להפעיל מונה ?

Yuval I

New member
להפעיל מונה ?

משרד התחבורה פעל אתמול במודיעין נגד נהגי המוניות. כל הכבוד לפקחי המשרד !

d a l i a l

New member
מצוין../images/Emo45.gif

השאלה היא אם זו תסמונת הש.ג. או שגם "הראשים ונותני ההוראות" ייחקרו ויפתחו נגדם תיקים. נקווה שזו הסנונית שתביא בעקבותיה גילוי שחיתויות נוספים.

איזה חכמים אתם

תחילת נסיעה בעת הפעלת מונה מתחילה ב 9.70 הזמנה טלפונית 3.5 כבר 13.30 פלוס עוד נסיעה קצרה במודיעין ואופס עברנו את ה 15 שח אז תחשבו מה קורה עם אתה נוסע מבוכמן לשילת או אפילו למודיעין סנטר.מעל 20 שח. ותחשבו על זה טוב טוב אם אתם רוצים לשלם על פי המונה בנסיעה עירונית

למה כול הכבוד אם אפשר לשאול

אני נסעתי עם מוניות הרבה, הישרים שבהם הודו שהם לא מצליחים להיתפרנס, הרמאים מימלא מרוויחים לא מהמקצוע. אז למה זה כזה כייף `לדפוק` אותם.

Boogi25

New member
טעות!!! לא כדאי להפעיל מונה בעיר

לפני כשנה שהמחיר ההתחלתי עלה 8.5 אכן נסיעה לקייזר מהעיריה עלתה לי 11.5 ש"ח. אבל כיום שהמחיר הוא 9.7 (אם אינני טועה) וכל פעימה עולה יותר זה לא משתלם. מניסיון: אישתי לפני כחודש לקחה מונית מהעיריה לקייזר, ובקשה מפורשות מהנהג לשים מונה (כי אמרתי לה שזה יותר זול - כך חשבתי) הנהג נסע בדרך הכי קצרה ולבסוף המונה הראה 18 ש"ח, אבל הנהג לקח רק 15 ש"ח. אני מקווה שהנהגים ימשיכו עם המחיר הזול ולא יחייבו להפעיל מונה. אם כבר משרד התחבורה מנסה לדאוג לאזרחי מודיעין, שינסו לעלות על האוטובוסים של מרגלית - מחכות להם הפתעות לא נעימות בכלל.

א מ צ י ה

New member
וכך גם לא ישלמו מס... ../images/Emo46.gif

מזל שאנחנו משלמים את המיסים לכל אלה שלא מפעילים מונה... ככה זה אצלנו, הלקוח משתף פעולה עם נותן השירות כדי לדפוק בסופו של דבר... את עצמו...

Boogi25

New member
למה לא לשלם מס?

צריך לדרוש בסוף כל נסיעה חשבונית, גם על 15 ש"ח מקבלים חשבונית...

moosa1

New member
משרד התחבורה דואג לתושבי מודיעין?

מתי בפעם האחרונה נציג של משרד התחבורה ניסה לנוסע באוטובוס של חברת מרגלית? מתי בפעם האחרונה נציג משרד התחבורה ניסה לנסוע באחת מהנסיעות הנדירות של קו 200? או ניסה לעלות באחת מהתחנות לאורך כביש גהה שהאוטובוס פשוט חולף על פניהן מבלי לעצור לנוסעים הממתינים בתחנה? או ניסה להמתין בגשם שוטף בתחנה מול בלינסון כיון שאין שם אפילו קצה של סככה? או ניסה להמתין שעה שלימה לקו 8 כדי להגיע לקייזר? או ניסה להגיע בתחבורה ציבורית לשכונת קייזר אחרי 21:00 בערב? או ניסה להימנע מבחילה באוטובוסים מזדקנים ורעועים של מרגלית? משרד התחבורה משתף פעולה ומיישר קו עם העירייה העייפה ןהמנומנמת של ספקטור, ולא עושה כל מאמץ לשפר באמת את איכות החיים של תושבי מודיעין.

moosa1

New member
קראת את מה שכתבתי?

המילה "נהגי מוניות" לא מופיעה שם. לא התייחסתי לנהגי המוניות כלל. הגבתי על הודעה של מישהו שכתב "כל הכבוד לפקחי משרד התחבורה", ועם זה - אני לא מסכים.

למעלה