להפרד בכיף

להפרד בכיף

יש חיה כזו? ספרו על הפרידה הנחמדה שלכם שנדע שלצד השחור יש גם אפור ולפעמים אפילו נוטה ללבן

shiraz2

New member
אופטימית...

פרידה היא מילה כל כך שגרתית בשבילי. הרבה יותר מן הנורמלי. יש לי בעית התחייבות רצינית. לכל דבר. לא רק לגברים.. מצאתי שהרבה יותר קל לברוח, מאשר להתמודד. אז האמת היא שלא חוויתי מימי "פרידה נחמדה" מהסיבה הטבעית שאני פשוט לא יודעת איך להיפרד. אני פוגעת כמה שיותר, ונעלמת עם הרוח. אבל....
(כן יש תקווה) עם האקס האחרון, לאחר הפרידה הזוועתית והפגיעה הקשה בו- אנחנו ידידים באמת טובים אני אוהבת את הבן אדם הזה- הוא פשוט מקסים. כמובן שאם אנחנו מבלים יותר מידי זמן ביחד אני מיד באינסטיקט ייתרחק, אבל מצאתי שאני תמיד חוזרת אליו. אפילו אם זה אחרי פרק זמן ארוך מאוד. אולי באמת יש לי תקווה, אחרי הכל?
שירז

שגרה זה לא וטוב שככה

אבל אצלי פרידה היתה יפה דווקא נפרדנו כידידים נתנו חסדים אחד לשני (כורח ההרגל...) עוד תקופה קצרה אחרי בלי מחוייבות ולאט לאט הקשר דעך היום הוא נשוי ואבא (לא יודעת אם מאושר אבל הוא במקומו..)

פרידה?

פרידה זה משהו שקרה לי פעמיים לאחרונה, אני שונאת פרידות, זה הכי קשה שיכול להיות זה אפילו נורא!!!

mariana

New member
באחד הפרידות שלי מאריאל

דווקא כן ניפרדנו יפה בחיבוק קצת בבכי ונשיקה אחרי שבוע חזרנו כי לא יכלנו אחד בלי השניה אז עדיין יש תקוה

ניקולי

New member
אז ככה...

פרידה יש כל מיני סוגים של פרידות ישנן פרידות קלות ישנן פרידות קשות פרידה יפה היא הפרידה שנייפה אותה שנעשה אותה פחות כואבת פחות מעיקה, פחות צורבת ולי היתה אהבה שחשבתי שאין כמותה נאלצנו להפרד, ולשכוח השתשמנו כאן במוח ולמרות שהפרידה כאבה קיבלתי ממנו נשיקה......

sidi

New member
אז ככה.

בבוקר שהתעוררנו הזמנתי לה מונית ומאז לא ראיתי אותה. זה היה כיף
חחחחחחחחחח סתם נראה לכם?
ככה אתם מכירים אותי? כל הפרידות שלי היו אותו דבר גם כשנפרדו ממני וגם כשלי לא התאים, הנוסח הקבוע. של לא מתאים, ידידות וכו'...

למעלה