להעיז

גאיה 333

New member
להעיז../images/Emo27.gif

שלום רב! אני עוסקת כבר עשר שנים באותו תחום, ונמאס! מאוד רוצה לעשות שינוי וכמובן פוחדת מאוד. אני נמשכת בעיקר לאומנות, עיצוב, צבע ומוכשרת בתחום. האם נכון יהיה להשתלם בתחומים הנ"ל ובינתיים להמשיך לעבוד או מה!? התרשמתי שהפורום מאוד תומך, אז בבקשה - עצה! תודה וערב קסום!

אני מאד ממליצה לעשות את מה שאת

באמת אוהבת. זה החיים שלך וזאת חוויה חד-פעמית (לא משנה אם את מאמינה שישנם עוד גלגולים - הרי את של עכשיו זאת חוויה חד פעמית במילא.). יש כ"כ הרבה שמגלים עניין בתחומים אחרים ולא כ"כ אוהיבם את מה שהם מתעסקים בו כעת בחייהם. לדעתי, אדם צריך לתת אמון בעצמו, אמון ביקום ולפעול מהלב שלו. לא לעשות "שטויות" ולהגיד "יהיה בסדר". אבל גם לא - לא לעשות שטויות, כי אז החיים פשוט נחווים כאוסף של ימים חסרי משמעות. אם את חווה את החיים שלך חסרי משמעות, חסרי תכלית, שאת לא ממש חיה אותם- אז תשני משהו ומהר! כי את, בגלל שאת בנאדם, יכולה לחוות את החיים שלך בצורה נפלאה ומאושרת! את יכולה להנות מהחיים ואת יכולה לאהוב את עצמך ואחרים. החיים זורמים בך, החיים נחווים בך - וזה מספיק כדי לתת לך רמז עבה- את חיה! ואת ראויה לחיות! ואת יכולה לחיות לעומק ולחוות לעומק את החיים שלך, יום אחרי יום אחרי יום עם תחושת סיפוק. בהצלחה.

ברוכה הבאה גאיה ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

ישנה אפשרות של לעבוד בעבודה הנוכחית ובמקביל להתחיל ליצור (ובשלב מסוים לעבור רק לאמנות). השאלה אם את יכולה לעשות את זה, או שהעבודה הנוכחית ממלאת את רוב הזמן שלך? כמה זמן לוקחת העבודה הנוכחית מהשבוע שלך? את יכולה לפרט על הדברים שאת נמשכת אליהם באמנות? זאת אומרת - פיסול? ציור? עיצוב? בתים? עיצוב חללים? משהו אחר?

ruthei

New member
אכן להעז

את נמשכת לתחומי אמנות וגם מוכשרת בתחום ועוד את שואלת אם להשתלם בהם? רוצי (אתמול) להשתלם בהם. תחומים נפלאים אלה לא רק יספקו לך עיסוק מעניין ותורם לשעות הפנאי ואולי גם תעסוקה שתוכלי להשתכר ממנה,אלא הם יגרמו לך להרגיש שלמה עם עצמך, עם תחושותייך, מאווייך, חלומותייך ומה לא. האמנות היא דרך נפלאה להביע את העולם הפנימי שלנו. באמצעותה אנו יכולים להתגבר על רגשות קשים, על התלבטויות, על אכזבות - על הכל. אם ניחנת בכישרון ואת נמשכת לכך, נצלי זאת! כל שינוי גורם לנו חששות, פחדים מן הלא ידוע. אך אם לא ננסה לעולם לא נוכל לדעת אם היה כדאי לנסות או לא. במקרה שלך, אין אני רואה שום סיכון. לעת עתה את משתלמת בתחומים מעניינים ועובדת במקביל.יותר מאוחר תוכלי להקדיש יותר זמן לתחומי האמנות ופחות לעבודה שמאסת בה. אנימאחלת לך הצלחה מלאה. רותי א. מאמנת אישית בכתיבה

למעלה