להקים מדינה פלסטינית שתעמוד בראשה חמאס לאלתר

להקים מדינה פלסטינית שתעמוד בראשה חמאס לאלתר

להחזיר את כל הפליטים לאלתר ירושלים תהיה בירת הפלשטינים ורק לפלשטינים אין לציונים מה לחפש בירושלים וחייבים לגרש את כל היהודים מירושלים . חייבים לפרק ישראל מהנשק הגרעיני ולהגביל את הצבא הציוני מבחינת מספר החיילים . חייבים לחזק את הצבא הפלשטיני ולפתח נשק גרעיני פלשטיאני שיהווה בטחון לקיום המדינה הפלשטינית העצמאית . המדינה הפלשטינית חייבת לנתק את קשריה עם הציונים ועם ארה"ב לאלתר .

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo4.gifעוד ציוני מתחזה

חייבים לחזק את הצבא הפלשטיני ולפתח נשק גרעיני פלשטיאני שיהווה בטחון לקיום המדינה הפלשטינית העצמאית אלה אמירות של ציונים ולא ערבים... "חייבים לחזק את הצבא הישראלי ולפתח נשק גרעיני ישראלי שיהווה בטחון לקיום המדינה הישראלית העצמאית" לא כך?!!! מעניין מה המטרה שלך ח'ליפה..

respecta1

New member
חחחחח גם בטמטמום של האנשים שלכם

אתם מאשימים אותנו? שאלוהים יעזור לכם.

Leibovitz

New member
גם אני חושב שאת צודקת

אם כי מסיבות אחרות. הרי הערבים הפלסטינים אמרו לא אחת שהם רוצים להרוג את היהודים, לזרוק אותם לים ולכבוש את "פלסטין", והם גם אמרו שהם זכאים להצטייד בכל כלי נשק כמו היאהוד. כשהם יוכלו, אז יהיה להם נשק השמדה המוני. לדעתי הוא אינו ערבי כי הדיעות שלו קיימות בעיקר אצל ערביי פלסטין מהשטחים ובעיקר את הקיצונים שבהם, שהם הרוב, בפת"ח בחמאס ובמה שבינהם. והם לא יודעים בד"כ לכתוב עברית, ובודאי לא עברית המתקרבת להיות תיקנית, או שהוא מעין ערבוב של עמישמיש (המתחזה להיות יהודי, שמאלן על גבול שלילת הציונות ותמיכה מוסרית בטרור הערבי) עם 'חוח' (כינוי ליהודי ימנמן קיצוני שחושב שאסור לסמוך על מוסלמי בגלל שהוא מוסלמי). שני הטיפוסים האלה לא מרוצים מכל מה שישראל תעשה לטובת עצמה, כמו הערבי הפלסטיני המצוי.

IDAN1815

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בונאה אחי אתה כשרון מבוזבז אני אומר לך
הרגת אותי
אני אומר פתח קריירת סטנדאפ אתה יכול להצליח בזה יופי

פרובוקציה של טרולים../images/Emo191.gif

הפרובוקטיבים לא מתים הם מתחלפים אף אחד לא מתכונן ליצור נשק גרעיני הניק מוחמד מראה עד כמה אתה שבלוני ... לא יכולת למצוא משהו יותר מקורי שם יותר עמוק כמו איסמעיל בכל מקרה כנראה שמורשת הצמתים של אמא שלך עברה אליך [איש ימין קיצוני שכותב את השטויות האלו כדי ליצור פרובוקציה]

Leibovitz

New member
אף אחד לא מתכונן ליצור נשק גרעיני?

רק עכשיו מנעה ישראל מסוריה להקים כור גרעיני במבצע מדהים ואיכותי של סכין חדה שחתכה לאסד את הביצים המסריחות. אז תהיה צנוע יותר. היכן עבדה אימך? בשכונת ה'רכבת' או בתחנה המרכזית של ת"א? למזלינו אתה שמאלן אנטי ציוני טיפוסי - רחב בנפח ודליל באויר.

למעלה