להקהת A-HA

טל-יה

New member
להקהת A-HA

איך זה שאני לא מצליחה למצוא את השיר touch me של הלהקה.. אולי זה על שם אחר ואני לא יודעת?

tofit

New member
אם היא כתבה א-הא למה שהיא תחפש

את סמנטה פוקס? טל-יה יודעת בדיוק מה היא מחפשת

alpha80

New member
טופית - לאו דוקא

יכול להיות שזו באמת סמנטה פוקס, כי ב TOUCH ME היא עושה הרבה "א-הא"....

טל-יה

New member
וואו אתם צודקים..

הנה מצאתי טוב סלחו לי
אוייייי
... זה לא נורמלי אני כזאת אדיוט כזאת קצת מבולבלי , כזאת שנתקלת בקירות, אחת כזאת מין טוששש טוששש כזאת מין חולמנית, תמיד מהר יא טוס טוססס תמיד אני כזאת
סתתתתתתם סתתתםם
עיבדתי את המילים שיתאימו אליי (זה לפי המילים של להקת הנח"ל - אחד חולמני..- אילי גורליצקי ושולה חן ) באמת איך לא ידעתי שזה השם של השיר.... של להקת A-HA ונכון טופית צודקת אני יודעת מה אני מבקשת ואת סמנטה פוקססססססססס אף פעם לא סבלתי

טל-יה

New member
כדי שלא יהיו טעויות ../images/Emo6.gif

The Sun Always Shines on TV Touch me How can it be Believe me The sun always shines on T.V Hold me Close to your heart Touch me And give all your love to me to me... I Reached inside myself And found nothing there To ease the pressure off My ever worried mind All my powers waste away I fear the crazed and lonely looks The mirror´s sending me These Days Please don´t ask me to defend The shamefull lowlands Of the way I´m drifting Gloomily through time (Touch me) I reached inside myself today (Give all your love) Thinking there´s got to be some way To keep the troubles distant Hold me Close to your heart Touch me And give all your love to me

להקה מצוינת

כולם זוכרים שיר אחד דבילי שלהם ע קליפ חדשני ´ Take On Me " , אבל כל השירים שבאו אחרי זה היה מעולים, גם היום אני אוהב אותם.

למעלה