להנהלת תפוז

להנהלת תפוז

לחברי הנהלת תפוז יקרים !!! 1. אנו קבוצת חברים גדולה מבקשים מכם לשקול את הצעתינו למועמדותה של הגברת נועה**. אנו עושים זאת מתוך אחריות ואכפתיות למצבו של חדר ופורום ארבעים+. 2. אם התקבלה החלטה כל שהיא בנושא בבקשה ליידע אותנו על מנת שנוכל להגיב ולשקול בהתאם. 3. לא ייתכן שכל אחד יפרסם כאן הודעה על דעת עצמו, צריך סדר בבלגן. 4. אומנם בעל המאה הוא בעל הדיעה ולכם הסמכות לקבוע דברים, אך איננו מאמינים שתוכלו להתעלם מבקשתינו שהיא טהורה וחסרת שיקולים זרים. אנה תעשו סדר ותבהירו היטב את הענינים. בברכה (*** חרוז ***) נ

noam011

New member
מצבו של חדר 40+ ?

מה המצב בחדר ? למישהו נראה שיש איזו בעיה בחדר ? איזה סדא בבלאגן ? אני לא חושב שחוץ ממך, מישהו פה רואה איזה בלאגם כלשהו. ומה זאת אומרת שלא כל אחד יפרסם הודעה על דעת עצמו ? הם נועה זו שאתה תומך בלהט במועמדותה, תקדם את נושא סתימת הפיות ?

הבהרה לנועם היקר

נועם יקר !!!! שאלתך במקום ומאחר והבהרתי ששיקולי הם טהורים ואין שום אינטרס ושיקול זר בהחלטתי, יכול אני לענות לך בבהירות על כל שאלה. אני פניתי להנהלת תפוז שתבהיר איזה החלטות התקבלו אם התקבלו, הרי גם אנחנו יכולים להודיע כאן שאתה מונית לראש העיר, אז מה יש לזה תוקף, כך מקבלים החלטות. לגבי אי סדר ובלגן, תראה, כאשר אמא או אבא לא בבית, הילדים משתוללים לעיתים, רוב מוחלט של חברים בחדר הם אנשים מכובדים המכבדים את עצמם ואחרים, מספיק איזה אדיוט שייכנס ויקלל או שישמיץ ללא צורך, ע,מ שהרוחות יסערו ושיהיה לא נעים. אגב פורום יש סמכויות חסימה ומחיקה של הודעות, בצט יש לו את ``המדים הכחולים`` והוא יכול לחסום ולהעיף מי שלא מתנהג כיאות. ברצוני להדגיש שאנחנו משתדלים ככל האפשר להיות בעד ולא נגד, ומאחר שיש דמוקרטיה במדינתינו וגם בפורום מותר שיהיו כמה מועמדים בסופו של דבר הנהלת תפוז תשקול ותקבל החלטה. אגב: איך זה שאנו לא מכירים מהצט, אשמח להכיר אותך אם בצט בפרטי או בכללי בברכה (*** חרוז ***)

תוספת - תעצרררררררררו רגעעעעעע

להנהלת תפוז !!! אם אכן קיבלתם החלטה מסוימת, מוצע לכם לעצור לרגע. משום שיש כאן שיקולים חדשים ומועמדת נוספת ראויה בהחלט. משוכנעים אנחנו שאם מנהלת הפורום דיאנה היתה יודעת שיש מועמדות נוספת היתה שוקלת בהתאם, כאמור כישוריה של נועה** ידועים לכל חברי החדר והפורום ואנו מפנים אותכם למנהלת הפורום הגברת דיאנה לקבלת חוות דעת על הגב` נועה** בברכה חרוז וקבוצת אנשים שאיכפת לה

softy

New member
רגע רגע רגע אחד...

מה הכוונה חרוז מהמשרד? אתה רוצה לומר שמשלמים לך כסף עכשיו בזמן שאתה כותב בפורום? אני לא מעוניין להיות מנהל פורום ארבעים - אני מרוויח מספיק מניהול שני הפורומים שלי - אגב אני מתוגמל לפי הודעות - לידיעתך ואתה מוזמן - אני מנהל את פורום נפגעי תאונות דרכים - < שהוא לא כל כך רווחי > פורום פלירטוטי לשון - < שהוא רווחי מאוד > ובזמנו הקמתי את פורום הפורשים < שעליו הפסדתי כסף > עכשיו אני מקדם כל מיני אנשים שיהיו מנהלי פורומים, זה עובד בשיטת הפירמידה - אני מקבל אחוזים מההודעות שנרשמות אצלהם בפורום, וככה אני עולה בדרגות עד שאני מגיע לגולד מאסטר. סופטי שמגלה טפח מהשיטה.

סופטי יקר !!!

לידעתך ידידי !!! אני מנהל חברת ייעוץ, חברה פרטית בבעלותי. מותר לי לעשות מה שאני רוצה במשרדי הפרטי. רשמתי לפני את אי מועדותך לארבעים פלוס. לא התעמקתי בשיטת התגמול שלך, אבל זה מעניין, משום שהבנתי, שמנהל פורום עובד בהתנדבות. אשמח אם תפרט יותר ובאמת תעזור לנו להבין מה זה בדיוק מנהל פורום. בתודה מראש (*** חרוז ***) בכבוד רב (*** חרוז ***)

softy

New member
חברה ליעוץ ???

פיננסי? נישואין? מין? יש עוד? שב ידידי אסביר לך איך השיטה עובדת ולמה כדאי להיות מנהל פורום. אתה קונה את הזכות להיות מנהל פורום, אתה יכול לקנות זכות להיות מנהל פורום אחד, אבל אם אתה באמת רוצה להרוויח אתה צריך לקנות זכויות על שלושה פורומים. על כל הודעה ראשית שאתה מכניס אתה מקבל סכום מסויים, על כל תגובה של אחרים על ההודעה הנ``ל, אתה מקבל חצי מהסכום. על כל הודעה שמישהו אחר פותח אתה מקבל שלושה רבעים מהסכום, על כל תגובה שלך להודעה הנ``ל אתה מקבל חצי מהסכום ועוד רבע מהסכום על כל הודעה של מישהו אחר להודעה הנ``ל. כל זה קורה בשלושת הפורומים שבבעולתך - עכשיו, אם אתה מגייס מישהו שיקנה פורומים אחרים, אתה מקבל רבע אחוז מהרווח שלו על כל הודעה. וזה עוד לא הסוף. כי על כל פורום שנפתח בגלל מנהל הפורומים שאתה גייסת אתה מקבל גם רבע אחוז על כל הודעה, וכך הלאה בכל הפורומים. אני כבר שנתיים גולש בתפוז ויש לי כבר הרבה דורות של מנהלי פורומים, לכן אני גם מופיע בכל מיני שמות, כי יש לי גם מגוייסי קש. רוצה להגיד לך שההכנסה כאן היא הרבה יותר טובה מנענע למשל, שם שילמו לי הרבה פחות בשביל הניהול. מקווה שהבנת. אולי בקרוב אעשה פרזנטצייה של כל הנושא. סופטי.

חרוז

New member
סופטי המליוננננררררררר

סופטי היקר !!!! אני רואה שאתה מכונה של כסף, כסף, כסףףףףףףףףףףףףףףףף. סחטיין עליך, עכשיו אני מבין למה אתה תומך בממשק החדש, הי הפרובוקציות מביאות לך כסףףףףףףףףףףףףף. אני החברה היא בתחום של ``הנדסת ייצור ומערות מידע`` בברכה (*** חרוז ***)

םופטי............

הנה אתה...ואני כבר חשבתי שקרה לך משהו התחלטי לדאוג...דפיקות לב...זיעה... סימן להתקף לב... שמחה שאתה בסדר... תודה אלוהים...

softy

New member
דפיקות לב ? זיעה?

לי זה נשמע כמו אורגזמה חזקה! סופטי אגב תודיעי לי כשתרצי לנהל שוב את פורום פלירטוטי לשון מקווה שהרווחת טוב בפעם שעברה.

םופטי...

הכסף היה שולי... אבל הקירבה אליך... וווואאאאאההההה אין לי יכולת לתאר... את תחושות...הכחולות...

softy

New member
אהובה

את יודעת מה צריך לעשות כדי להיות שוב כחולה. זה לא הרבה ולא קשה < או אולי כן קשה > סופטי ברגע של געגועים

softy

New member
דרך אגב......חרוז....

אם תרד עד למטה בדף תראה את מספר ההודעות שכל אחד הכניס. מה חשבת? שאין לזה תכלית? זה הבסיס למעקב ולחישוב ההכנסות על מנת למנוע חילוקי דעות בין המנהלים לבין תפוז. כמובן שבתוכנה שלנו יש גם סטטיסטיקה יומית וחיתוכים שונים של, על פי תאריך, על פי כותב וכו`. סופטי.

softy

New member
אהובה !

תזרקי אותו! הם גם לא חכמים! סופטי הארי.

אפרת.א

New member
חחחחח סופטי יקירי - למה

לא מספרים לי שומ`דבר בבית הזה אה?!? אממממ.....רווחי אתה אומר - ומה איתי??? איפה אני בעניין איפה? :)) ונעבור לפ ר ס ו מ ו ת מנהלת פורום ``על כוס קפה``

softy

New member
אפרת - יד לפה !

עוד תהיה התנפלות המונית. סופטי ששששששששששששששששששששששששש

אפרת.א

New member
אופ`יתך! - טוב, טוב ( תוריד

ת`יד!) מבטיחה לשמור על זכות השתיקה אוףףףףף - איזה פישול - כולם בדרך.....לא יכולת להזהיר מראש?!? (אם כבר - אז כבר -תלחש לי שאפ`חד לא ישמע - מתה מסקרנווווות) ששששששש (...תוריד ת`יד - שותקת ממממממממ !)

למעלה