להקות דומות ל-HIM

Blade Of Fire

New member
להקות דומות ל-HIM

כדי שהפורום לא יהיה יבש. איזה להקות אתם שומעים שדומות לHIM? מטאל בערך גותי עם קול עמוק-צרוד כמו של וילה? על איזה שירים או דיסקים אתם ממליצים של אותה להקה? שתפו:)

Blade Of Fire

New member
ואני גם אתחיל

להקה בשם svenia ויש להם אלבום אחד בשם Black Heart. הקול של הסולן הוא גברי ומאוד נמוך והסגנון עצמו הוא גות' מטאל אפל במיוחד.... מאוד מומלץ. אתר הלהקה, שבו אפשר לשמוע סמפלים: http://www.svenia.org/

inbal287

New member
אומייגאד.

חשבתי שאני היחידה שמכירה את svenia! להקה מעולה
.

Blade Of Fire

New member
התגובה שהכי לא ציפיתי לה../images/Emo6.gif

ואני חשבתיש אני היחיד שמכיר אותם

milkshakit

New member
האמת? ../images/Emo189.gif

לא נראה לי שיש להקה שדומה להם. פשוט לא עולה לי שום דבר בראש, כל הלהקות שאני שומעת שונות מהן לחלוטין.. בעיקר הפיניות. ד"א - לדעתי HIM כבר לא גותיים כ"כ - מאז לאב מטאל הם כבר לא, השירים שלהם הפכו מכבדים ואפלים לקלילים וקליטים, כנ"ל לגבי הקול של וילה, והתדמית שלהם.. בערך. סורי, אבל לא עולה לי אף להקה לראש שדומה להם אפילו קצת

לגמרי ../images/Emo45.gif

באמת אין להקה שדומה/מזכירה אותם. הוא פשוט מיוחדים בסגנון ובמוזיקה שלהם. ואין משהו שדומה לזה או מתקרב להיות דומה.

Blade Of Fire

New member
די עם ההערצה העיוורת../images/Emo3.gif

אתם מזכירים לי אותי כשהתחלתי לשמוע היהודים

זו לא הערצה עיוורת.

אני לא מכירה להקות שמזכירות אותם, יכול להיות שיש - אני לא מכירה.

Blade Of Fire

New member
זה לא מה שאמרת

בהודעה הקודמת זה נשמע כאילו קבעת שאין להקות שדומות לHIM. תודה על התיקון:)

יש כמה להקות שמזכירות לי את הימ

(יותר בתקופת LM כלפי אחורה אבל לא חשוב) ויש שגם מגדירים אותם כלהקות לאב מטאל. כולן פיניות אגב
poisonblack (יש להם אלבום אחד בלבד אז אני ממליצה לשמוע את כולו, במיוחד את השיר in lust) the 69 eyes (אני באופן אישי לא אוהבת אותם) entwine (ממליצה בעיקר על השירים 6 feet down below, closer (my love), safe in a dream, frozen by the sun, untill the end) charon ממליצה בעיקר על השירים death can dance, little angel, colder, sister mercy, in brief war) וכמו שעידן אמר סווניה :]

הו, וגם Negative! איך שכחתי אותם?:0

תשמעו את כל האלבום החדש שלהם סוויט & דסיטפל (בעיקר את about my sorrow
)ודיי תתעלמו מהאלבום הראשון, הוא פחות טוב, ממנו תשמעו רק את still alive ואת the moment of our love

milkshakit

New member
נגטיב מזכירים את הימ? ../images/Emo189.gif

לדעתי הם יותר קיטשיים מהם

נו, ברור....

אבל עדיין ראיתי דיי הרבה אנשים שמגדירים אותם כלאב מטאל :] גם בהם יש את הקטע המוזר הזה של הפאנק+גלאם+רוק+גותיק, רק שאצלהם בניגוד להימ יש הרבה הרבה פחות גותיק ובגלל זה הם בלתי ניתנים להגדרה
ולשתי הלהקות יש סולנים כוסיות עם קול באסי

למעלה