להקשיב לעצמנו

adam33

New member
להקשיב לעצמנו

אנחנו בדרך כלל האלו שאוהבים לקטר ותמיד לחשוב שאנחנו יודעים הכל ושבן זוגנו הוא זה שמפריע או שאינו מבין אותנו אבל האם כך? האם אנחנו רק " בוכים" או רק חושבים שאנחנו לא יודעים מדוע ואיך זה קורה לנו. אנו צריכים בעיקר לעצור להקשיב לעצמנו לפני שאנו מקשיבים ל" אחר" בן זוגנו ואוליי ניתן ואפשר לפתור דברים בדרך אחרת ואוליי אנחנו אלו שחושבים שאצלנו הכל בסדר? ואוליי בשעה שאנו מ" קטרים" על הקורות לנו בן זוגנו מקטר בפני אחר או אחרת על מה שקורה לו ומהצד שלו או שלה? האם אנו באמת מעריכים את בן או בת זוגנו? ואוליי בעצם בן זוגנו או בת זוגנו השקטה היא בעצם מביעה את הכאב שלה בפני אחר וזאת מאחר ולא ידענו להקשיב בזמן שבאמת היתה היא צריכה אותנו? כאב ניתן להביע בכל דרך הבעיה היא עם בן זוג סגור זה שאנו חושבים שלא ניתן ל" הוציא " ממנו כלום אבל בפועל הוא כן רוצה להוציא אך הוא אינו עושה זאת באוזנינו כי הוא מכיר את התגובות שלנו ולכן צריך לעצור שני בני הזוג להתכון לעשות דבר אחד למען עצמנו להקשיב להאזין ואוליי לא יצא מכך כלום אך אותה דקה שאנו האזנו אחד לשני היא זו שניזכור בעיקר אם לא ילך הכל על מי משרין בסוף אז קדימה...

../images/Emo9.gif רציתי אייקון ולחצתי שלח

לפעמים רוצים לדבר עם בן הזוג, לספר מה עובר עלינו, לספר את התחושות שלנו ובעצם אין עם מי לדבר, בעצמך כתבת כשבן הזוג סגור זאת בעייה זוכרת, שניסיתי לעודד אותו לשיחות, שיספר לי, שיגיד לי מה עובר עליו וכלום לא עזר וכשאני סיפרתי לו הוא פשוט לא הקשיב, ניסיתי דרך מכתבים אך אף פעם לא קיבלתי תשובות והתגובות... לדעתי הן חלק מהשיחה, יש את השפה המילולית וגם שפת הגוף ושתיהן הן חלק מהשיחה וכמו שרוצים להקשיב למילים צריך גם לקבל את התגובות אני כותבת זאת כך כי לפעמים כשפתחתי בשיחה בנושא מסויים הייתי בודקת את המבט, את העינים והיו פעמים שוויתרתי על שיחה. שבת שלום

ולפעמין\ם,כן מדברים,אבל כל צד קורא

את מה שהוא רוצה לשמוע,את מה ששיכנע עצמו במשך כל כך שנים,והכאב הזה מביא להרס של שני בני אדם,ויש אהבה,ואין תקשורת,ויש ניסיונות,היו ניסיונות, אבל הגיעו מים עד נפש,ואז????לצערי,הבנתי שאהבה זה לא הכל בחיים. כן,עדיין שואפת לממש אותה במלואה,עם אדם שדווקא כן יקח אותה כמובן מאליו,ולא עם אדם שאהיה צריכה להוכיח לו כל יום מחדש שאכן אותו אני אוהבת.לממש את האהבה זה קודם כל לאהוב את עצמי,לכבד את עצמי,את רצונותי,להאמין שמגיע לי רק טוב,לדעת שאני אדם טוב. מגיע שלב בחיים שצריך להיות מספיק אמיצים ולהגיד-זהו!!!!

למעלה