להצמד למטרה

BellA עלמה

New member
להצמד למטרה

ולא להרפות האם זו תוכנה טובה לדעתכם? שוב אני מטלבטת אם להרשם למה שכלכך רציתי שנה שעברה (הפעם אני מתחילה את התהליך מוקדם). שוב התלבטות האם לנסות ואז שוב להסתכן בתגובה\תשובה שלילית שוב אכזבה חששות

אם לא תנסי לא תדעי

כמה פולני שזה ישמע, זה נכון. עדיף מאשר לתהות כל הזמן מה היה קורה אילו. אני מאמינה שדברים קורים בזמן מסויים כי זה בדיוק הזמן שהם היו צריכים לקרות. אם הבשילו התנאים עכשיו אז קדימה.

בוודאי ללכת על זה !

חששות? את לוקחת בחשבון שאולי לא תתקבלי....שאולי זה לא ילך.... לכי עם הרגשה שאין כלום בטוח..... לא לצפות! אבל בהחלט כן לנסות!!!

שאפולי

New member
כן כן ועוד פעם כן

הדברים שאנחנו מתחרטים עליהם הכי הרבה (ועושים הכי הרבה נזק) הם הדברים שאנחנו לא עושים... (בעעעעעעע שונאת משפטים כאלה) אבל זה נכון. לכי על זה מה הכי גרוע שיכול לקרות? לא? וואו ביג פאקינג דיל. בואי נתרגל- "לא" קרה משו? בהצלחה בובה שאפ

bounty האחת

New member
אם רצית לפני שנה ..ואת עדיין רוצה .

זה ימשיך לרדוף אותך עד אשר תגשימי ותעשי... אלא אם כן זה לא באמת מה שאת מאאאאאאאאאד רוצה... את יכולה להירשם ולנסות ולהגשים ...או להמתין עוד שנה ולראות אם עדיין נושא זה ירדוף אותך. מי שמנסה ומעז עשוי להצליח או לא ...זה 50-50 בכל מקרה בהצלחה.

bounty האחת

New member
לא ..זה לא ילדותי ..מכיוון ש...

אם יש משהו שרצית לעשות/להגשים ועדיין לא ממשת את הרצון הזה והוא חוזר בכל שנה אז למה לא לממש ? אם זה יושב במחשבותיך כל הזמן הזה ..וזה זמן ארוך אז רצוי לממש. אם נחשוב שזה ילדותי אנו נידחה את כל רצונותינו , אז מתי נעיז ונממש ? ואיך נתקדם הלאה ..?

למעלה