להפריד - כן או לא?

The-Princess

New member
להפריד - כן או לא?

קודם כל שלום לכולם. קוראים לי אפי. או כמו שאושר קוראת לי אפי הילדה. ובשבילכם בגלל הפורום במיוחד אפשר רק "הילדה" על מנת למנוע בלבול
. ועכשיו לבעיונת/שאלונת. יש לי ידיד שאני מדברת איתו כמה זמן. יש לו חברה. הם יחד כבר שנתיים. העניין הוא שהם יחד מתוך הרגל. או ככה זה נראה לי ולכל השאר. חוצמזה, הוא גם קצת הביע התעיינות בי. ואני לא ידועת מה לעשות. ברור לי שאם הם יפרדו אז יהיה ביננו משהו. מצד שני אני לא רוצה להפריד בינהם כי טוב להם. ואני גם לא בעמדה לשפוט אותם... אולי יש סיבות למה הם נשארו יחד. כי הם אוהבים, אבל רואים שזה כבר לא זה. אז מה אתם חושבים? להפריד בינהם? לנסות דלבר איתו? מה? אפי.

ליאן.

New member
אני במקומך הייתי שומרת מרחק..

א- לכי תדעי אם הוא באמת נמצא איתה רק בגלל הרגל או שזה מה שהוא גורם לך לחשוב. ב- לא מתסכל אותך לראות מישהו שאת מעוניינת בו בקשר עם אחרת ? ג- אם הוא ירצה בך, הוא ידע איפה למצוא אותך והנוכחות שלך אולי היא זו שגורמת לו להשאיר דברים כמות שהם ולא לחשוב על לפרק את ´החבילה´. (כמעט כמו לרקוד על שתי חתונות) ד- את עלולה להתפתות ולהסחף איתו ואז לשנוא את עצמך.

"הי אפי" - איזה צליל נפלא !!!

לשמחתי ליאן היא אדם חכם, רב תושיה, אינטליגנטי, ומועמדת וודאית להדלקת משואה. מילים בסלע, ולי יש רק הוספה קטנה. מה זה מראה התענינות בי ???? משהו פה מסריח בצורה קיצונית, ומנהג הוא לי, כשיש דברים מסריחים, הולכים מסביב, עוברים מדרכה, ומזהירים רק את מי שצריך. בקיצור, לא נשמע לי משהו. את יכולה להמשיך לשוחח איתו להנאתך, רק שיהיה ברור שזה בעצם פור פליי היסטרי, לכן אל תשלי את עצמך שזה נאיבי לחלוטין. הוא את עניניו יסיים או לא, רצוי מאוד ללא עזרתך, כי once תפרידי ביניהם, מי ערב לך שלא תבוא אחת אחרת ותעשה את אותו התרגיל בעצמו? את מן הסתם מעונינת בבחור שיודע מה הוא רוצה, שיודע לקבל החלטות בוגרות, שיודע מה טוב לו ומה לא. עד שהוא לא יוכיח שהוא קורץ מחומר זה, איני סבורה שיש טעם לפשפש בפנים. חמוד חמוד, יש עוד. ואם הוא יקח פיקוד על חייו, צדקה ליאן: הוא יידע איפה לחפש אותך ומה לעשות. אנא אל תתפתי לנסות את כוחך בהפרדת הכוחות. זה עשוי או עלול לעבוד היטב, ואז לא תדעי אם הוא הגיע היות והקשר באמת נגמר, או שראה צעצוע חדש ונוצץ, שקרץ לו ושרק לו, בלי באמת לחשוב על מה שהוא עושה.

לא הבינותי כלום. אם טוב להם יחד אז

איך בדיוק הם מתוך הרגל? ומה זאת אומרת "הוא גם קצת הביע התענינות בי"? לו אכן הוא היה שווה את הטרחה, הוא היה טורח להבהיר את רגשותיו כלפייך ביתר בהירות, וגם מן הראוי שהיה נפרד מחברתו קודם (כמאמר החכמים: גבר שבגד פעם אחת... וכו´) לכן. מה גם שאת מתארת סיטואציה שבה כל הסביבה ואת ערים לבעיות דמיוניות במערכת היחסים שרק אתם כיולים לראות. ובכן, מנסיוני, כשכל הסביבה רואה את המגרעות שלך ורק אתה אינך מוכן להכיר בהם, יקח לך זמן רב להתעשת. עד אז לא כדאי ללכלך את הידיים במשהו רע (שהוא גם רע נפשית ואנרגטית לך) כמו להפריד בין זוג קיים. כמו תמיד את הלקח אפשר ללמוד מהכלי החינוכי החשוב ביותר שעומד לרשותנו - הטלויזיה. צפי לך בתוכנית המופת "העולם האמיתי - שיקאגו" בערוץ YTV וצפי בשניים שחלקו את הסיטואציה שלך - קייל בעל החברה שמחכה לו בבית וקארי המהממת. שבעת מדורי הגיהנום שהוא העביר אותה עם טקטיקת הבא-לי-עלייך-אבל-יש-לי-חברה המעייפת, תבהיר לך שפשוט אין טעם לטרוח.

שרוניק

New member
מכל התשובות נראה שכולנו אנשים

מאוד ישרים ומאוד הגונים. אז למה זה לא עובד ככה במציאות? למה יש בחורות שכן יפרידו בין שני אנשים, כי המעיז מנצח ??? למה יש אנשים שכם נשארים בקשר כי הם לא מצליחים להחליט מה טוב להם ומה לא? הלוואי שתבחרי במה שהציעו לך פה, כי אני לא הייתי רוצה לראות אותך בצד השני, להיות החברה ש"גנבו" לך את החבר, ואפילו לא ידעה שהוא כזה...

De-Panther

New member
את רוצה שיהיה בינכם משהו?? אולי הוא

עדיין אוהב אותה מאוד מאוד ופשוט בגלל שהם כל כך הרבה זמן זה ניראה כאילו מתוך הרגל לא תמיד הכל ברור וגם אם כן וגם אם לא לא כדאי שתתערבי כי אז סתם תצאי הרעה בכל הסיפור

מיטללל

New member
תראי,

לי יש כמה כללים, שלפיהם אני חיה. אחד מהם הוא בחיים אבל בחיים לא "לעזור" למישהו לצאת מהקשר הוא נתון ולהיות איתי {הניסוח..}. אני לא יודעת מה יש ביניהם. אם הוא נשאר איתה מתוך הרגל. אם בסתר ליבו הוא רוצה אותך. או שאולי את מדמיינת את הכל? בכל מקרה לדעתי את צריכה לתת לו לפתור את הבעיות שיש לו איתה. לראות אם הוא רוצה להמשיך איתה או לחתוך. ואם וכאשר הם יפרדו.. אז תזרמו לאיזה שתזרמו. והם הם ישארו ביחד.. תמצאי לך מישהו פנוי! בכל מקרה אם הוא ילך איתך שהוא איתה.. לדעתי זה יראה משהו עליו כבן אדם. ואיך את יודעת שהוא לא יעשה לך אותו דבר? ואני לא אוהבת אנשים כאלו! אגב.. שמתי לב שיש לי נטייה להשתמש בצמד המילים-"בכל מקרה", יותר מדי פעמים.

למעלה