להנהלת הפורום

^PaRkErIt^

New member
להנהלת הפורום תסלחו לי אבל הפורום הזה בכלל לא נראה לי פורום של טלנובלות אז כדאי שתעשו משהו בנדון! ../images/Emo31.gif

חחחחחחחחחחחחחח PARKRLT חחחחחחחחחחחחח בדרך כלל הוא כן!!! אבל עכשיו משששששעמם ואין פה אף אחד חוץ ממני ומהדר.. וכמה כבר אפשר לדבר על טלנובלות?? אז אנחנו מעבירות את הזמן בצחוקים ודחקות.... זה משהו זמני... מצידי שמחר טלי תמחוק את ההודעות...

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו משועממות! בטירוףףףףףףףףףףףףף חחחחחחחחחחחחחחחחח ידעתי שלא תמיד זה פורום של טלנובלות! חחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך מעיינו´ש!!!!!!!! איבו הכוסון ומילי גם!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטירוףףףףףףףףף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טלו´ש חחחחחחחחח אם במקרה יוצא לך לקרוא את זה... הכל באשמת הדר... תיראי לאן היא גוררת אותי.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםםם מתה עלייך ילדהההההההההההההההההההההההההההה!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כבר מעולפתתתתתתתתת חחחחחח אני מתחילה לראות כבר פעמים.... יש לי פה חומני מול הפרצוץ חחחחחחח אני רואה אותו פעמים!!! חחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווווווו בעצם יש פה 2 חומניים!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח HELP hhhhhhhhhhhhhhhhhh LOVE YOU

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחח מעיין כדי שנחזור לעצמנ חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק באשמתי!!!!!!!!!!! היית מתה!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא גוררת אותך לשום מקום... חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח מה עושה חומני מול הפרצוף שלך????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את משוגעת!!!!!!! בחיי! LOVE YOU..... הדרו´ש...... איבו הכוסון מילי עדיין לא!!!!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח באמת כדי שנחזור לעצמנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע זה לא אשמתך ?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודעת שאני משוגעתתתתתתתתת כי אני נוגעתתתתתתתתתתתתתת לא באושר.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הקשר???????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח ניראה לי שיהיה לי קצת קשה לחזור לעצמי..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומה עושה חומני מול הפרצוף שלי??? חחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת אולי בא לביקור.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חוצפן הוא עוד העז לבוא בידיים ריקות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתההההה.... חולההההההה עלייך!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח אלק מילי עדיין לא.......חחחחחחחחחח

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיי התחרפנו לגמריי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי תהרגי את החומני?????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידי את תמיד כזאת משוגעת?????????.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או שזה רק עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די די את מטורפת בחיי!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איבו הכוסון ומילי מה לעשות לא!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (ניחנקתי).. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צריך לפתוח פורום... "מחורפנים"... אני ואת נישתלב יופי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להרוג את החומני?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא יהרוג אותייייייייייייי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאל´הההההההההההה ניראה לי שאני אתקשר לחברה שלייייי (זאת עם השואב).... שלי התקלקל..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נזקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכן אני תמיד כזאת משוגעת.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסטוווווווווווולה טיבעיתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכנה מילי איזה אפליות......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

^PaRkErIt^

New member
סלחתי....:) אוקיי אז אני "סולחת" לכן. פשוט ציפיתי לראות לפחות הודעה אחת על משהו שקשור לטנובלות וזה ממש נראה כמו צאט. ANYWAY,תהנו לכן כאן עם הדאחקות ואני חוזרת בינתיים לפורום הכדורסל! ביי ביי! מעיין. ../images/Emo8.gif

hadarosh16

New member
ביי ותהני....... איבו הכוסון ומילי לא!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

hadarosh16

New member
טוב מעייני..... אני נראה לי נוטשת!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מחורפנת שלי!!!!!!!! חולה עלייך!!!!!!!!! נדבר כבר מתישהו..... לילה טוב וסוף שבוע נעים!!!!!! מתה עליי!!!!!!!! עלייך! אוקיי אוקיי עלייך!!!!!!!! רק אל תרביצי לי!!!!!!! טוב טוב סליחה!!!!!!!! טוב אז תרביצי לי!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביי..... נדבר מתישהו... אני עפתי לי!!!!!!! מתה עלייך ועל על איבו!!!!! איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!ומילי גם!!!!!!

PORQUE PORQUEEEEEE. חחחח אני מרגישה כמו בטלנובלה... אווווווופססססס אני בחדר טלנובלות..... חיחיחיחיחי לילה טוב לך נשמהההההההההה ככה נוטשת אותי הא?????????????????? מכותתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!! סתאאאאאאאאאאםםםםםםםם חלומות פזזזזזזזזזז (תחלמי עליי!) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם מתה עלייך!!!!!!!!! LOVE מעיינו´ש

למעלה