זהרי

רוזנה

New member
זהו....

הסוד הזה שבר את כל המוניטין שלך! אתה גם בטח מראש העין ו... טוב, נו בפעם הבאה אנסה להיות קצת יותר מתוחכמת בתגובות שלי
יום טוף

היי, גם לי היה ראיון עבודה אתמול...

והיה לי אחלה. את יודעת למה? כי לא פחדתי ואפילו כאשר נתבקשתי לספר על עצמי, וקצת התחלתי לפחד, קיבלתי את עצמי כמו שאני. בדיוק כמו שאני עם הפחד שלי, ואת יודעת מה? הוא נעלם! זה מפחיד... אבל ידעתי ממיד שאם לא יקבלו אותי, יהיה כבר מקום אחר יותר טוב... ורק שתדעי לך, שאין דברים שאי אפשר להשיג! רק צריך לתת אמון. הכל אפשרי! הבעיה היא כאשר אנחנו רוצים משהו מוגדר ולא משהו כללי, תרשי לי לפרט: את רוצה לעבוד במקום המסוים הזה? ומאמינה שלא יקבלו אותך? למה? האם זה אומר שאת לא מספיק טובה? אני רוצה שתביני שעליך לזרום עם החיים, ושאם לא התקבלת אז זה רק לטובתך. ואת תמצאי כבר עבודה אחרת יותר טובה... רק היי אופטימית ותני אמון... טוב?

רוזנה

New member
איש המילים והמעשים ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על החיזוק ששלחת לי מבין השורות...!!! וחוץ מזה, מקום העבודה הזה... לא פיסגת השאיפות שלי, אבל סתם רציתי לשנות אווירה ממקום העבודה המשמים הנוכחי. העניין במקרה הזה הוא שאני בעלת בטחון עצמי (לא מוקצן מדי...) גם בראיונות עבודה ואין לי בעייה עם זה. הבעיה התחילה עם החיבור האידיוטי הזה באנגלית (שזו לא רעה בכלל...) שתקע אותי מגירת זיעה ומעלה אבק. זה היה באמת גרוע... אבל שטויות - לוקחת כל מילה שלך ומטמינה בנשמה - במקום נגיש
תודה מנהל פורום שבועי יקר,
אהבתי

רוזנה

New member
אתה יודע דייב, זה לא בסדר...

לא סיפרת איך היה שלך? נו, התקבלת??????

קודם כל, אני שמח שעזרתי

הריאיון היה מצוין, טפו, טפו, טפו, בלי עין הרע!!!!! הקש בעץ: טוק, טוק, טוק!!! הם אמורים לחזור אלי בסוף החודש... אבל זה נראה טוב (ושוב פעם:טפו, טפו, טפו, בלי עין הרע!!!!! הקש בעץ: טוק, טוק, טוק!!!) אמן, כן יהי רצון ונאמר אמןןןןןןן!!!!! זהו, האם קיבלת, רות, רוג´ר

רוזנה

New member
רבי שמעון בר יוחאי ../images/Emo6.gif

ומכיוון שכל המוסיף גורע - בהצלחההההה

למעלה