להעלב?

g i l l i

New member
להעלב?

שלחו לי מייל, בקשו תשובה, עניתי
ביקשתי הסבר.... אין תגובה.....

אהמ

אני ממליצה לך לעשות "העבר" לאותו מייל ולכתוב לא קיבלתי תשובה. נראה לי שזה יהיה יותר אפקטיבי.

זו העצה שלי לסוגיה באופן כללי :)

אם במקרה לא קיבלת תשובה ממני או מאביעד, אז כנראה פספסנו את המייל שלך ואני אודה לך אם תעבירי את המייל אלינו שנית.

Dj Sky

New member
תשלחי לי גם :)

ולא תמונות עם פורנו כמו שאת רגילה

ChoColaTeA

New member
אז בואו נראה

1. כל הגולשים רוצים להשאר בצאט המתקדם

2. הצאט נראה כמו וואלה

3. תפוז רוצים צאט כמו וואלה ולא צאט אכותי שגולשים יכולים להכנס בכיף ובלי כל התמיכות העריות ועוד

4. אם מישהו נכנס וכנראה זה האדמין של וואלה ומפרסם את וואלה ואומר בוואלה יש יותר גולשים בואו תעברו לשם ושומרים יושבים שם ולא מגיבים אז כנראה שזה מה שתפוז רוצה

5. לנסות להפיל על סקאי שהוא יודע מתי יסגר הצאט והם מפרסמים את זה זה חוצפה שלא תתואר סקאי כמוני וכמו הרבה שומרים הרבה שנים מתנדבים בצאט וזה לא אתי לעשות כדבר הזה

6. אם תפוז רוצה לסגור את הצאט ירשום בכותרות של כל החדרים שהצאט המתקדם יסגר וממליצים לעבור לטוטאל ולא להציף את החדרים

7. להבטיח לגולשים ניהול בצאט טוטאל בתמורה להעברת גולשים ולשכנע אותם זה נראה לי שבאמת חסר סוכני מכירות ואנשים מקצועיים

8. הצאט כמו דיברי סקאי צאט של ילדים קטנים רואים הכל קטן צריכים משקפיים וזה בפלאש ויש באגים

9. לדעתי צריך להשאיר את הצאט המתקדם ולהוסיף לו בדף של הצאט חיבור לפייסבוק וצאט פייסבוק ככה אנשים ישארו בצאט ויהיו גולשים והמון גולשים

10. זו דעתי האישית!!!!!!!!!!

וגילי סוגרים לך את הזקנים!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי ילך לך המחשב

ChoColaTeA

New member
אהה שכחתי גילי לא יודעת מה זה מייל

היא חושבת שהציור של המעטפה זה היא צריכה לשלוח בדואר

למעלה