להקה רוסית בשם SMS

להקה רוסית בשם SMS

שלום, מישהי שמע או יכול לברר על להקה רוסית בשם SMS? יש להם שיר שנקרא Telo אם הבנתי נכון... אני מחפש את המילים שלו ואם אפשר תרגום לעברית
תודה מראש

danochka

New member
מידע

אז ככה,זאת להקה אוקראינית ולא רוסית,למרות שחלק מהשירים הם שרים ברוסית. קישור לקליפ "Telo"(גוף בעברית) http://www.youtube.com/watch?v=2MBsDZ6DkJI

טל שחר7

New member
../images/Emo9.gif

שפות שונות?... אני מכירה הרבה מאוקרינה שמדברים רוסית... תמיד הייתי בטוחה שהם מדברים אותה שפה...
יש הבדל משמעותי בניהן?

לפני שברית המועצות התפרקה

באוקראינה דיברו רוסית אם אני לא טועה ועכשיו אין אצלם רוסיתצ רק אוקראינית

danochka

New member
את טועה ובגדול

באוקראינה תמיד דיברו אוקראינית בחלק מערבי של המדינה.ועכשיו זוהי השפה הרשמית,למרות שמי שרוצה להשתמש ברוסית לא חש שום אפליה.

danochka

New member
השפה הרשמית באוקראינה היא אוקראינית

ההבדל הוא כמו הבדל בין פורטוגזית וספרדית,כלומר שפות מאותה קבוצה.באוקראינה כולם דו-לשוניים.כלומר כולם מבינים שתי שפות,אבל במערב אוקראינה מדברים יותר אוקראינית ובמזרח אוקראינה - רוסית.

לא לגמרי מדויק..

אין הקבלה בין אוקראינית לרוסית כמו בין פורטוגזית לספרדית. בין שתי האחרונות יש הבדלים מהותיים בצורות ההגייה ובשפה הפשוטה של היום-יום, עם זאת, במשלב הספרותי שתי השפות כמעט זהות (כמובן להוציא את הניונסים התחבירים ושאר השטויות). לעומת זאת את האוקראינית , קודם כל, רצוי לחלק לניבים, הניב המזרחי שמושפע מרוסית ובסופו של יום הוא לא יותר מרוסית שבורה ("סורז'יק" אא"ט), והניב המערבי שמושפע בעיקר מהפולנית, והניב זה גם נחשב משום לאוקראינית ה'אותנטית' יותר. כמו כן, אוקראינית במשלב ספרותי שונה בתכלית מהרוסית, לכן בסופו של דבר מה שצריך לעשות זה להחזיר את מערב אוקראינה הפאשיסטית לפולין ולהקים רפובליקה מזרח אוקראינית עצמאית. ונאמר אמן.

rej

New member
ההבדל...

גם במבטא וגם יש להם מילים שהם שונות מרוסים מישהי פעם בידרה איתי באוקראינית מילה הבנתי מילה שניה לא ככה כל השיחה עזבי שגם הרוסית שלי לא משהו

faridi

New member
מה שלי ידוע

שבאוקראינה חידשו את השפה האוקראינית וישנם שלא רוצים בכלל לזכור ת'שפה ולדעת עליה. כנראה שיש להם עבר לא טוב מהם.

למעלה