להקת נעליים ובייב

טום1975

New member
להקת נעליים ובייב

חברים יקרים, אני מנסה להשיג את הדיסקים שלהם בנרות אך לצערי ללא הצלחה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור, יוכל להפנות אותי למקום שבמקרה אפשר להשיג את האלבומים או ייתן לי כל פרט שיוכל לעזור לי. תודה מראש, טום.

ב ר 3

New member
נעליים

עד כמה שאני יודעת אי אפשר להשיג בטאוור התו וכאלה. ובייב אין לי מושג. בכל מקרה תנסה בחנויות יד שניה, יכול להיות שמישהו החליט לוותר על אחד מהם.

1Reebok

New member
נעליים - מאוד מאוד נדיר.

המזל שיחק לי בטירוף כשמצאתי אותו יד שנייה.. וגם אז הוא לא היה זול בכלל. אתה יכול לפנות לאלעד קרן דרך האתר הרשמי של להקת נעליים, ולבקש שישלח לך את הדיסק. בקשר לבייב - יש פה בתפוז קומונה שמוקדשת ללהקה בייב, שהמנהלת שלה חמודה באופן לא נורמאלי, ממש מותק של בנאדם, ואורי מור מגיב שם לעתים. אפשר לשלוח לו מסר אישי עם בקשה לאלבום.

שלמונזה

New member
נעליים ובייב ../images/Emo168.gif

כמו שכבר ארחו לציין את שני הדיסקים אי אפשר להשיג בחנויות המוזיקה הנבחרות את הדיסק של נעליים דווקא הייתי מציעה לחפש בפורומים של מוזיקה יד שנייה, שם הסבירות גדולה יותר להתקל בדיסק מאשר חנות יד שנייה. לגביי בייב - אז כבר הזכירו את הקומונה שיש בתפוז ללהקת בייב ששם אורי סולן הלהקה כותב, אני דווקא הייתי מציעה לפנות אליו במייספייס, הוא מתחבר כל יום, כך שסבירות גדולה שיותר שיענה. דיסק של בייב להשיג אם יש זה רק ממנו כבר לדעתי. http://www.myspace.com/urimor

טום1975

New member
תודה רבה לכולם

תודה לכם על העיצות. אשמח אם למישהו יש עוד רעיונות ומעבר לזה אשמח לקבל קישורים לפורומים של מוסיקה יד שנייה. שבוע נפלא, טום.

Bordeaux Tale

New member
מצחיק.

לפני יומיים ידיד שלי העביר לי כל-מיני תיקיות-מוזיקה לנגן אמפי, ובין השאר של איזו להקה לא-מוכרת בשם נעליים שהוא אמר לי שאני חייבת לשמוע. ואפילו לא הזדמן לי לשמוע את זה. בכל-אופן - יש לי את האלבום, אם קבצי אמפי3 זה מספק. shiraKam בסולסיק הקרוב למקום מגוריך.

שלמונזה

New member
זהו שזה לא ../images/Emo168.gif

קבצי mp3 על המחשב לא מספקים אף פעם, לפחות לא אותי. היה לי דיסק צרוב של הלהקה ועדיין חיפשתי בכל חור עד שמצאתי את הדיסק המקורי המיוחל אותו אני שומעת ואין לי מושג איפה הדיסק הצרוב ואפילו לא אכפת לי. יש משהו מיוחד מאוד כשיש לך את הדיסק המקורי בבית [בייחוד כשהוא נדיר להשגה] ואגב אכן להקה מעולה שכל אחד חייב לשמוע [ואם יהיה לי כח ארשום מחר כמה מילים על ההופעת איחוד הקטנה בבארבי ביום ראשון]

Bordeaux Tale

New member
לא יודעת.

זה נחמד כשיש לך את הדיסק המקורי, אבל אני לא רואה סיבה רציונלית לא להסתפק באמפי אם זה הדבר היחידי שיש.

שלמונזה

New member
כי זה אף פעם לא האופציה ../images/Emo168.gif

אם מדובר בדיסק שלא מיוצר כבר, תמיד תמיד יש אפשרות להשיג אם רוצים מספיק [ואני רציתי מספיק] אני חולה על דיסקים מקוריים, שונאת שונאת שונאת צרובים!

LOL../images/Emo194.gif

פלורליזים

Nushi1980

New member
אני עדיין מחפשת

כל פעם אני באה לצורי ואומרת לו, והוא , מה בקושי לי יש את הדיסק, אם את רוצה אני אצרוב לך, ואני , יש לי כבר צרוב, יש לי אמ פי, אני רוצה אמיתי!!!!!!!!

טום1975

New member
בהחלט לא מספקים קבצים במחשב

יש לי את כל השירים גם במחשב, אבל אלבומים שבאמת אוהבים חייבים על דיסק מקורי (וכאלה יש לי מאות). אין כמו הדיסק המקורי, העטיפה, חוברת המילים... והופעת איחוד? על מה מדובר?

הייתה ביום א' הופעה איחוד קטנה

בבארבי, חלק מערב התרמה לאיזשהי עמותה... עם כל מני אמנים, וחלק מההופעה, הייתה המיני הופעה הזאת

למעלה