להקת YES

DreamINGG

New member
להקת YES

הממ דבר ראשון שלום לכולם:) דבר שני, רציתי לקבל, אם אפשר, המלצות על להקת YES, ואם אפשר על עוד להקות בסגנון של דרים ט'יאטר תודה רבה רבה מראש:) ואגב, שמעתי היום לראשונה, מספר פעמים את THE DARK SIDE OF THE MOON .. דיסק מ-ע-ו-ל-ה! עכשיו אני מבין למה התלהבו ממנו כל כך:) ושוב תודה למי שיעזור!

epitaph

New member
אתה רוצה שירים או אלבומים?

שירים: Long Distance Runaround Yours is no Disgrace Soundchaser Close to the Edge אלבומים: Fragile The Yes Album

מורנא007

New member
להקה בסגנון של דרים

אני מבין די קטן בדרים, ממה ששמעתי דרים נעים בין מס' סגנונות במהלך קטעים שלהם. אבל אם רוצים להכליל, אפשר להגיד שהם פרוג-מטאל וזה בערבון מוגבל מאוד.
להקה שדומה להם (אולי כי היא מכילה מס' חברים משם) היא ליקוויד טנשיין אקספרימנט.

epitaph

New member
מין הסתם,זה פרוייקט צד של דרים...

הלהקה שלדעתי הכי דומה לדרים זו סימפוני איקס. האמת שאני יותר אוהב את סימפוני איקס מאת דרים ת'יאטר.

מורנא007

New member
YES

אני בעד האלבומים הבאים: Time and a Word The Yes Album Fragile Close to the Edge Tales from Topographic Oceans Relayer Going for the One Tormato Magnificatuin לקריאת ביקורות מפורטות, נא לעיין במדריך לרוק מתקדם

RamiSun

New member
מסכים עם הרישמה,

וכמה שזה נשמע מוזר, אין לפסוח על Magnification שהוא אלבום גדול. רבים לא מנסים אותו בכלל אחרי שפע האכזבות שהם חוו מהאלבומים האחרונים של יס, אבל במפתיע הוא פצצה.

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif

אני מבין שאחרי שאנשים שמעו את 90125 או את Union המכונה Onion (בצל) הם סולדים מ- Yes. לדעתי ג'ון, סטיב והח'ברה הפיקו לקחים מהעבר (וכנראה מבינים שבבסיס המעריצים שלהם נמצאים יותר חובבי פרוג ולא אוהבי 90125 - למרות המכירות הגדולות של אותו אלבום).

RamiSun

New member
המ... כמו דרים...

אחיותיה לסגנון... Ice Age Vanden Plas הם ממש קלון שלהם השאר... Andromeda ACT Shadow Gallery Symphony X Pain of Salvation Evergrey Transatlantic LTE Queensryche אולי גם...

DreamINGG

New member
תודה רבה על התגובות !

אני אנסה את כל מה שכתבתם פה, עזרתם לי מאוד!

למעלה