להעיר את הפורום!

La Gamba

New member
להעיר את הפורום!

ועכשיו למשחק חדש. משחק המילה האחרונה: מעכשיו עד ה26/12/02 בשעה 16:15, נפתחת תחרות המילה האחרונה. מי שיש לו את המילה האחרונה מנצח! טוב, בינתיים אני מוביל.

Moooran

New member
לא פייר!!! איזו התעללות!!!

גם לעשות תחרות כשאני כבר אתגייס וגם לסיים אותה ביום הולדת שלי ממש אכזרי (שמעם לב איך דחפתי את זה שהיומהולדת שלי ב26/12) בכל מקרה אני מוביל אני כתבתי אחרון באהבה מורן ישראל

טוב סתמו כבר ילדים קטנים!@

ניצחתי?

TIS

New member
איפה ההגיון שלכם?

זה לא יעזור שתוסיפו הודעות עכשיו, כי ממילא מישהו אחר יוכל להוסיף הודעה נוספת אחריה. הפתרון הכי טוב הוא לפרסם הודעה ברגע האחרון, ממש לפני שהתחרות נגמרת, ואז ההודעה שלכם תהיה האחרונה. ולך, La Gamba, הרעיון נחמד, אבל זה טיפה חבל שזה סתם מציף את הפורום, ושאתה לא כותב שזו גם תחרות בין פורומים (כן, קראתי את ההדעות שלך). שיהיה לך יום טוב

driftwoodstav

New member
חח...אבל עכשיו...

כולם יחכו לרגע האחרון! אז מה הטעם? תחרות דיוק? סתיו

La Gamba

New member
וואלה נכון, זו תחרות בין 3 פורומים

אז לאחר שיהיה מנצח בין כל פורום, יהיה גם פורום מנצח.

Moooran

New member
קבלו שוס!!!

כל מי שכותב אחרי הודעה בשרשור הזה הוא בן **** עכשיו נראה מי ניצח יבני **** כן כן אני יודע זה לא חינוכי, אבל המטרה מקדשת את האמצעים... רק שתדעו שאני אוהב את כולכם באהבה מורן ישראל

טיפקסית

New member
אני כתבתי

ומה לעשות כולם משתתפים בשירשור ונ.ב במפעלי עכו יש קיצוץ וטיולי חנוכה יהיו פיצוץ [מדבריו של זקן סיני] שיהיה לכולכם שבוע פיצוצי וחלומי מהאגדות באהבה בשמת, המד"צית מהשומר הצעיר

למעלה