להקת קולומביה?!

oasisforever

New member
להקת קולומביה?!

מישהו מכיר ואוהב את הלהקה הזאת? כי אני שמעתי 2 שירים שלהם והם סבבה והרבה אומרים שהם מזכירים מאוד את אואזיס

sok777

New member
מכיר, כן

דיברנו עליהם פעם, לא? תקנו אותי אם אני טועה, ותיקים שלי. בכל אופן, כן, הם מאוד מושפעים וסוגדים לאואזיס. יש להם גם איזה שיר חצי גנוב כזה עד כמה שאני זוכר.. לא מתלהב מהם האמת. ואולי פשוט לא שמעתי מספיק. הפעם האחרונה ששמעתי הייתה לפני שנתיים וחצי ככה והם לא היו משהו. אגב, הייתי בהופעה שלהם. כאילו, באתי לחיפה כי יוני בלוך [בין היתר] הופיע והם היו לפניו אז ראיתי שיר-שניים שלהם. הסאונד היה נוראי, באשמתם ובאשמת הסאונד מן שלקחה העירייה. זה היה נשמע גרוע ממש.

YOasis

New member
הרבה אומרים והרבה צודקים.

האמת שאהבתי את השירים. אולי בעיקר בגלל שאואזיס נשמעים טוב גם בעברית, יש להם מלא שירים שהם אחד על אחד אואזיס (יש להם אחד שנשמע בול כמו שייקרמייקר ועוד מלא דומים... אבל זה ממש מועתק בלי להתבייש. אפילו ה"שששו" שליאם עושה לפני שהוא שר מועתק!!!!!1). חזקים בטמבורין! אבל הם כייפיים וטובים. אני אהבתי! נראה לי הופעה שלהם יכול להיות מגניב! "באה חזק" שלהם באמת טוב.

shmuelr

New member
מושפעים מושפעים, אבל אין להם את הנכס שבאואזיס

הוא הכי משפיע.. וזה כמובן הקול המדהים של ליאם..

RoySupernova

New member
../images/Emo45.gif

ושמעתי עליהם מזמן אבל אף פעם לא ממש בדקתי את המוזיקה, ניסיתי והשירים לא עבדו..

sha na na revol

New member
וגם לא הליריקה...

לא שהטקסטים של אואזיס מסובכים, אבל הגיע הזמן שאמנים ישראלים ישאבו יותר השראה מאשר שירים בנאליים על החבר\ה. כל הגברים ברוק מתחילים להישמע גם כן כמו קרן פלס... הם נחמדים, אמא שלי נתנה לי לראות פיצ'ר עליהם בחדשות, הם צריכים רק להדק את ההופעה שלהם.

למעלה