להעיר את הפורום אמרתם?

Mooa-Numi

New member
להעיר את הפורום אמרתם?

טא-דאם!!!!!!!!
האקונה מטטה! ד´יגן שפלאח זאגיש גן האקונה מטטה! אייט שטיץ אייץ פור דאמ. אט אייז די זוגן לייב אנד בילבי לה פאם דיי זן אינדנסי פילוסופי האקונה מטטה יהה! אפיר דן אנקליינטד שווין! אפיר דנ אקליינדנד שווין!!!! -פאדאוו -גראציו אנפלוכס זאנגרוך פאיאקאלי דה ז´ה ווף דה פוסטולו דה לה סטראךך שוקאנטה לוף איטי תוצטאנטרוך אנד יאנטי פּה ג´אם.[ אסט טל וי אסארטיך פלור טה גאאאאאם אודוז אי טוואה! -פארטנשין טוואה -אנטרגאזדון פאאא -גזדון זה לי פהה -דה הום, שה לו פה שה די לה- -פומבה? דונט איפרונט אוף דה קינד! -אוו... פרדריקו האקונה מטטה! ד´יגן שפלאח זאגיש גן האקונה מטטה! אייט שטיץ אייץ פור דאמ. -אז אלטי זאגן בלעגן אנדר לה פאןןן קיינד אן אינדנסי פילוסופי האקונה מטטה ~האקונה, מטטה, האקונה, מטטה, האקונה, מטטה~ -אז אייטי זוגן היידן הי דה לה פאם. היידן אינדונסי פילוסופי האקונה מטטה

rory s

New member
מה זה אמור להיות?

אומנם צריך להעיר את הפורום אבל לא הגזמנו קצת?

*קליאו*

New member
חחח... קורעת../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

*הולכת לשיר את זה בקולי קולות לאבא שלי*

Mooa-Numi

New member
גרמנית ../images/Emo13.gif

ויש לי גם בצרפתית, שבדית, אנגלית(איך לא?), פורטוגזית, והספרדית נתקע יל בהורדה. אוי עכשיו אני שומעת את הפורטוגזית, וזה נשמע כמו שיר קטנטנות

*קליאו*

New member
תגידי, קסטוש {../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif} מאיפה זה?

לי יש רק את Prince Ali בצפרתית. כלומר, יש לי גם את שאר השירים של דיסני, כמובן {
אלאדין
} אבל לא בשפות מטורללות!
ומאיפה המילים, ביי דה וואי? או שאת כתבת?

z O e i

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אז אני לא היחידה ששומעת דיסני??

z O e i

New member
תגידו, אפשר להתייעץ?

למרות שזה לא קשור ל
(בגלל זה גם לא פתחתי הודעה חדשה) בכל מקרה... אני רוצה לעשות קעקוע, יש הצעות? (יש לי כבר אחד קטן ועדין ברגל של ורד, אני רוצה עוד אחד אבל גם עדין).

Gilmore Fan

New member
שני דברים ../images/Emo13.gif

קודם כל, את בוודאי לא היחידה ששומעת דיסני, אני אישית מכורה למלך האריות וליפה והחיה!!
השני, את יכולה, אם את רוצה ללכת על משהו עדין, לעשות לב, או מלאך, מהדברים האלה... אבל זה נראה לי מעט קיטשי מידי... בת כמה את, דרך אגב?

*קליאו*

New member
את מדברת עם מכורה../images/Emo70.gif../images/Emo34.gif../images/Emo105.gif

אני
את ממש לא היחידה. הרי אני זאת שבל"ג בעומר רקדה {לבדי..
} מסביב למדורה את כל השירים מאלאדין, מלך האריות, ספר הג´ונגל, מולאן, שרק ועוד כמה שירים ביפנית, אבל זה כבר סיפור אחר..
אניוואי, חולה על זה
Kiss that frog

למעלה