להציל את הילד!

gitta

New member
הפחדה מול אהבה

בקשת הצבעים, המסמנים אנרגיות, הפחד ונגזרותיו הוא האנרגיה הכי כהה, הכי כבדה והכי משתקת. לעומתה, האהבה צבעה לבן בוהק, שנראה כמו כסוף מרוב לובן. מבחינה מגנטית, שניהם נמצאים בשני הקצוות ההפוכים של הספקטרום. תקשור ישיר מהיקום, עם הרבה אהבה.

להציל את הילד!

מתארגנות קבוצות של הורים המעוניינים לעבור קורס עזרה ראשונה והחייאה בשעות נוחות ובמחיר מוזל בכל רחבי הארץ! המעוניינים להתארגן וללמוד להציל חיים יכולים ליצור קשר במייל: [email protected] אפשר גם להשאיר הודעה במסר! מחר יכול להיות מאוחר מידי... כל יום שעובר זה נס !!!

gitta

New member
לא זה ולא זה

ידע מגיע באמצעות המחשבה האינטואיטיבית, כמו השראה מה"מוזה", ולא בראייה או בהדמיה. לדמיון יש חלק בכך, כי בלעדיו לא נפתחים לאינטואיציה.

אטיוד5

Active member
לא שאלתי על ידע

שאלתי בקשר למילה "נראה" במשפט שלך: "האהבה צבעה לבן בוהק, שנראה כמו ..." או מה שאת אומרת לי הוא שצבע האהבה "ידוע" לך?

gitta

New member
זה דורש הסבר

יש סוגים שונים של ראייה. יש ראייה פיזית-חושית, רגילה, ויש ראייה מטפיזית, באמצעות חלקים אחרים במוח שאינם העיניים. יש שקוראים לה על-חושית ויש שאומרים שזו העין השלישית, שהיתה לאדם הקדמון בקדמת הקורטקס, מאחורי המצח, והתנוונה או נחסמה. אני מתכוונת לראייה מהסוג השני. בפועל זה מתרחש כשאני רואה נניח את הלובן הבוהק בעיני הרוח, או הנשמה שלי, שזו ראייה מטפיזית, והחלק העלום במוח שמפעיל אותה, מעביר את הידע הזה לחלק המודע, ל"שכל", אם תרצה לכנותו כך. מבחינתי זו ראייה לכל דבר, ראייה הכרוכה בהעברת מידע וידע באצמעות האינטואיציה, החוש השישי.

לא, לא הגזמתי בכלל!!!

אם את לא מפחדת זו ממש בעייה! טיפול ואהבה הם דברים חשובים אך חלק מהאהבה היא הדאגה לשלום ילדנו שכיכולים להיפגע בכל רגע גם אם את אוהבת אותם ומטפלת בהם- וזו עובדה! הרי בכל שנה מאות ילדים נפגעים ולצערנו הרב גם מתים והמון הורים אומרים לעצמם לאחר האירוע "חבל שלא ידענו מה לעשות" או "היינו יכולים להציל את הילד אם רק היינו יודעים..." אז אם את לא מפחדת אז אני כן רוצה להפחיד אותך כי כנראה שזה מה שאת צריכה בשביל לעשות את הדבר הנכון- מתוך אהבה, טיפול והשקעה! שבוע טוב, שלומית.

shellyland

New member
חשש, פחד ודאגה הם דברים שונים.

הפחדה שונה משלושתם. להורה מודאג יש חששות, הוא לא בהכרח פוחד (אלא אם את באה ומפחידה אותו).

gitta

New member
עוד משהו על הפחד והאהבה

פורום תקשור והתפתחות רוחנית netad169 כשאני פוחדת ~ אני מזמנת אל חיי את הקושי. כשקשה לי ~ אני מאבדת את האמונה. כשאני לא מאמינה ~ אין לי בטחון. כשהבטחון אובד ~ אני מתמלאת בפחדים. כשאני פוחדת ~ אז ~ אני יודעת ~ שיש לי פחדים ורגעים של קושי, יש משברי אמונה ויש חוסר בטחון אבל קיימת בי הידיעה שכל שקורה לי ~ לטובה הוא קורה ויש בי אהבה לטבע ולאנשים שסביבי והאהבה הזאת עוזרת לי להיות מסוגלת להכיל את כל מי ומה שאני. שבוע טוב

shellyland

New member
מה קורה אם נדרשת החייאה

בשעות לא נוחות? הקורס מכסה גם את זה?

למעלה