חברים יקרים, אני מנסה להשיג את הדיסקים שלהם בנרות אך לצערי ללא הצלחה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור, יוכל להפנות אותי למקום שבמקרה אפשר להשיג את האלבומים או ייתן לי כל פרט שיוכל לעזור לי. תודה מראש, טום.
המזל שיחק לי בטירוף כשמצאתי אותו יד שנייה.. וגם אז הוא לא היה זול בכלל. אתה יכול לפנות לאלעד קרן דרך האתר הרשמי של להקת נעליים, ולבקש שישלח לך את הדיסק. בקשר לבייב - יש פה בתפוז קומונה שמוקדשת ללהקה בייב, שהמנהלת שלה חמודה באופן לא נורמאלי, ממש מותק של בנאדם, ואורי מור מגיב שם לעתים. אפשר לשלוח לו מסר אישי עם בקשה לאלבום.
כמו שכבר ארחו לציין את שני הדיסקים אי אפשר להשיג בחנויות המוזיקה הנבחרות את הדיסק של נעליים דווקא הייתי מציעה לחפש בפורומים של מוזיקה יד שנייה, שם הסבירות גדולה יותר להתקל בדיסק מאשר חנות יד שנייה. לגביי בייב - אז כבר הזכירו את הקומונה שיש בתפוז ללהקת בייב ששם אורי סולן הלהקה כותב, אני דווקא הייתי מציעה לפנות אליו במייספייס, הוא מתחבר כל יום, כך שסבירות גדולה שיותר שיענה. דיסק של בייב להשיג אם יש זה רק ממנו כבר לדעתי. http://www.myspace.com/urimor
לפני יומיים ידיד שלי העביר לי כל-מיני תיקיות-מוזיקה לנגן אמפי, ובין השאר של איזו להקה לא-מוכרת בשם נעליים שהוא אמר לי שאני חייבת לשמוע. ואפילו לא הזדמן לי לשמוע את זה. בכל-אופן - יש לי את האלבום, אם קבצי אמפי3 זה מספק. shiraKam בסולסיק הקרוב למקום מגוריך.
קבצי mp3 על המחשב לא מספקים אף פעם, לפחות לא אותי. היה לי דיסק צרוב של הלהקה ועדיין חיפשתי בכל חור עד שמצאתי את הדיסק המקורי המיוחל אותו אני שומעת ואין לי מושג איפה הדיסק הצרוב ואפילו לא אכפת לי. יש משהו מיוחד מאוד כשיש לך את הדיסק המקורי בבית [בייחוד כשהוא נדיר להשגה] ואגב אכן להקה מעולה שכל אחד חייב לשמוע [ואם יהיה לי כח ארשום מחר כמה מילים על ההופעת איחוד הקטנה בבארבי ביום ראשון]
יש לי את כל השירים גם במחשב, אבל אלבומים שבאמת אוהבים חייבים על דיסק מקורי (וכאלה יש לי מאות). אין כמו הדיסק המקורי, העטיפה, חוברת המילים... והופעת איחוד? על מה מדובר?