להקות רקובות ...

Alexi Laiho

New member
להקות רקובות ...

הנה רשימה של להקות מסריחות שצריך להכחיד ביטלס דיפ פרפל נירוונה פינק פלויד לד זפלין קורן ביזקיט רדיוהד דפטונס לינקין פארק פאפא רוץ` סליפנוט מנסון קניבל קורפס משין הד פנטרה ספולטורה כל הלהקות של ההיפים כל הלקות הארדקור הרקובות ועוד כל מיני להקות זבל שלא עולות לי לראש כרגע ... אהה ועוד משהו אל תזיינו לי את השכל שאני לא מבין במוזיקה ... כי ראשית זה לא מוזיקה ושנית אתם לא מעניינים אותי ... לעומתם להקות שראויות לכבוד ... מגדת` איירון צ`ילדרן דארק טרנקווילטי הלוווין אין פליימס סוילוורק את דה גייטס דרים טיאתר סימפוני אקס ספיירל ארכיטקט איינצ`נט רייטס דוקן רייסר אקס ועוד כל מיני להקות אין לי כח להמשיך .... אתם הומואים

untitled

New member
זה יותר מתאים

לשומעי מוזיקת פופ שמתווכחים מי יותר יפה, בריטני או כריסטינה?

a-duck

New member
קצת טיפש אבל צודק חלקית...

נכון זה מתאים לשומעי פופ להתווכח מי יותר יפה... ולשומעי רוק/מטאל מתאים להתווכח מי מנגנן יותר טוב ומי יכול לכתוב משהו שהוא יותר מורכב משתי אקורדים ושלוש שורות שחוזרות על עצמן... לדוגמה אביב גפן... ``מדינה חרא`` ``אני אוהב את אילנה`` ``תברחו מכאן`` Am Em G לא נראה לי שהוא מכיר עוד אקורדים...

SLASH.forum

New member
מה אתה ליצן?

דאק איפה אתה חי בנאדם אביב גפן הוא מלך האקורדים הישראלי.... אם תצליח להוציא שירים כמו המכתב או אור הירח אתה מקבל 100 שקל.

a-duck

New member
תראה...

זה שיש כאן אנשים שמבינים קצת יותר ממך במוזיקה...זה לא אומר שצריך להגיד שהם מתלהבים...אז מה אם יש מישהו שמכיר עוד להקות חוץ מפינק פלויד וגאנס?

a-duck

New member
תוספת...

SYSTEM OF A DOWN BLINK 182 GREEN DAY MUSE DANDY WARHOLES QUEEN METALLICA PEARL JAM RADIOHEAD SILVERCHAIR ושאר האינדי רוק וגראנג`...

SLASH.forum

New member
בקיצור.. אתה פריק אדיוט ומולהב

מה אתה משחק אותה..?! אני חותך את הZין אם לא שמעת את נברמיינד לפחות חצי שנה ואתה עוד פריק מסכן שמתיימר להיות שונה בגלל שההורמונים של גיל ההתבגרות משגעים לו ת`שכל. אמנם מגאדאט` ומיידן ובטח שבטח דרים תיאט`ר זה דבר ענק אבל משין הד נירוואנה דיפ פרפל פינקפלויד זפלין ועוד כמה מאלה שכתבת (לא אמרתי שכולם ספאלטורה זה באמת חארטה ובטח שגם קורן ולימפ ביזקיט)אלה להקות על רמה שמזיינות באיכות ובמקצוענות להקות וונאביז כמו הלווין. אז תשתוק כי אחרי הצבא אתה תלך כמו ילד טוב למועדונים מסריחים ותגור בשיינקין כמו כל הליצנים שמזכירים אותך.תיכף תגיד שגם איירוסמיט וגאנז זה זבל בגלל שזה מושמע ברדיו תשתחרר כבר מהפוזה המטומטמת שלך ותתחיל לשמוע מוזיקה בלי לחשוב יותר מדי מה יגידו לך הדבילים בחדר מטאל(אני לא אומר שכולם שם דבילים חלק דווקא תותחים). ואתה בכלל קודם תזיין חצי ממה שאני זיינתי ואז תעיז לקרוא לי הומו יא שטינקר בן 15

a-duck

New member
אתה האידיוט...

זה שאני שונא להקות שלא יכולות לנגן יותר משתי אקורדים... נרוונה...שמעתי את כל הדיסקים שלהם..זה ממש עלוב...הם חרא פשוט להקה של אפסים... ואני לא פריק..זה שאתה אומר את זה מראה שאתה הומו דפוק..אין דבר כזה פריק... אני בן 16 ולא 15 ואני לא שומע הלווין ומנוואר...אני שומע יותר בלאק ודאת`...להקות כמו ANAL CUNT NIFELHEIM SATYRICON INTERIOR SOUL GOROGOTH DYING FETUS CARCASS LORD BALIAL ועוד...ולדעתי להבות מנגנים הרבה יותר טוב מאביב גפן...והם ישראליים... והליריקס של אורפנד לנד הרבה יותר משמעותיים מההומו הזה אביב...וגם הם ישראליים...

SLASH.forum

New member
לא דיברתי אלייך טמבל!!

אתה עוד איכשהו סביר לעומת הטמבל ההוא

a-duck

New member
אמ...אבל בכל זאת...

הבנתי שלא דיברת אלי..ואני לא טמבל... וחוץ מזה הוא שומע גם להקות בסדר..אני לא ממש מת עליהן אבל הן טובות כזה...כאילו קונטרול דנייד ורייסר X זה לא להקות של וונביז...

a-duck

New member
אופס...

התכוונת לאלקסי..חשבתי שכתב לי...תתעלם מההודעה הקודמת...

wiz

New member
טוב, עכשיו אתם בטח רוצים לראו ת

למי יש יותר גדול ? חלאס כבר עם כל השטויות האלה... אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים...

sOrCeReSs

New member
אממממ

אתה בעיקרון צודק אני רק לא מסכימה איתך בקשר ל ביטלס, דיפ פרפל לד זפלין ורדיוהד אלה להקות טובות!

מיכל@

New member
תסביר לי בבקשה

איך אתה חושב שהביטלס מסריחים אם הם בעצם התחילו את כל הרוק

wiz

New member
אהה....

הביטלס באמת לא היו כאלה מתקדמים... אקורדים ומקצבים פשוטים... אבל הם היו גאוניים, תראו לכמה אנשים הם הצליחו להתחבר ולמכור את המוזיקה שלהם...

Sham 69

New member
נו אז..

גם בריטני ספירס וכל החרא הזה לא כאלה מתקדמים ותראה לכמה אנשים הם הצליחו להתחבר ולמכור את המוזיקה שלהם..

wiz

New member
מצד אחד אתה צודק...

אבל מצד שני, אי אפשר להשוות את הביטלס לבריטני שפיכס. זה שני סגנונות שונים, בתקופות שונות, ובזמן שלהם, הביטלס חידשו, היו מיוחדים ובגלל זה הם היו מה שהם היו... לא כמו הפופ זבל שיש היום.

למעלה