להצטרף או לא להצטרף? זאת השאלה

sHiR TaDmOr

New member
להצטרף או לא להצטרף? זאת השאלה ../images/Emo254.gif

אז ככה, אני כבר מתחילת העונה השישית קוראת פה, ורק עכשיו עלתה בדעתי המחשבה להצטרף
קצת עליי: אני שיר, בת 17 (גיל נורמלי לראות הפיג'מות, או שאני כבר "מבוגרת" מדי בשביל זה?
). רואה באדיקות הפיג'מות מאז העונה הראשונה,מדקלמת בעל-פה את עונות 1-4.
מאוד אוהבת את עונות 4-5-6 (כמובן שגם את 1-2-3, אבל הכי כיף לראות את החדשות..למרות שאין על הבדיחות הישנות והטובות של הפיג'מות
"חם חם חם > לא חם! חם חם חם > לא חם!" "תם תם תם > לא מטומטם! ><" וכו' וכו'
). מהעונה האחרונה, חשבתי שאני אוהבת רק שלושה פרקים, אבל עם הצפייה החוזרת בויאודי אני מגלה שאני אוהבת הרבה מאוד פרקים
ג'ורה- ענק!
בינתיים מקום ראשון אצלי...אליו מצטרפים כמובן אחד באפריל, עולם חכם, וולמן, פרק 3 עונה 6 קלאסי(מה קלאסי מה?!?!?!
עודד הורג.)..ובטח יש עוד כמה.
מצטערת על החפירה
שיר.

ברוכה הבאה

שמח שיש עוד מישהי שמצטרפת לפורום. אני קורא לכל הקוראים הסמויים אי שם, תצטרפו! ואני מסכים איתך לגבי עונות 4-5-6 ,רק שהשישית לא יותר טובה מהשנייה והשלישית לדעתי. ובעניין הפרקים האהובים גם אצלי זה בערך ככה

טווול

New member
ברוכה הבאההה:)../images/Emo24.gif

הייי ברוכה הבאה האמת שאני מסכימה איתך בכל מילה ומילה שכתבת כאן גם אני מדקלמת את כל העונות ואוהבת את העונות 4 5 ו6 וכמובן שאין על הבדיחות הישנות P: ולא את ממש לא מבוגרת ואני ממש שמחה שמעריצה של הפיג'מות מאז העונות הראשונות הצטרפה לפורום :) מקווה שתהני

barak97

New member
אוהבים אותך, שיר ../images/Emo40.gif

(כאן אנשים אחרים אמורים להגיד התמכרות נעימה)

Jen74

New member
היי שיר ../images/Emo140.gif אוהבים אותך, שיר ../images/Emo9.gif

אם תדפדפי קצת אחורה, תראי שרוב הגולשים והגולשות כאן הם פחות או יותר סביב הגילאים 14 עד 17 (מה שגורם לי להרגיש קצת מוזר שאני עדיין כאן)
ייאמר לזכותי שניהלתי את הפורום בגלגולו הקודם תקופה לא קצרה ויש לי אינטרס ב- BABY הזה.
אני ראיתי את העונות 1-3 בדיעבד, כלומר אחרי שהתחילה כבר העונה הרביעית ואז הרגשתי צורך אז לחזור אחורה ולראות מה פספסתי בעונות הקודמות.
ברוכה המצטרפת

ברוכה הבאה:) ../images/Emo223.gif

אני עדי, עוד מעט 20, נתניה [כןכן, הכל בכיכרות]^^ תהני פה.

למעלה