להצביע מרצ?!

פנינה21

New member
להצביע מרצ?!

מכירים את הבוחן הזה שממלאים באינטרנט ומקבלים תוצאות של מפלגות שמתאימות לדעות שלך?? עניתי בכמה אתרים וכמה פעמים -נחשו מה יצא...
אני משתפת את הדילמה פה כי יצא מרצ וזה לא צפוי מבחנתי:

אז אני פנינה
בת 24
אחרי שרות צבאי מלא ביחידה שעברה שלא נדע את כל צרות העולם בערך -עם אחוזי נכות אחרי פציעה..

בבחירות הקודמות הייתי במדים הצבעתי לאיחוד הלאומי
אני לא אצביע להם שוב
סיבות:התבגרתי -הם אומנם היו בסיס לפעילות מחוץ לבית הספר אבל אני לא יכולה לתמוך בהם. הסיבה השניה לאוגדה היה חייל בעזה והממשלה ארגנה סוף סוף עיסקה ותנחשו מי הצביע נגד..

מאז אני חסרת מפלגה

באופן מוזר מצאתי את עצמי מסכימה עם הרבה אנשים שהיו איתי בהפגנות -והם הכי שמאלנים שיש.פשוט התחלנו לדבר ולמרות שנורא פחדתי שנתחיל לריב קרא ממש ההפך.
התחלתי לקרוא את המצע של מרצ מהאתר ואני מוצאת את עצמי במצוקה פוליטית של ממש אני לא מוצאת אפילו סעיף 1 שבאמת מרגיז אותי ההפך הדברים נראים לי הגיונים ונכונים..
בשבילי זאת מצוקה של ממש -אם אמא שלי תקרא את ההודעה הזאת אני במקרה הטוב לא אבקר בבית בשנים הקרובות..

מה אתם אומרים יש מצב שאני מצביעה מרצ??

אני אשמח אם מישהו יכול לעזור להבין בקיצור מה המפלגה אומרת ואם מישהו יכול לשתף ממתי או מצביע למרצ ומה הביא אותו לזה..תודה.

הפרבולה

New member
המוטו העיקרי של מרצ זה חידוש התהליך המדיני

לדעתם אין לנו חיים פה ללא התהליך המדיני לכן דבר ראשון שהם יעשו שיהיו בשילטון זה ללכת לתהליך המדיני, ואם הם יצטרפו לקואליציה כל שהיא הם ילחצו שסדר היום יהיה איך מחדשים את התהליך מדיני.

למרות שהם משווים לעצמם כאילו שהם חברתיים למעשה מה שמענין אותם דבר ראשון זה התהליך המדיני שלדעתם בלי תהליך מדיני אין לנו קיום פה ולכן חייבים לחדש את התהליך המדיני וגם ללחוץ על העולם שיבקשו מאבו מאזן לחדש את התהליך המדיני . ואם צריך בשביל התהליך המדיני להקפיא התישבות וגם לשבת בחדר אחד עם טרוריסטים שדם על ידיהם אז זה שווה כדי לקדם את התהליך המדיני.
אגב כבר נימצא פתרון איך לשבת עם טרוריסטים כדי לקיים את התהליך המדיני - שיחות מסדרון , אפשר לקים את התהליך המדיני במיסדרון וכך לא צריך לשבת בחדר אחד עם טרוריסטים אלה במיסדרון כדי לקדם את התהליך המדיני.

פנינה21

New member
ושוב במקום להתעצבן זה פשוט מה שאני אומרת

לציין שוב כמה בעייתי זה מרגיש לי ..

haemek11

New member
מצעיפ נפלאים יש לכולם, השאלה האם משהו מזה

נעשה.

אם את כבר קוראת מצעים (כל הכבוד! אין הרבה כאלה כמוך), תקראי את כולם ואז תבדקי רמת ביצוע. כל המצעים נשמעים מצוין - רמת הביצוע שלהם קובעת ולא המילים של הפוליטיקאים.

לדעתי המפלגה היחידה שמבצעת את שהיא אומרת זה הליכוד (רק תביטי מסביב ותראי את מצבה של המדינה, בה הכל פורח) וזה ללא הרבה תקשורת חיובית, שמתקשרת במיוחד את השמאל.

עמוס 2cv

New member
בקרוב כול המדינה תיהיה מוקפת בחומה ולכול אחד

יהיה מיקלט .ממש כף חיים

למעלה