להקה רטורית

xero1

New member
להקה רטורית

את יוסי, אבי הרוק הישראלי שבלעדיו חצי מכל המוניקה סקס הזה שלכם לא היו כאן היום, מישהו מכם מכיר? סתם, סליחה על ההתפרצות :) ברצינות, מישהו אוהב? שומע?

xero1

New member
ובגל שאני נחמד אני אשרשר.

מדברים פה על רוק ישראלי בסגנון או רוק ישראלי בהגדרה? למשל, בצפר, DPA, 30 days affair, useless, פאנקייק וכאלה, או שרוק ישראלי-ישראלי ?

xero1

New member
ועוד משהו..

מישהו יודע מה היה השם של מוניקה סקס לפני שהם שינו אותו בעיקבות התקרית עם הנשיא בארה"ב?

naps

New member
אם אתה מתכוון ל-

"מלכת הפלקט", אז זה לא אותו הרכב עד כמה שידוע לי.

xero1

New member
אני לא יודע למה התכוונתי

כי אני לא יודע איך קראו להם.

naps

New member
בדיקה קצרה העלתה ש....

זה השם של הלהקה מהתחלה. את השם העלה גיס של יהלי סובול. עד כאן "רגע קצר על השם של מוניקה סקס" ...

עטלף77

New member
עד כמה שאני יודע ה"מוניקה" מהשם שלה

מהשם שלהם זה קשור לאיזה זמרת מלהקה ישראלית או לא או משהו אחר בסגנון. אני מאוד לא בטוח.

casperit

New member
כן זו סולנית של איזו להקה...

אני חושבת, נו איפה יהלי שחר ופיטר כשצריכים אותם? אני אשאל בפורום של מוניקה סקס הם בטח יודעים.. יעל

casperit

New member
אהההההה הנה!

מוניקה סקס הוא כינוייה של בסיסטית להקת קילר הלוהטת יעל

Superunknown1

New member
הם באמת עניינו אותי,

שמעתי את השם כבר כמה פעמים, אבל אף פעם לא שמעתי שירים שלהם, ולא ראיתי אף אתר שלהם. ספר עליהם קצת.....

xero1

New member
אני לא מכיר אותם כ"כ טוב

יש לי דיסק שלהם על המחשב שמישהו. אני רק יודע שהיוסי הזה היה גאון, מת בסוף ה80 תחילת ה90 ככה, אחרי או לפני הופעה שלי, שהתמוטת ממנת יתר של סמים (מה חדש?). והוא זה שהתחיל את הרוק הישראלי אני חושב.

עטלף77

New member
יוסי אלפנט....

נגן ומוסיקאי מוכשר מאוד שסבל ממום מולד בלב ולכן ידע כל הזמן שהחיים שלו קצובים והקפיד למצות אותם. הוא התמוטט בסוף הופעה עם להקת בלוז ראש פינה (להקה מ-צ-ו-י-נ-ת
) בגלל אותו מום בלב. עד כמה שאני יודע המוות שלו לא היה קשור לסמים.

למעלה