להציל את סבא

shushami

New member
להציל את סבא

אני חייבת עזרה מהירה יש לי סבא בן 77 שהתאלמן לפני שנתיים אחרי חצי שנה הכירו לו מישהי(במכוון ואנחנו חושבים שזה תרגיל לסחיטה) בת 49 (גיל אימי) מאז החיים שלנו השתנו.. הבחורה מנצלת אותו כספית ובוא בזמן שוכבת עם ערבים(אחרי מעקב עליה) הסבא לא מאמין לאף אחד ולא רוצה לשמוע על אף אחד מהמשפחה(הוא גידל אותי) וטוען שהוא לא ילד קטן והוא יודע מה הוא עושה אנחנו לא יכולים להגיע לבחורה כי אנחנו לא יודעים מה הנזק שנוכל לגרום או מה ולאן היא תפנה אני חיייבת תשובות לאן פונים? מה עושים איתו? אנחנו מפחדים שהיא תעשוק אותו עד הגרוש האחרון.. לציין שאמא וסבתא ז"ל הן אלה שעבדו כל החיים וכרגע הכסף בידיים שלו והפחד שמישהי זרה תרושש אותו.. אנחנו במבוי סתום אנא רישמו עצה

אים טוב לו . מה אכפת לכם

הוא עושה הכול בדעה צלולה . שיהנה מהכסף . ישאר פחות לירושה . הבחורה יכולה גם לישכב עים יהודים . לא רק ערבים . תנו לו לחיות עד 120 שיהנה . מיכול גרוש

אלון050

New member
זהירות

גם סבא שלי עבר מקרה כזה , על ידי אמא ובת ממוצע חבר המדינות - הבת צריכה להיות היום בת 34 האם בערך בגיל שציינת לצערי הוא נפטר לא לפני שהן הצליחו לגרום לו לבזבז עליהן כסף רב , אי אפשר היה לשכנע אותו שלא כך העניין הוא כאילו עצם עיניים ורב איתנו על שיש לעזור למסכנים . נודע לנו על קשישים אלמנים שהן ניסו להחתימם על השארת רכושם וביתם בחתימתם לרשת את כל רכושם תפקחו את העיניים . עיקבו אחריהן צלמו עדויות במצלמות נסטרות שקיימות במכשירים סולולרים , את החומר תראו לסבא שיראה בעיניים ותשלחו למערכת כי ללא עדויות הם לא יאמינו לכם . אל תוותרו , בהצלחה

enbalush

New member
אתם צריכים להיות אפוטרופוס שלו

ולוודא שכל כסף שיוצא תלוי גם בכם, אל תסיטו אותו נגדה כי ייצא לכם רק ההיפך - היא תקבל הכל. תדברו אל ליבו שצריך לחשוב על עתיד הנכדים ואל תערבו בשיחה את האישה, אל תזכירו אותה בכלל. אם היא עושה לו טוב (לא תלוי בדעתכם הוא מחליט) שתישאר. תתיעצו עם עובדת סוציאלית של קשישים ועם עו"ד שמתמחה בירושות וצוואות.

הילדים ניזכרו לעט זיקנה בירושה

איפו הם היו כאשר הוא הייה יותר צעיר הסבא . כיראה שהוא מחזיר להם מנה אחת אפיים . אפוטרופוס עושים לאדם שדעתו לא צלולה . אים חשקה נפשו בצעירה שייהנה . זה כספו שעמל קשה עד שהסיג את זה . אכשו רוצה להנות מכסו בדרכו . ישאיר פחות לירושה

למעלה