להקת תותחית!

להקת תותחית!

חולה על השירים שלהם בעשור הזה. Cryin', Crazy, livin' on the edge, pink, להקה מעולה. דווקא ל- I don't wanna miss a thing שהוא השיר הכי מצליח שלהם ב- 90 אני לא ממש אוהב. כלומר אהבתי אותו כבר אחרי הטחינות וההשמעות בלי הסוף כבר יצא לי מכל חור

SaintJohn

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

אי אפשר שלא להסכים איתך לגבי השירים הנהדרים של שנות ה90. בשביל כולנו אלה היו השירים הראשונים של אירוסמית' שאי פעם שמענו ושגרמו לנו להתאהב בלהקה הטובה מכולן ולהכיר גם את שאר השירים הלא-פחות טובים שלהם משאר התקופות - שנות ה70 וה80 ההפכפכות אך זוהרות. אנחנו מקווים שתבקר אצלנו בפורום כמה שיותר, תכיר אותנו וגם את שאר השירים הפחות ידועים אך טובים לא פחות תהנה

AeroTom

New member
../images/Emo45.gifמה שנועם אמר...

ובאמת כדאי אחרי תקופת שנות ה-90 להכיר גם את אלבומי הלהקה משנות ה-80 ההפכפכות ושנות ה-70 המופלאות... Welcome.

SaintJohn

New member
גם שנות ה70 היו הפכפכות, לא?

בתקופת טויז ורוקס הם אמרו לעצמם משהו בסגנון "הופס, הנה אנחנו למעלה", ובשנת 79 הם אמרו משהו בסגנון "הופס, הנה אנחנו למטה". וכמובן שגם שנות ה80 היו מופלאות בחלקן. ושנות ה90 כמובן שלא היו הפכפכות. רק מופלאות. זה מדהים איך במשך 18 שנה הם לא מפסיקים להגיד "הופס, הנה אנחנו למעלה".

AeroTom

New member
הם היו הרבה דברים...

הפכפכות,מקסימות,מיטלטלות,אדירות,"ניסויות",מופלאות,קצת הזויות,קצת גלולות,אבל הרבה הרבה מופת של יצירות...אז בקיצור-גדולות.

בינג

New member
חחחחחח

אהבתי: "הופס, הנה אנחנו למעלה", ובשנת 79 הם אמרו משהו בסגנון "הופס, הנה אנחנו למטה". אז ברוך הבא ! ואחלה שירים, למרות שמשנות ה-90 יש יותר טובים!...

הם שיתפו פעולה עם אלאניס מוריסט...

לפני 5 שנים. כלומר בעצם רק הסולן, סטיב טיילור, לא? הוא עושה קולות רקע באיזה שיר של כמה אמנים ביחד. קוראים לשיר drift away. ומשתתפים בו רינגו סטאר,מייקל סטייפס (משהו כזה, סולן REM), אלאניס מוריסט וסולן ארוסמית רוצים ת'שיר עוד פרטים שלחו לי מסר...

AeroTom

New member
Oh god. טיילר,טיילר,טיילר...

לא טיילור... לא נעים לראות אנשים כותבים את זה בפורום אירוסמית'... העיתונות מספקת לנו מספיק רגעים לא נעימים כאלה... Anyway,האלבום הזה הוא של רינגו סטאר וחברים משהו כזה,יצא לפני 6 שנים.סטיבן עושה שם קולות רקע וחלקי מפוחית גם באיזה 4 שירים וב-Drift away הוא היה אמור האמת לשיר Lead Vocals ביחד עם רינגו סטאר ואלניס מוריסט אבל בסוף הוא ניגן שם בתופים וטום פטי שר...

למעלה