להקה שווה

להקה שווה ../images/Emo45.gif

הי כולם, מה קורה? סתם החלטתי להכנס לפורום הזה באקראיות. יש לי שאלה - מישהו פה מכיר את הלהקה Our Lady Peace? זאת להקה ממש ממש טובה, ואני ממליצה לכולכם בחום
להוריד שירים שלהם מהאינטרנט או קאזה או משהו! הנה כמה שירים פופולריים: Innocent Are You Sad Gone With the Sun Superman's Dead Somewhere Out There ברצינות... ממש ממש ממש כדאי לכם להוריד את השירים האלו! תחזירו לי תשובה ותגידו לי אם אהבתם.

call me a dog

New member
כן, אני מכיר.

יש לי את כל 4 האלבומים שלהם... אחות של חבר טוב שלי היתה חברה של הגיטריסט שלהם 5 שנים... אמממ.. אוקיי.. רק אלבום אחד שלהם שווה משו. כל השאר הם נהיו הומואים. וכל השירים שכתבת הם די גרועים, חוץ מ"סופר מן מת". אז בכל מקרה, אני ממליץ לכל האנשים שמחליטים להוריד שירים, תורידי רק את האלבום-clumsy.

המממ....

טוב, אני שמחה שלפחות מישהו מכיר אותם. אם אתה חושב שכל שאר האלבומים שלהם לא טובים, למה יש לך אותם? בכל מקרה, אני מאוד אוהבת את האלבום לייב שלהם - אני חושבת שזה שלפני, Gravity, לא משתווה לשאר האלבומים שלהם.... אין להם שירים גרועים! אבל סופרמן מת זה באמת אחד הפייבוריטס שלי. שכחתי לציין את Starseed, Naveed, All For You, Not Enough... בקיצור, יש להם הרבה שירים טובים. במיוחד אם מתעמקים במילים. אחות של חבר שלך היתה חברה של הגיטריסט?? סטיב כאילו? או מייק? בכל מקרה - איזה מגניב...! טוב, אז תודה על ההמלצה...

call me a dog

New member
השיר הכי טוב שלהם לדעתי הוא-

automatic flowers פשוט שיר טוב! אבל אני לא חושב שפורום גראנג' זה המקום לדבר עליהם.. לא כאלה גראנג'.

נכון!

וואי.. אוטומטיק פלוורז... המילים פשוט מדהימות. טוב, הם באמת לא כאלה גראנג'.. חח...

דפוקהדפוקהדפוקה../images/Emo122.gif

דרך אגב, אני ממש סתומה כי כתבתי gone with the sun (מה לעזאזל??) במקום Bring back the sun אז.. כן.. תסלחו לי..

call me a dog

New member
את באמת דפוקה!

חחח.. סתם. בכל מקרה, תשמעי את השירים הישנים של אינקיובאס.

למעלה