להצביע מהר!

d o g b e r t

New member
להצביע מהר!

אם אתם צופים בהודעה זו ביום רביעי, תגלשו מהר ל YNET בפינת התרבות יש משאל האשה הסקסית בעולם ואנדי היקרה שלנו מס' 20 אז תצביעו מהר!!!

Hangman Jury 87

New member
הצבעתי לאנדריאה אבל..

מה שלא הבנתי זה ש-איך הם הכניסו את שירז טל אם היה אפשר להכניס את ליב טיילר או אנג'לינה ג'ולי??!!

d o g b e r t

New member
ישראלים טפשים!!!../images/Emo123.gif

אנדי לא עלתה אפילו לגמר... שילכו לעזאזל הישראלים הטפשים והמירי בוהדנה מלאת הסיליקון שלהם!

מה אתה לחוץ?

מה
אנדריאה קור לא זכתה בסקר של Y net
אוי איך היא תתבאס אני אומר לכם.. אני חושב שהיא לא תצא מהבית ומיים מרוב הבושה. תעשו לי טובה, לא נראה לכם שאתם קצת נסחפים? באמת נראה לכם שהסקר הזה מעניין לי את הקצה של החוט של הדיסקית הצסבאית שלי? אם הם רוצים לרדוף אחי מירי בוהדנה.. שירדפו אחרי מירי בוהדנה.. שאת אנדי ישאירו לנו..! שהסקר הזה לא יפגע בבריאות או באושר האישי שלכם.. לא רק שהוא לא שווה את זה, הוא לא שווה את אנדי

Hangman Jury 87

New member
הוא צודק אבל..

מצד שני זה נורא מעצבן! הישראלים לא יישתנו אף פעם, יש עוד מלא בחורות יפות בעולם הזה והם בוחרים את מירי בוהדנה עם כל הסיליקון הזה שלה, כמובן שלא צריך לקחת את זה קשה אבל זה גם נורא מעצבן

אני אגיד לך מה... *ניתוח פסיכולוגי*

נסה לדמיין לעצמך את מירי בוהדנה.. מה אתה רואה? בלונדינית חטובה, מסולקנת ומנחה בתוכנית הכי "פופולרית" היום בטלויזיה בקרב בדור הצעיר.. נסה לשלבאת שיא הקיטש והמיסחור שארה"ב מסוגלת לשווק לנו, יחד עם ניסיון כלשהו להיות "פטריוטים" ו"ישראלים" למהדרין.. מה קיבלנו? בחורה עם הנתונים האידיאלים לציבור הממוסחר (ולמי שטוען שהוא לא, שיבדור את לוח השידורים של ערוץ 1, 2 ו-10) תוצרת כחול לבן.. אז למה אתה מצפה? יש אנשים עם טעם ויש אנשים שנגררים אחרי האופנה הנוכחית.. לטעמי לסקר הזה היו את כל הנתונים כדי למשוך את הסוג השני ביחד עם משיכת כתיפיים מצד הסוג הראשון. התוצאות לפניכם

d o g b e r t

New member
אני? לחוץ? ../images/Emo12.gif

אני לא נלחץ בקלות, ובטח שלא מהטעם הישראלי...
זה פשוט קצת מעצבן, זה הכל. היה עדיף שלא יכניסו אותה לעניין הזה בכלל, התוצאות הרי היו ידועות מראש. בדיוק כמו שהקורס לא מצליחים בארץ ובקושי משמיעים אותם ברדיו בארץ בניגוד לכל החרא שמשמיעים המון.
ניתוח פסיכולוגי משעשע, אבל אני חושש שאתה מנסה לנתח את הישראלי המצוי יתר על המידה. נסה לדמיין ערס ישראלי טיפש מצוי... מה אתה רואה? סתום מגרב"צ מול המסך וחושב: "מירי בוהדנה...כוסית...ציצים..." (וחוץ מזה הוא חושב על המערכת של האוטו שלו, על השיר החדש של שרית חדד ואם הוא בצבא הוא חושב על איך להוציא פטורים מכל דבר אפשרי.) אין באן יותר מדי מה לנתח...

zoharj

New member
הפוך על הפוך -

זה שהישראלים הגאונים לא הצביעו בעדה, זה רק מראה כמה שהיא מוצלחת !

למעלה