להקת בנים הלהקה הלוהטת של הבנים בכינויה הגיים בויז הלהקה הכי שווה שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ב בר שני New member 27/3/07 #1 להקת בנים../images/Emo2.gif הלהקה הלוהטת של הבנים בכינויה הגיים בויז הלהקה הכי שווה שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
להקת בנים../images/Emo2.gif הלהקה הלוהטת של הבנים בכינויה הגיים בויז הלהקה הכי שווה שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פ פטל אלמוריש הנסיכה New member 27/3/07 #2 ../images/Emo85.gifאבל למה לפתווחח הודעה חדשה?!! נמאאאס !!!!!! יכולת לנצל"ש !!!!!!! =\
L lililulu New member 27/3/07 #3 היה נחמד, עכשיו, קח את עצמך ו... בלשונה של מוח החכמה: "ביי אחיxD" : / P:
מ מיכלוש יוסף New member 28/3/07 #6 ../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחח . XDD אמית ? , קודם כל תסבירו לה כי היא חדשה , והיא לא יודעת ת'חוקים של הפורום . אוהבת אותךךך .
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחח . XDD אמית ? , קודם כל תסבירו לה כי היא חדשה , והיא לא יודעת ת'חוקים של הפורום . אוהבת אותךךך .
L lililulu New member 28/3/07 #13 למה תסבירו?! את רומזת שיש לי פיצול אישיות?! כאילו תסבירו! מי? אני והפרעושים?!XDD
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 28/3/07 #17 ../images/Emo110.gifבסדר אבל לא הבנתי תקטע של ההודעה הזאתחחחחחחח
ה הדרושLOVEשרונוש New member 28/3/07 #4 ../images/Emo189.gif../images/Emo4.gif נראלי שזו בת ונראלי שאני מכירה אותה כי יש ילדה בשכבה שלי שקוראים לה ככה.. אני יברר ויסביר לה את חוקי הפורום.. אני גם רוצה לצרף את בת דודה שלי..שגם לה אני יסביר קודם את חוקי הפורום...
../images/Emo189.gif../images/Emo4.gif נראלי שזו בת ונראלי שאני מכירה אותה כי יש ילדה בשכבה שלי שקוראים לה ככה.. אני יברר ויסביר לה את חוקי הפורום.. אני גם רוצה לצרף את בת דודה שלי..שגם לה אני יסביר קודם את חוקי הפורום...
מ מיכלוש יוסף New member 28/3/07 #5 ../images/Emo15.gifמאמי ? , כנסי . [: אמממ , קודם כל אם את חדשה אז - ברוכה הבאה . [: ואנחנו מבקשות - לא לפתוח הודעות חדשות בגלל שזה מבלגן את הפורום !
../images/Emo15.gifמאמי ? , כנסי . [: אמממ , קודם כל אם את חדשה אז - ברוכה הבאה . [: ואנחנו מבקשות - לא לפתוח הודעות חדשות בגלל שזה מבלגן את הפורום !