להצביע לאו.סי בy-net מתקיימת תחרות "מסך הזהב". תצביעו לThe O.C בקטגוריה של "סדרות רכש"- מספר 17.
G GiDul New member 22/11/05 #1 להצביע לאו.סי ../images/Emo70.gif בy-net מתקיימת תחרות "מסך הזהב". תצביעו לThe O.C בקטגוריה של "סדרות רכש"- מספר 17.
להצביע לאו.סי ../images/Emo70.gif בy-net מתקיימת תחרות "מסך הזהב". תצביעו לThe O.C בקטגוריה של "סדרות רכש"- מספר 17.
מ מתוקה ומצחיקה New member 22/11/05 #2 הרגע הצבעתי הצבעתי הרגע אבל אי אפשר להצביע כמה פעמים עם אותו מספר תעודת זהות
O oriyan15 New member 22/11/05 #5 גם אני..פעמיים אגב אני חדשה-ישנה אני מאלו שקוראות את כל ההודעות ולא מגיבות אבל מהיום אני אגיב... וקוראים לו אוריאן ואני בת 16 וחצי ואני מכורה לסדרה!!!
גם אני..פעמיים אגב אני חדשה-ישנה אני מאלו שקוראות את כל ההודעות ולא מגיבות אבל מהיום אני אגיב... וקוראים לו אוריאן ואני בת 16 וחצי ואני מכורה לסדרה!!!
ת תמריקי New member 22/11/05 #6 אוריאן מאיפה את../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
ת תמריקי New member 23/11/05 #11 סתם אני מכירה אוריאן בת 16 וחצי../images/Emo13.gif וחשבתי אולי זאת את... אבל לא...
א ארץ השמש New member 23/11/05 #10 הייתי מצביעה אבל הם רוצים שאני ארשום מספר טלפון ומספר תעודת זהות... למה מה קרה ? איזה חדירה לפרטיות !!! מה עוד...מספר נעלים ?
הייתי מצביעה אבל הם רוצים שאני ארשום מספר טלפון ומספר תעודת זהות... למה מה קרה ? איזה חדירה לפרטיות !!! מה עוד...מספר נעלים ?