להפרד מהבית

להפרד מהבית

בימים אלה טורחים על פינוי הבית של אמא שלי, הבית שלי. בחודש הבא יכנסו לשם דיירים ולראשונה מזה 25 שנים הבית יחליף את השם על תיבת הדואר. נכון שזו רק שכירות ועוד ישאר לי עותק של המפתח... אבל עדיין. תהליך הפינוי, כפי שרובכן וודאי יודעות, מלווה אותי זה חודשים רבים במהלך היום, הלילה, השיחות, המחשבות והכל... היום הבנתי שהגיע הזמן להתחיל להפרד מהבית, נגמר. אני מחפשת דרך יפה וקטנה בשבילי להפרד, לקחת משהו איתי ולהשאיר הרב מאחור. יש הצעות?

קינגית7

New member
אפשר לצלם

בוידאו או סטילס. לא יודעת מה יש בבית ולכן קשה לי להציע הצעות קונקרטיות. אני מקווה שהתהליך הזה יעבור בקלות..

קינגית-רעיון נהדר.

בסיטואציה הזו,אם כי אני מעדיפה סטילס,נדמה לי כי נכון יותר בוידאו. כך או כך,מקווה שלא יהיה קשה מדיי,לעיתים,פרידה ממשהו,גורמת לאיזה שחרור פנימי.... סה"כ,גם אם נתקדם,לא נשכח. אולי השינוי ב"תיבת הדואר"...כפי שהגדרת, יגרום לפינוי של מועקות,כאב,ויקח את תחושותייך למקום מחוייך. לפני שאיני נפטרה,אמרתי/חשבתי שלאחר מותה,כל זיכרון בה,כל מחשבה עליה,תגרום לי לחייך,על מה שהייתה ועל החיוך שלה.ואופססס...היא נפטרה ולא יכולתי לעמוד בזה. רוצה לומר לך ששיחררתי,בדרכי,דברים,והיום,לגמרי ,כשאני נזכרת בה,מדברת עליה,אני מחייכת.... שבת שלום.

למעלה