להעביר סמרטוט על הרצפה

טלולי 2

New member
אם עושים את זה נכון 'להעביר סמרטוט' יכול

להחליף מטאטא. ברור שזה לא שטיפה כמו שצריך, הרצפה נראית נקיה וללא פירורים ושאריות אבק. יש כאלה שמתכוונים לספונג'ה באמירה 'להעביר סמרטוט'.

אני אישית אוהבת

להעביר סמרטוט כל יום. או כמעט כל יום. ככה הריצפה תמיד נקיה. ולא תמיד אפילו צריך לשטוף רציני כל שבוע...

להעביר סמרטוט

אני עושה זאת לפעמים,כשאין ברירה...קודם מטאטא את הבית ואח"כ שמה את הסמרטוט בדלי עם מים וטיפה מרכך כביסה,מעבירה בבית (כמובן מעדיפה שטיפה רצינית אבל לא תמיד יש זמן...)

jesie12

New member
באופן שאת שוטפת

אין ספק שישאיר לך סימנים (אלגנטית עאלק!)

ויקי65

New member
להעביר או להעביר סחבה לחה השיטה.

מרצפות טרצו (הישנות והנפלאות, אלו של פעם.) הן פחות מתאימות להעברת סחבה. בשל מבנה המירצפת (ברובה שיש). לצורך העניין גם מרצפות שיש פחות מתאימות להעברת סחבה. והן מצריכות טיפול אחיד. גם אם משמשים במעט מים וגריפה. מרצפות גרניט פורצלן יותר מתאימות לטאטוא רטוב הן גם מתלכלכות בקלות וגם כך מתנקות. מאוד הצחיקה אותי יש נס הטוענת לשטיפה פרנקית ושטיפה אשכנזית. אני חצי חצי מה אמורה לעשות?
באמת השארת אותי בדילמה. חבל לי שיש אנשים החשים כי קיים פער עדתי בנקיון, ובכלל. ולעניות דעתי, התבטאות מסוג זה, נובעת מבורות שאינה מייצגת את הכותבת באור חיובי. ליסודו של עניין. כאשר ישנה תחזוקה שוטפת גם טאטוא רטוב, דהיינו להעביר סמרטוט, בהחלט מספיק. יום נפלא

וואו, איזה דיון התפתח!

סופסופ הבנתי את מהות הפעולה, בהן צדקי שזה לא קשור למוצא שלי
בבית יש ילדים וטאטוא רטוב = לכלוך רטוב שצריך לשטוף ממגבות הרצפה, שזה מה שתיארתי לעצמי שזה אומר. רק לא הבנתי למה זה אמור להיות טוב יותר מהפתרון הנוכחי שמשמש אותי (שזה בעצם אותה הפעולה בדיוק! רק שאני זורקת את המגבון בסיום הפעולה, ולא שוטפת את המטלית). זה כל כך מעצבן, הנטיה הזו לגרום למישהי להרגיש לא בסדר עם מה שהיא עושה, כל ההערות שמתחילות ב"מה הבעיה ל....".

הי עלה, בגלל זה לא מתייחסים לדעות של אחרים

שמנסות לפגוע. אם תשימי לב, אף אחת מחברות הפורום הקבועות בחיים לא ירדה לרמות כאלו! גם מי שלא מסכימה מתנסחת יפה! ולגבי השיטה שלך לשטיפה, עשי מה שטוב לך. כל אחת תעשה מה שטוב לה ויהיה הכי טוב!

אום נטע

New member
זה גם מה שאני עושה

רק שאני משתמשת בסחבה רגילה רב פעמית ולא במגבון חד פעמי. (מטעמים אקולוגיים).

למעלה