להרגיש בבית

r e d head

New member
זה....

דברים שכבר שמעתי ממך והספקתי לעכל ולחשוב עליהם ולהזכר גם ולחבר לדברים אחרים ששמעתי בעבר הקצת יותר רחוק ולהגיד לך שאת לא תמיד אוביקטיבית לגבי עצמך כי הקו העובר בין הנוח לפחד(מגננות) דיי קטן ולפעמים מטשטש. את לא חייבת להסכים זה רק נראה כך בעיני

רות 2

New member
לא ..........

אין כאן פחד בקו הזה של הנוח.. האם הרגל הוא תוצאה של מגננה.. האם מגננה היא תמיד תגובה לפחד אולי היא תגובה לשימור הקיים .. אוביק כן אין ספק.. שלא תמיד אני מצליחה להיות אוביקטבית בנוגע לעצמי עם עצמי.. (רות -בלילה של תהיות..)

זוגיות טובה

עבורך רות כנראה היא אובדן הלבד היא התערבבות עבורי היא בחירה בשנינו ביחד וכל אחד לחוד וזה מרגיש לי הכי בבית שיש

*יערית

New member
שואלת שאלה...

האם עם בן זוג אי אפשר להיות כך? ומה מונע מאיתנו "להרגיש בבית "לצד אנשים קרובים? {יערית מכל יציאה מהבית מסתכלת במראה כמה פעמים
}

*יערית

New member
אז לא ממש הבנתי...

את לא מרגישה"בבית" עם האנשים הקרובים אליך? כי דווקא שם צריך להרגיש הכי בבית ולכן שאלתי....מדוע לא מרגישים כך?

r e d head

New member
יעריתוש

זאת הודעה פתוחה כל אחד יכול לקחת אותה לאן שמתאים לו לא משהו ספציפי ואני דווקא כן מרגישה בנוח עם אנשים קרובים לי.

*יערית

New member
הבנתי ניצת../images/Emo13.gif

רק עניתי לרדית מבלי לקרוא את התגובות לפני... ואכן חושבת שמטבע הדברים לא תמיד קל "להרגיש בבית" עם בן הזוג אבל זה הכי נכון לעשות..והכי בריא לעשות...בלי מסיכות {למרות שיערית מפחידה את כל השכונה עם המסיכות המבהילות שלה
}

למעלה