להעלות חיוך

meyrav a

New member
להעלות חיוך

קצת ארוך אבל חמוד - מוזמנות להביע דעה. אני אהבתי את מס' 10 . משפטים ליומן (חלקם גסים מעט ) [בקובץ- מה אפשר לעשות בשיעור משעמם] את כל אלו, אנשים אשכרה אמרו. אין כאן שמות ברובם, אבל תוכלו לגגל את זה ולמצוא. 1. "בעקבות ההצלחה שלי יצא לי לנסוע להרבה מקומות מעבר לים, כמו קנדה" - בריטני ספירס. 2. "אשתי ואני היינו מאושרים 20 שנה- ואז נפגשנו". 3. "אני זוכר את הפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין. הקבלה עוד אצלי". 4. "אקדחים לא הורגים. מי שהורג זה בעלים שחוזרים הביתה מוקדם מהצפוי". 5. "גיליתי את אשתי במיטה עם גבר אחר. הרגשתי שאני לא יכול לנשום ואז צעקתי 'רדו ממני שניכם' ". 6. "כשאני פוגשת גבר חדש אני ישר שואלת את עצמי 'האם זה הגבר שארצה שילדיי יבלו כל סופשבוע שני איתו?' " 7. "כשאני רוצה להעיר את אמא שלי, אני עושה את זה בשקט בשקט, כדי שהיא לא תתעורר". 8. "יום בלי שמש הוא כמו... טוב, לילה". 9. "נניח שאתה אדיוט. נניח שאתה חבר קונגרס, אבל אני חוזר על עצמי." 10. "אני לא מודאג מהמינוס בבנק. הוא מספיק גדול כדי לדאוג לעצמו." 11. "זמן השינה הדרוש לבן אדם ממוצע הוא בערך 5 דק' יותר". 12. "אנחנו מקווים שכאשר החרקים ישתלטו על העולם הם יזכרו לחיוב שלקחנו אותם לכל הפיקניקים שלנו". 13. "אני לוקח את הילדים שלי לכל מקום. אבל הם תמיד מוצאים ת'דרך חזרה הביתה". 14. "בלי עורך הדין שלי, הייתי עדיין בכלא. זה הולך יותר מהר כששני אנשים חופרים." 15. "אני מוכן להרוג בשביל פרס נובל לשלום". 16. "ההוכחה הבלעדית שחייזרים אינטלגנטיים אכן קיימים, היא שהם מעולם לא ניסו לתקשר עימנו". 17. "אתה יודע שאתה מזדקן כשהנרות עולים יותר מהעוגה". 18. "למזלי, הייתה לי תשובה טובה לשאלה. אמרתי שאני לא יודע". 19. "אם לי יש שקע ולך יש תקע... בוא נתחשמל!" 20. "אל תלך בעקבותיי. אני נוטה להיכנס בקירות." 21. "אם לא הצלחת בנסיון הראשון, כנראה שצניחה חופשית זה לא בשבילך". 22. "הדור של היום זה דור גדל- חושבים כחול, מסניפים לבן". 23. "מעלתם של קניבלים היא שאינם מזלזלים בערכם של בני אדם" 24. "מי שצוחק אחרון כנראה שלא הבין ת'בדיחה". 25. "אלו הם העקרונות שלי. ואם אתה לא אוהב אותם, ובכן, יש לי אחרים". 26. "רוב בני האדם אינם מודעים במגרעותיהם. אני, לעומת זאת, מוכן. אילו היו לי..." 27. "נהגתי למכור רהיטים למחייתי. לצערי אלו היו הרהיטים שלי". 28. "יש לי אמון רב בטפשים. בטחון עצמי, החברים שלי קוראים לזה". 29. "כשהייתי קטן היו לי רק שני חברים. שניהם הי ודמיוניים והם שיחקו רק אחד עם השני". 30. "החרטה היחידה שלי בחיים היא שלא הייתי מישהו אחר". 31. אנגלית? מי צריך את זה? אני לא הולך לאנגליה". 32. "אם אני לא חוזר תוך 5 דק'... חכו יותר" -אייס ונטורה. 33. מהו אמצעי המניעה הפופולרי ביותר בקרב נשים? -כאב ראש. 34. "אם אתה נראה כמו התמונה בדרכון שלך, אתה חולה מדי כדי לטייל". 35. "אני אף פעם לא מתנצלת. מצטערת, אבל כזאת אני." 36. "חדשות ערב זה כשמתחילים את המבזק במשפט 'ערב טוב' ואז מספרים לך למה לא". 37. "כדי לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון, עלייך לשתוק רוב הזמן". 38. "אף פעם לא נתתי לבית ספר להפריע בלימודיי". 39. "ברגע שהוריי הבינו שנחטפתי, הם מיהרו לפעול והשכירו את חדרי". 40. "יש קו דק בין גאון למטורף. אני מחקתי את הקו הזה". 41. "הוריי התווכחו רק פעם אחת מאז שהם נישאו לפני 45 שנה. הויכוח ארך 43 שנה." 42. "החופש שלי נמדד באורך הרצועה." 43. "רציתי להטביע את העצב, אבל הבנזונה למד לשחות". 44. "אני מת על בנג'י. במיוחד כשזה עם חבל!" 45. "לא ייתכן שהמשטרה תיקח ת'חוק לידיים!" 46. "לא דיברתי עם אשתי שנים. לא רציתי להפריע לה". 47. "יש לי ילדים יפים. תודה לאל שאשתי בוגדת בי." זהו
איזה אתן אהבתן

אוססונה

New member
הכל מעלה חיוך

אהבתי את 10-11. (אנחנו לא במינוס אף פעם). 37- משפט עמוק. 27 - עצוב. 33 - חבל שאמא שלי אינה מרבה להשתמש בכאבי הראש שלה. אולי היינו רק 4 אחיום ואחיות, ולא 11. 47 - משפט שהכניס בלבי חשדות, האם אמא שלי בגדה באבי?? בוקר טוב - נחמד מאוד.

למעלה