להניח את הראש..

להניח את הראש..

שלום כולם מחפש המלצות לאכסניות באילת, או פרטיים שמשכירים דירות אם מישהו מחברי הפורום יכול להמליץ מנסיונו האישי זה יעזור מאוד ואנחנו מדברים כאן על תקציב סטודנט שפשוט נמאס לו מהאוהל על החוף :) המון תודה ושבת שלום...כנראה גם יבשה לפי התחזית גל

אכסניות וכד´

אתה יכול ליצור איתי קשר ואני אתן לך פירוט כמעט מלא שבת שלום קיסר הדור

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
להניח את הראש במחיר סביר

חדרים ב 50 ש"ח ללילה, כולל מקלחת עם מים חמים ושרותים צמודים, מטבחון הכולל מקרר,גז או כירת חשמל, קומקום חשמלי וסט צלחות וסכו"ם, מזגן וטלביזיה עם כבלים בכל חדר(ישנה אפשרות לסויטה בת שני חדרים להפרדה בין זכרים לזכרות למעוניינים). נמצא בשכ´ נוה מדבר באילת מול הסופר סנטר (שתי דקות הליכה מהסופר לחסכון נוסף בהוצ´ אוכל). אם מתאים לך פנה אלי בתיבת המסרים לקבלת טלפונים ומילת הקוד המקנה את המחיר הנ"ל. ו ב ב ח י " נ

עברונה ?

לא יודע בדיוק אך שמעתי שזה בכלל לא משהו רשת מולונת יהודה פי 10 שבת שלום קיסר הדור

לא בדיוק תגובה הולמת

אם לא ישנת שם ורק שמעת אז אתה לא חייב לענות. בכל מקרה מדובר באכסנייה שאני אישית מרבה לישון שם. חדרים יפים ונקיים מקלחות ושירותים בכל חדר, איזור מאוד שקט. לא מתארחים במקום אורחים שהם לא צוללים, דבר שמבטיח שינה עמוקה ונינוחה. ניתן להגיע למקום דרך הכיכרות בלי להיכנס לתוך המרכז של אילת. אני אישית ממליץ בחום.

מקובל עלי

אתה צודק, ובפעם הבאה שאני באילת אני הולך לבדוק מקרוב ביום ובלילה את המקום ואפילו גם לישון שם לילה. תודה על תשומת הלב צלילה בטוחה קיסר הדור

אבי ע

New member
עלות קצת יותר גבוהה ../images/Emo39.gif

לבעלי אלרגיה לעיר אילת (להבדיל מאזור השמורה) - 110 ש"ח לאדם בחדר זוגי במלון קרלטון שמעל מרינה דייורס, ועל זה הנחת ישראכרט צוללים. ניסינו שוב בסופ"ש זה והיה בסדר גמור.

ניב ד

New member
גם בגני אמבסדור

בקרלטון יש הנחת ישראכרט צוללים ??? טוב לדעת. בכל מקרה גם בגני אמבסדור יש הרבה פעמים מבצעים בחורף - זה יוצא 120-130 ש"ח לאדם אבל יש לקחת בחשבון את ארוחת הבוקר המדהימה, וכל שירותי המלון למי שמחפש את זה -בריכה וכל זה.

שירן 9

New member
מלון עדי

השוכן בדיוק מאחורי מרכז התירות הישן , רמה מצוינת ,מרפסות נפלאות הצופות על הים והאורות (בלילה) ,כולל ארוחת בוקר לא רעה 260 ש"ח לזוג ללילה בסופ"ש! נוסה בסופ"ש האחרון ,מומלץ!

המון תודה

לכל הממליצים. עזרתם מאוד. ועכשיו אני אשען לי לאחור עם קפה חמים, אעשה כמה טלפונים ואבחר. שוב תודה, ובאמת רפרטואר מרשים.. רק חבל שאילת יוצא לי על חשבון יגור :( גל

למעלה