להעיף את איילה

turhkh

New member
להעיף את איילה

לא מובן לי כיצד אפשר להעריץ דמות כמו של איילה... בחורה מתנשאת שחצנית וזנותית (הבעיה שהיא שזנונית על רמה) שמשחקת למצלמה (בהתייחס למספר הפעמים ביום שמרימה את עיניה לעבר המצלמות בכל פוזה של "תשומי" שמפגינה). לצערי, בהתחשב בדור של היום, שהוא דור ריקני וחסר הערכים ניתן לצפות לכל. נתפשים למסיכות ולא לנשמה. תפתחו את העיניים. תפסיקו ללכת שולל אחרי השועלה המחופשת לשפן.

mB Connection

New member
../images/Emo26.gifהסקר המקצועי היחיד הבלתי תלוי../images/Emo36.gif

למי תסמסו בהדחה הקרובה? הסקר היחיד עם אפשרות לבחירה מרובה - ניתן לבחור כמה מתמודדים. http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=CIHIF_ffe00ea2 אפשר ורצוי להפיץ את הלינק בכל מקום אפשרי ברשת כולל בפייסבוק\אימייל לחברים (פיירפוקס - קליק ימני העתק מיקום קישור) (אקספלורר - קליק ימני העתק קישור)

mB Connection

New member
../images/Emo240.gifתוצאות הביניים -נכון לרגע זה../images/Emo239.gif../images/Emo26.gif

איילה מתחזקת =O

25330

New member
../images/Emo229.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בלה22

New member
אני לא אוהבת את איילה

אבל הייתי מעדיפה שארז יעוף קודם, הבן אדם פשוט חולה נפש, מפחיד.... עזרו לי לזכות בתחרות בעזרת כניסה ללינק

ORIANESTER

New member
את ארז יעמידו בשבוע הבא גם. זאת הזדמנות פז

להדיח את איילה כולם מתאחדים לשמח את אלירז ולהדיחה-זאת המתנה הכי טובה עבור אלירז!

את איילה מדיחים השבוע ../images/Emo233.gif

היא מסכנת יותר את אלירז. הסיכון היחידי שהולך לקרות זה שאם ארז בפיינל 6, אז אלין מועמדת בוודאות. אבל ארז לא מסכן את אלירז. אולי אפילו ההיפך - לאלירז יהיה סיכוי גדול יותר אם אלין תעוף לפני הגמר.

אין מצב לסמס משמעותית ל 3 אנשים

צריך לבחור. ברגע שאתה שאתה מסמס ל 3-אתה רק מסכן את אלין (ולא מגביר סיכויי העפה לאיילה!). כלומר או רק אלין , או אלין והילה.

בלה22

New member
יש משהו בדבריך

בכל מקרה אני אהיה מאושרת על כל אחד מהם, איילה או ארז. עזרו לי לזכות בתחרות בעזרת כניסה ללינק

הזיין של אלירז הפוחז והמוסרנים שבפורום זה

כל המוסרנים העלובים בפורום זה.תוקפים ותוקפים ותוקפים את איילה רשף המקסימה, הגם שפה ושם מציעה ברך או מרפק,וזה בסך הכל די נחמד. אבל...אבל..אבל...הלוזר הפוחז העלוב אלירז הערס..משחק בזיין שלו כל כמה דקות, בין מעל המכנסיים ובין מתחת למכנסים, רוצה לומר נוגע ממש באבר המין שלו, לפני מאה או מאות אלפיםצופים. בוז לערוץ שמשדר דברים עלובים. ואייפוא אתם המוסרנים המוסריים שחייבים להתייחס לנושא..ואתם שותקים כדגים או שותקים כאילמים. איך אמרתי אליערס הרזה הקנאי העלוב והקמצן והנקמן כשישתחרר ,מהמקום המסובך ויזכה, אולי במליון אני את המליון הייתי מחלק לחצאין בין סער ואיילה. אבל כאמור מוכן להתערב עם מי שרוצה ועל כל סכום שירצה,,,אליערס שיזכה במליון...אפילו לא יצלצל לבר , שדדמעות תנין ירדיו מעיניו , כשהוא ראה אותה בהולוגרמה. יאללה תתקדם יה

xxxka8xxx

New member
לגמד אין רגשות לאף אחד הוא רק רואה הימורים

וכסף מול העיניים הם חיים בסרט אחרי הגמר הוא יעלם לכולם

מהיום לא אומרים סער - אומרים: זער... ../images/Emo6.gif

על פי עדותו של זער עצמו...

למעלה