להראלוש !!!

צק2005

New member
להראלוש !!!

איך אפשר לתאר אותו, רק במאמר אחד? אי אפשר. זה רק תמצית. זה רק עשירית, אם לא פחות, ממה שהוא באמת. כי הראל- מילה אחת פשוטה, קטנה, 4 אותיות, מילה רגילה. אבל הראל סקעת- זה כבר סיפור אחר. הצירוף של שתי המילים הקטנות האלה, 4 אותיות כל אחת, יוצר משהו חדש. הוא יוצר אדם, אבל לא סתם אדם, אלא אדם, בחור, שקוראים לו הראל סקעת. בחור בן 23, שיער שחור ועיניים חומות. רזה, לא גבוה במיוחד, אבל לא נמוך, וזהו. אבל כשמסתכלים פעם שניה, רואים משהו אחר. רואים זמר. זמר בשם הראל סקעת. זמר ששר בצורה שמרגשת בטירוף, כל פעם מחדש. זמר שלוקח כמה מילים, נותן להן משמעות חדשה, צלילים חדשים, רגשות חדשים, ואת הכל הוא מעביר, לנו. לכל אדם בנפרד, לכל אחד , ולכולם ביחד. והוא עושה את זה, כביכול בעזרת איבר אחד קטן, הפה, אבל לא. הראל עושה את זה אחרת. הפה רק מוציא את הצלילים הנכונים, את הקול הכל כך מיוחד, כל השאר, מה שבאמת מרגש, בא מתוך הראל עצמו. מתוך הנשמה שלו, מתוך המקום הכי עמוק ורגיש בגוף, מתוך מה שתמיד יישאר איתנו, בחיים ובמוות, הנשמה. וכל זה יוצא מתוך הפה, וכמו כל צליל רגיל, הוא מגיע ונכנס למוח דרך האוזניים, אבל מה שיוצא מתוך הנשמה, גם נכנס דרך הנשמה. ואת זה רק הראל מצליח לעשות. רק הראל מצליח לרגש ככה כל כך הרבה אנשים. הוא מהפנט. הוא מדהים. הוא מרגש והוא עושה את זה בקלות, בטבעיות, כמו שרק הוא יכול. ובגלל זה אנחנו כל כך אוהבים אותו, כי הוא לא רק זמר, כי הוא גם הראל סקעת... הראלוש זה מקדש לך באהבה ענקית ושתדע שאני מאוד אוהבת אותך ואני מתמיד יהיה איתך גם בטוב וגם ברע !!! אוהבת אהבה גדולה וחזקה דנית יעקב...

איזה מותק...

רואים שכתבת את זה מה
כאן הראל לא קורא אבל את יכולה לשלוח לו את זה לדואר מעריצים.. וברוכה הבאה :)

i love skat

New member
וואווו איזהה יפהה

ממש חמודה..את ממש שידרת את כל מה שאני גם רואהה...

shahar s

New member
חוצפהה..! ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo31.gif

מה חשבת שהיא לא תשים לבב

1dana1

New member
איזה מטומטמת היאאא !! תבדקי אם היא

לא םירשמה את זה בעוד מקומות !!!!!!! :0

t0mi

New member
ההפ!

יעל, זה לא מאמר שכתבת? אולי סתם דמיינתי...

t0mi

New member
יוו לא קראתי

ביג דיל! מה אני אעשה שאני ישר מגיבה אחרי שאני קוראת?

למעלה