להקת Fאנק חדשה

roisinoff1

New member
להקת Fאנק חדשה

יש להקת Fאנק חדשה מחיפה, קוראים להם OKAPI ואני ממש ממליץ.... תכנסו לאתר http://www.singel.co.il/SongInfo/index.php?SongId=291 תשמעו, תגיבו, תפיצו והכי חשוב - תצביעו

roisinoff1

New member
ההקלטה

הוקלט באולפני JRS בחיפה... לא הבנתי מי אתה. מאיפה אתה?

אני מבין שאתה לא גל.

חפיף, הבסיסט החדש שלכם נמצא בפורום שנקרא סוליד רוק. לא משנה.

Funky Giraffe

New member
תגיד גבר

היית בג'ם של סוליד רוק בלייבו כפ"ס? הייתה חזרה ללהקה שלי לפני זה אז נשארתי קצת לראות. חביבים אלה

Funky Giraffe

New member
ראיתי כמה חבר'ה עם כיפות, אני לא

זוכר אחד לאחד. הייתי הסקסופוניסט (עם השיער הקצר, לא זה עם הארוך) בלהקה שהתאמנה לפני זה, אולי אתה זוכר. פאנק יו. היינו אז בהרכב ממש חסר וחצי להקה הבריזה, אז סתם עשינו מלא שטויות וניגנו אייל גולן D: יכול להיות ששמעת (ואם כן זה מה זה פאדיחה) וחוץ מזה, אני שואל אותך כי הלייבו הוא הבית השני שלי - איך היה לך שם? נהנית? השירות טוב? סאונד טוב? אחלה ספות? מבחינתי זה החדר חזרות הכי הכי. אולי כי זה הבית, ואולי כי הוא פשוט ברמה מצויינת וממש מרווח שם.

Funky Giraffe

New member
ואגב

להקת הבית של המקום, הלהקה של הבעלים - "האחים והחיות" יופיעו ביום הסטודנט בקמפוס קצת אחרי\קצת לפני הדג נחש בבמת האינדי. תבואו לראות. והנה אנשים שעושים שימוש נכון (אבל לא מספיק נכון) בלייבו ראבק, יש לכם שם מטבח! תכינו קפה! תקחו בירות! עדשים! קבוקים! משהו! >>>>>>>>>>>>

Funky Giraffe

New member
פאנק יו היא להקת הדגל שלי

הקמתי אותה בתחילת השנה, עדיין לא הופענו ולא עשינו גם יותר מדי חזרות למען האמת בעזרת השם שכולם ירגעו מהבגרויות ומההופעות בהרכבים האחרים שלהם (תסמכו עליי שמדובר פה בחבורה של סופרסטארים) נתחיל לעבוד באופן הרבה יותר רציני.

למעלה