להסביר אהבה ?!

חן (*_*)

New member
להסביר אהבה ?! ../images/Emo23.gif

איך אפשר להסביר אהבה? אהבה כל כך קל להרגיש. לאהוב את קולך, את קולו של לבך, כשידי בידך לאהוב את עורך. איך אפשר להסביר רגש כה מיוחד? מיוחד הוא מראך, מיוחדת הדרך שבה אתה הולך, מדבר, צועק, לוחש, מתרחק, מתקרב... כמה משמעות במילה "אהבה", אהבה כה קשה להסביר... רק בנשיקה, בין שפתי לשפתיך, חלל ריק נוצר, עולם חדש לאהבה, מנעולים נפתחים בין לבי ללבך, אתה נותן בי השראה. חלונות פתוחים וחיים מזמרים, אתה יודע את ההרגשה? איך אפשר להסביר אהבה? על ידי געגוע, מין רגש קטוע, שנח עם בואך וחוזר עם לכתך, לפעמים גם איתך הוא נמצא... לפעמים כשרוצה לחבק את נפשך ונפשך לא אליי היא פונה... איך אפשר להסביר אהבה? באושר מלא, בדפיקות של הלב, בחיוך ובאור העיניים, עם בואך. אם אתה לא מבחין, לא מביט מקרוב, לפעמים ארגיש את ההפך מטוב, לעיתים אהבה זו מעט מחלה, אהבה כל כך קל להרגיש. לפעמים מכאיבה, לעיתים מרפאה, אהבה כה קשה להסביר.

חנילההההה

באמת לא בטוח שניתן להסביר את המילה הזו אבל אם היא מצליחה לעורר כל כך הרבה רגשות אממממ אולי בכל זאת יש בה משהו? אממממ משהו יש בה?! רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
חחח... כנראה שיש בה משהו...........

שאם לא כן, למה ומדוע מחפשים אחריה וכמהים לה בכל העולם??? רק טוב!!!

kessem

New member
אני אסתפק בלהרגיש...מאחר ואת

יודעת לנסח כל כך טוב את ההסבר.....

חן (*_*)

New member
תודה לך קסומה ../images/Emo24.gif

על המחמאה.
מאחלת לך לחוש תמיד ושלא תיגמר לך לעולם.........

חןן אולי אהבה כמו ...פירמידה?

שצריך לבנות אותה אט אט ממש מהיסודות? *********************** פירמידה --------------------פירמידות אל תבנה לי --------------------מגדלים של הבטחות --------------------לצמרת איך אגיע? --------------------ראויים היסודות! --------------------אל תבנה לי פירמידות --------------------מגדלים של הכחשות, --------------------לו רק יכולתי להבקיע --------------------שער אחד בבטחונות. ---------------צרור תקוות שלחת לי,שזור בהצהרות ---------------את אהבתך פרשת לי,עטוף בחלומות. ---------------אתה מושיט לי את הזרת,מושיט אותה בחום, ---------------אך לא אווה אותה לקחת,אסרב בתום. -------------------מבטי נישא אל על -------------------אל ראש הפירמידה -------------------אני רואה המגדלים -------------------אשר לבד בנית. -------------------פירמידות אל תבנה לי -------------------מגדלים של הבטחות -------------------אל תבנה לי פירמידות -------------------מגדלים של הכחשות.

פרמידה מיוחדת לך פנינושקה

לפעמים עדיף לקחת את הזרת מאשר מאומה. נזכרת בדבריי סבתי עליה השלום: טוב ציפור אחת על העץ משתיים אי שם. ואם הוא הצליח לבנות פרמידה כל מה שהוא צריך להוסיף הוא: סולם או גרם מדרגות עטור פרחים כדי שתוכלי בקלות להגיע לקודקודו. רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
פנינתוש..למה שלא יבנה לך פירמידה?

באהבה כמו בפירמידה, מתחילים לבנות מלמטה וככל שהבסיס רחב יותר כך הוא איתן ויציב אם תעלי איתו שלב שלב לא תזדקקי לסולם כדי להגיע לצמרתה.

חניל´ה כפרה !../images/Emo25.gif

ריגשתיני עד למאוד. אהבתי את אמצע השיר,זה עם הנשיקות הצרפתיות. אני אוהב את המחלה הזו.

חן (*_*)

New member
חחחחח.... קונן ../images/Emo25.gif

מזל שאתה אוהב את המחלה בפרט שאין לה תרופה
ובניגוד לאחרת (ואתה יודע מה) לפחות אהבה כרוכה גם בהנאה

אופה3

New member
חן וכולם, אם היה אפשר להסביר אהבה

אז היא לא היתה כל כך מיוחדת וקסומה אין זה משנה עם זה המילים או הקול הצחוק או הבכי, הכאב או התקוה אהבה היא כל כך מסובכת אבל מצד שני היא כל כך נפלאה יש בה חום ויש בה קור יש אהבה ויש שנאה יש בה את כל הטוב והרע אבל בסופו של היום, לא חשוב מה היה בו האהבה מנצחת את הכל. חן אהבתי את השיר, והלוואי והיה ניתן להסביר מה זה אהבה, אבל טוב שאי אפשר כי ככה היא נשארת מיוחדת קסומה,ובלתי ניתנת לפענוח. בייי האופה

למעלה