להקת ritmo בהופעה

ritmo flamenco

New member
להקת ritmo בהופעה

שלום לכולם, שמחה להזמינכם למופע הפלמנקו entre alegria y pena של להקת "ריתמו" המופע יתקיים בשבת 30/6/07 בתאטרון גבעתיים ניתן לרכוש כרטיסים בקופת התאטרון- 035739140 ובמסירת הקוד 17 לקבל עשרים ש"ח הנחה על כל כרטיס המופע בליווי מוסיקה חיה סולנית וכוריאוגרפית- שירי וילד רקדניות- אורטל אמיר,יפעת כהן, ליהי מיימון,עדי שרז,עידית סוסוליק וענת גלבמן שירה- מירב בן- אלי גיטרה- תומר שמי חליל צד- גלעד מנור קחון- ששון לוי תלבושות- מריה רוזה-סביליה

Jose de Cadiz

New member
תומר שמי

חיפשתי אותך בגוגל.......אין לך mp3????יסלח לי אלהים, אבל הטרנס הזה, קשור אליך????............. תומר שמי - Prorevolution - על No Fun? למה יצרת את הטרק ? "בעיקרון ,התחלתי ללמוד במיוזיק במטרה לעשות אלבום טראנס אבל אחרי כמה מסיבות דראם אנד בייס באמצע שנה שעברה הייתי חייב לנסות לעשות את זה גם, היה מגניב לעשות את זה וזה גם בא לי בקלות. מאז עשיתי לפחות עוד 5 קטעים כשהרעיון הוא לשלב טרק דראם אנד בייס וטראנס". איך הרעיון שעומד מאחורי הטרק מתבטא בו מבחינה מוסיקלית? "השילוב מתבטא בעיקר בסאונד שבניגוד לדראם אנד בייס "קלאסי" שבדרך כלל הסאונד שם הוא "לו פיי", ב"נו פאן" הסאונד יותר טראנסי שזה אומר מבחינתי פאנצ'י ונקי . "פנדולום" שזה דווקא הרכב דראם אנד בייס היו סוג של מודל בשבילי. על מה אתה עובד היום? "היום אני עובד בעיקר על פרויקטים של בית הספר." www.myspace.com/prorevolution

ספרדיה1

New member
מופע מדהים!! אסור להחמיץ ../images/Emo50.gif

לשירי ובנות הלהקה, וכמובן לנגנים ולזמרת, שיהיה לכולכם בהצלחה במופע. אני בטוחה שתהממו את הקהל כפי שעשיתם זאת בסוזן דלל. סווירטה, מהספרדיה שבצפון

Zidan de Toledo

New member
יופי,יופי,יופי

כן יירבו, פלמנקו פלמנקו, רקדנים מצויינים ומוסיקאים נפלאים כל הכבוד ובהצלחה

s a n s a

New member
מופע מקסים!

ראיתי אותו כשהוא היה בסוזן דלל! מומוץ בחום!

למעלה